Testy Volkswagen

reklama
10. února 2021
Test Volkswagen Arteon
Zbrusu nový model Volkswagen Arteon dorazil na český trh v roce 2017. Po čtyřech letech účinkování na trhu tak přichází ten pravý čas na jeho omlazení. V rámci něj přijela mimo jiné i dlouho očekává verze kombi nebo vrcholné "erko".
23. února 2021
Test Volkswagen Arteon Shooting Brake
Tohle je asi nejodvážnější auto od automobilky Volkswagen, které v současnosti můžete koupit. Arteon Shooting Brake dokazuje, že u kombi ne vždy musí jít o praktičnost, i když máte praktickou karoserii. V hlavní roli je styl!
6. dubna 2021
Test Volkswagen Golf
Už i Golf můžete mít do zásuvky. V tomto případě jako hybrid, který zvládne až 60 kilometrů na elektřinu. Díky tomu má ekologickou značku. A také dost výkonu, protože elektromotor funguje jako boost. I to jsme zjistili v testu Golfu GTE.
11. prosince 2020
Test Volkswagen ID.3
Volkswagen v minulosti již pár elektromobilů vyrobil. Jmenujme například e-Golf nebo e-UP!. Vždy se však jednalo o již existující model, u něhož spalovací agregát vystřídal elektromotor s akumulátorem. Zbrusu nové ID.3 je tedy vůbec prvním elektromobilem značky, který má platformu šitou přesně na míru.
31. prosince 2019
Test Volkswagen Passat Alltrack
Kastegorie takzvaných allroadů se stále těší velké oblibě. Kombi na vyšším podvozku, s pohonem všech kol a plastovou ochranou do terénu má i Volkswagen. Testovali jsme ho s nejsilnějším dieselem z jeho nabídky.
23. července 2020
Test Volkswagen Passat Variant
Doslova jsme si pochutnali na manažersko-rodinném kombi Volkswagen Passat. Byl totiž okořeněn sportovně laděnou výbavou R-Line a dochucen špičkovým benzinovým agregátem 2.0 TSI (200 kW). Nejlepší motor koncernu?
8. září 2017
Test Volkswagen Polo
Nová generace oblíbeného městského Pola přichází se skvělými jízdními vlastnostmi a bohatou výbavou. Testovali jsme ji s tichým tříválcovým motorem. Má dokonce i nastavitelné tlumiče DCC. Jen je trochu dražší.
12. října 2015
Test Volkswagen Sharan
Recenzi VW Sharan přivážíme poté, co velkoprostorový rodinný vůz prodělal začátkem letošního roku facelift. Na první pohled sice Sharan zůstává skoro stejný jako dřív, test ale odhalí, že uvnitř se toho změnilo dost.
1. května 2020
Test Volkswagen T-Cross
Malé SUV a silný 110 kW agregát zní jako vhodná kombinace pro zábavnou jízdu. Předpoklady k tomu má, ale jaká je skutečnost? Dozvíte se v naší rozšířené recenzi.
26. října 2017
Test Volkswagen T-Roc
Recenzi nového SUV Volkswagen T-ROC přivážíme z portugalských silnic více než dva měsíce před oficiálním začátkem prodeje novinky na českém trhu. Testy odhalily, že T-ROC je vším možným, jen ne nudným automobilem.
1. února 2021
Test Volkswagen Tiguan
Má úsporný motor, vynikající jízdní vlastnosti a praktický interiér. To vše dělá z nového Volkswagenu Tiguan skvělé rodinné auto. Můžete si ho navíc vyzdobit bohatou výbavou. Jak jezdí? Zjišťovali jsme v testu.
18. listopadu 2019
Test Volkswagen Tiguan Allspace
Recenzi vozu Volkswagen Tiguan Allspace jsme doplnili o dojmy z nejsilnější naftové motorizace 2.0 BiTDI s výkonem 176 kW. Vyzkoušeli jsme i dvouspojkovou automatickou převodovku DSG.
8. března 2021
Test Volkswagen Touareg
Nejvýkonnější Touareg z nabídky už nespoléhá na osmiválec. Nahradil ho plug-in hybrid. Jenže tohle soustrojí má výkon 462 koní! Stovku pokoří 2,4 tuny těžký obr za 5,1 sekundy a přitom si má říct jen o tři litry benzinu. Jaká je realita? Zjišťovali jsme v testu.
22. července 2016
Test Volkswagen Touran
Recenzi kompaktního velkoprostorového vozu, který může převézt až sedm cestujících, jsme obohatili o zkušenosti s benzinovým motorem 1,4 TSI a sedmistupňovou převodovkou DSG.