Testy Volkswagen

reklama
10. února 2021
Test Volkswagen Arteon
Zbrusu nový model Volkswagen Arteon dorazil na český trh v roce 2017. Po čtyřech letech účinkování na trhu tak přichází ten pravý čas na jeho omlazení. V rámci něj přijela mimo jiné i dlouho očekává verze kombi nebo vrcholné "erko".
23. února 2021
Test Volkswagen Arteon Shooting Brake
Tohle je asi nejodvážnější auto od automobilky Volkswagen, které v současnosti můžete koupit. Arteon Shooting Brake dokazuje, že u kombi ne vždy musí jít o praktičnost, i když máte praktickou karoserii. V hlavní roli je styl!
27. října 2015
Test Volkswagen Caddy
Volkswagen Caddy letos přijel na český trh ve čtvrté generaci. Podrobná recenze se soustředí na změny, které u osobní verze kompaktní dodávky nastaly. Test se zaměřuje také na klady a zápory při porovnání se soupeři.
18. února 2016
Test Volkswagen Caddy Alltrack
I rodinné auto vycházející z dodávky může být šik. Dokazuje to recenze Volkswagenu Caddy v outdoorovém provedení Alltrack. Testovali jsme pohon všech kol a úsporný turbodiesel. Škoda, že je drahý.
25. března 2016
Test Volkswagen Caddy Maxi
Nový Volkswagen Caddy Maxi jsme otestovali na cestě do chorvatského Primoštenu a zpět. Recenze prodloužené verze rodinného velkoprostorového vozu na bázi dodávky se zabývá základním naftový motorem.
8. července 2020
Test Volkswagen Golf
Řídili jsme nový VW Golf s naftovým motorem 2.0 TDI Evo. Dokáže pohodlně jezdit i za 3,5 litru nafty na 100 km, po dálnici třeba za čtyři. Je navíc tichý. Tohle auto dokazuje, že diesely mají smysl!
11. prosince 2020
Test Volkswagen ID.3
Volkswagen v minulosti již pár elektromobilů vyrobil. Jmenujme například e-Golf nebo e-UP!. Vždy se však jednalo o již existující model, u něhož spalovací agregát vystřídal elektromotor s akumulátorem. Zbrusu nové ID.3 je tedy vůbec prvním elektromobilem značky, který má platformu šitou přesně na míru.
31. prosince 2019
Test Volkswagen Passat Alltrack
Kastegorie takzvaných allroadů se stále těší velké oblibě. Kombi na vyšším podvozku, s pohonem všech kol a plastovou ochranou do terénu má i Volkswagen. Testovali jsme ho s nejsilnějším dieselem z jeho nabídky.
23. července 2020
Test Volkswagen Passat Variant
Doslova jsme si pochutnali na manažersko-rodinném kombi Volkswagen Passat. Byl totiž okořeněn sportovně laděnou výbavou R-Line a dochucen špičkovým benzinovým agregátem 2.0 TSI (200 kW). Nejlepší motor koncernu?
8. září 2017
Test Volkswagen Polo
Nová generace oblíbeného městského Pola přichází se skvělými jízdními vlastnostmi a bohatou výbavou. Testovali jsme ji s tichým tříválcovým motorem. Má dokonce i nastavitelné tlumiče DCC. Jen je trochu dražší.
12. října 2015
Test Volkswagen Sharan
Recenzi VW Sharan přivážíme poté, co velkoprostorový rodinný vůz prodělal začátkem letošního roku facelift. Na první pohled sice Sharan zůstává skoro stejný jako dřív, test ale odhalí, že uvnitř se toho změnilo dost.
1. května 2020
Test Volkswagen T-Cross
Malé SUV a silný 110 kW agregát zní jako vhodná kombinace pro zábavnou jízdu. Předpoklady k tomu má, ale jaká je skutečnost? Dozvíte se v naší rozšířené recenzi.
26. října 2017
Test Volkswagen T-Roc
Recenzi nového SUV Volkswagen T-ROC přivážíme z portugalských silnic více než dva měsíce před oficiálním začátkem prodeje novinky na českém trhu. Testy odhalily, že T-ROC je vším možným, jen ne nudným automobilem.
1. února 2021
Test Volkswagen Tiguan
Má úsporný motor, vynikající jízdní vlastnosti a praktický interiér. To vše dělá z nového Volkswagenu Tiguan skvělé rodinné auto. Můžete si ho navíc vyzdobit bohatou výbavou. Jak jezdí? Zjišťovali jsme v testu.
18. listopadu 2019
Test Volkswagen Tiguan Allspace
Recenzi vozu Volkswagen Tiguan Allspace jsme doplnili o dojmy z nejsilnější naftové motorizace 2.0 BiTDI s výkonem 176 kW. Vyzkoušeli jsme i dvouspojkovou automatickou převodovku DSG.
17. listopadu 2018
Test Volkswagen Touareg
Recenze nového Volkswagenu Touareg vznikala na téměř tisíci kilometrech českých ulic, silnic a dálnic. Testovali jsme třetí generaci SUV vyšší střední třídy mezi Prahou a Brnem i na Šumavě.
22. července 2016
Test Volkswagen Touran
Recenzi kompaktního velkoprostorového vozu, který může převézt až sedm cestujících, jsme obohatili o zkušenosti s benzinovým motorem 1,4 TSI a sedmistupňovou převodovkou DSG.