Testy Volkswagen

reklama
19. srpna 2017
Test Volkswagen Arteon
Recenzi Volkswagenu Arteon jsme obohatili o test verze s benzinovým motorem a pohonem všech kol. Zkoušeli jsme ji mezi Prahou a Alpami, takže nechyběly ani rychlé úseky po německých dálnicích.
27. října 2015
Test Volkswagen Caddy
Volkswagen Caddy letos přijel na český trh ve čtvrté generaci. Podrobná recenze se soustředí na změny, které u osobní verze kompaktní dodávky nastaly. Test se zaměřuje také na klady a zápory při porovnání se soupeři.
18. února 2016
Test Volkswagen Caddy Alltrack
I rodinné auto vycházející z dodávky může být šik. Dokazuje to recenze Volkswagenu Caddy v outdoorovém provedení Alltrack. Testovali jsme pohon všech kol a úsporný turbodiesel. Škoda, že je drahý.
25. března 2016
Test Volkswagen Caddy Maxi
Nový Volkswagen Caddy Maxi jsme otestovali na cestě do chorvatského Primoštenu a zpět. Recenze prodloužené verze rodinného velkoprostorového vozu na bázi dodávky se zabývá základním naftový motorem.
6. dubna 2017
Test Volkswagen e-Golf
Recenzi modernizovaného Volkswagenu e-Golf přivážíme z Mallorky. Elektromobil dostal silnější baterie, delší dojezd, výkonnější motor a některé nové prvky výbavy. Vše se dozvíte z podrobného testu.
6. května 2017
Test Volkswagen Golf
Otestovali jsme další verzi Volkswagenu Golf po nedávném faceliftu. Tentokrát ho poháněl dvoulitrový turbodiesel, který vyniká kultivovaností, výkonností i hodnotou spotřeby.
9. února 2019
Test Volkswagen Golf R 5dv.
Recenzi Volkswagenu Golf R nabízíme až v době, kdy se život současné generace nejprodávanějšího evropského auta chýlí ke konci. Ježdění s nejostřejší verzí R-Performance jsme si užili i díky testování na sněhu.
3. srpna 2018
Test Volkswagen Golf Sportsvan
Recenze Volkswagenu Golf Sportsvan vznikla poté, co jsme otestovali změny, které na tomto rodinném modelu kategorie MPV proběhly koncem roku 2017. VW Golf Sportsvan jsme zkoušeli s novým základním motorem 1.0 TSI.
13. prosince 2017
Test Volkswagen Golf Variant
Přivážíme recenzi Volkswagenu Golf Variant po letošní modernizaci. Auto jsme testovali tři měsíce a ujeli s ním více než pět tisíc kilometrů. Čím potěšilo a kde zklamalo? Co se na kombíku letos změnilo?
9. prosince 2014
Test Volkswagen Passat
Nový Volkswagen Passat, v pořadí už osmou generaci, jsem testoval v několika exemplářích nejen na českých silnicích. Maximální rychlost jsem zkoušel na německých dálnicích a hbitost v alpských zatáčkách. Jak uspěl?
4. února 2016
Test Volkswagen Passat Alltrack
Recenze druhé generace Volkswagenu Passat Alltrack vznikala za extrémních zimních podmínek. To bylo pro testované auto napůl dobře, protože se vytáhlo jízdními vlastnostmi, a napůl špatně kvůli vysoké spotřebě.
23. prosince 2014
Test Volkswagen Passat Variant
Test Volkswagenu Passat Variant patří mezi ty nejpodrobnější a nejobsáhlejší, které jsem kdy napsal. Však jsem také novinku mezi manažerskými kombíky zkoušel hned ve třech exemplářích a třech různých zemích.
28. dubna 2016
Test Volkswagen Passat Variant GTE
Otestovali jsme hybridní Passat do zásuvky. V recenzi zjistíte, že ačkoliv si s sebou na palubě veze baterie navíc, praktičnost verze Variant utrpěla jen minimálně. Auto může šetřit, ale je potřeba o jízdě přemýšlet.
8. září 2017
Test Volkswagen Polo
Nová generace oblíbeného městského Pola přichází se skvělými jízdními vlastnostmi a bohatou výbavou. Testovali jsme ji s tichým tříválcovým motorem. Má dokonce i nastavitelné tlumiče DCC. Jen je trochu dražší.
12. října 2015
Test Volkswagen Sharan
Recenzi VW Sharan přivážíme poté, co velkoprostorový rodinný vůz prodělal začátkem letošního roku facelift. Na první pohled sice Sharan zůstává skoro stejný jako dřív, test ale odhalí, že uvnitř se toho změnilo dost.
26. října 2017
Test Volkswagen T-Roc
Recenzi nového SUV Volkswagen T-ROC přivážíme z portugalských silnic více než dva měsíce před oficiálním začátkem prodeje novinky na českém trhu. Testy odhalily, že T-ROC je vším možným, jen ne nudným automobilem.
11. července 2019
Test Volkswagen Tiguan
Výkon 240 koní dělá z tohoto motoru nejsilnější diesel pro VW Tiguan. Ve spojení s pohonem všech kol a automatem jde o ideál. Doplnili jsme recenzi úspěšného SUV o naše dojmy z 1500 km dlouhé cesty s tímto vozem.
11. září 2018
Test Volkswagen Tiguan Allspace
Recenzi VW Tiguan Allspace nepřinášíme pouze proto, že jde o delší verzi velmi oblíbeného SUV, ale také proto, že se jedná o sourozence a zároveň konkurenta Škody Kodiaq. Testovali jsme Tiguan Allspace 2.0 BiTDI.
17. listopadu 2018
Test Volkswagen Touareg
Recenze nového Volkswagenu Touareg vznikala na téměř tisíci kilometrech českých ulic, silnic a dálnic. Testovali jsme třetí generaci SUV vyšší střední třídy mezi Prahou a Brnem i na Šumavě.
22. července 2016
Test Volkswagen Touran
Recenzi kompaktního velkoprostorového vozu, který může převézt až sedm cestujících, jsme obohatili o zkušenosti s benzinovým motorem 1,4 TSI a sedmistupňovou převodovkou DSG.