Testy Volvo

reklama
26. července 2016
Test Volvo S90
Recenzi sedanu Volvo S90 přivážíme stejně jako nedávno otištěný podrobný test kombíku V90 ze Španělska. U sedanu jsme se zaměřili nejen na porovnávání s konkurenty, ale také s předchůdcem označovaným jako S80.
18. srpna 2016
Test Volvo V40
V recenzi modernizovaného provedení hatchbacku švédské automobilky jsme se zaměřili na to, jaké změny Volvo V40 zaznamenalo z hlediska vnějšího designu i funkčnosti. Ověřili jsme i spotřebu úsporné verze D2.
16. ledna 2017
Test Volvo V40 Cross Country
Recenze Volva V40 v SUV provedení Cross Country po nedávné modernizaci vznikala po testu benzinového provedení T4 s pohonem všech kol AWD. Zajímalo nás také, zda nový motor V4 dosahuje kvalit dřívějšího pětiválce.
16. prosince 2016
Test Volvo V60
Pětiválcový motor se odebral do důchodu, zůstal čtyřválec. Má ale dvojité přeplňování a tím pádem hodně síly. Obohatili jsme recenzi Volva V60 o test verze D5 s pohonem předních kol a automatickou převodovkou.
31. října 2015
Test Volvo V60 Cross Country
Otestovali jsme nového zástupce kategorie allroadů, tedy aut pro milovníky aktivního životního stylu. V recenzi se Volvo V60 CC předvedlo jako reprezentativní vůz s příjemným motorem, ale tužším podvozkem.
17. června 2016
Test Volvo V90
Podrobnou recenzi zcela nového modelu Volvo V90 si můžete přečíst ještě dříve, než obří kombík přijede do českých prodejen. Testovali jsme ho v okolí španělské Malagy ve verzi s naftovým motorem a pohonem všech kol.
22. dubna 2017
Test Volvo V90 Cross Country
Luxusní kombi na vysokém podvozku je skvělý společník na dlouhé cesty. A také rychlý, jak jsme zjistili v testu jeho nejsilnější verze T6 AWD. Švédský gigant snadno nahradí SUV i díky schopnostem v terénu.
8. února 2018
Test Volvo XC60
Otestovali jsme severské SUV Volvo XC60 ve verzi T6 AWD. Jde o dvakrát přeplňovaný benzinový dvoulitr, nad ním už je jen model v kombinaci s elektromotorem. Výbava R-Design mu dodává sportovní šmrnc.
25. listopadu 2015
Test Volvo XC90
Nový model XC90 představuje pro Volvo přelom. Z recenze se dozvíte, zda a případně v čem jde o revoluční auto i v rámci kategorie velkých SUV. Testovali jsme ho s benzinovým a krátce i naftovým čtyřválcem.