Testy Toyota

reklama
4. srpna 2016
Test Toyota Aygo 5dv.
Recenzi Toyoty Aygo jsme obohatili o zkušenosti s týdenním ježděním na českých silnicích. Poprvé jsme otestovali verzi se skládací plátěnou střechou, minivůz z Kolína jsme trápili v plném naložení čtyřmi dospělými.
18. srpna 2020
Test Toyota C-HR
Toyota C-HR prošla faceliftem. Ten přinesl nový hybridní motor. Dvoulitr je přesně to, po čem fanoušci volali – agilní a stále úsporný. Crossover se navíc chlubí vynikajícím podvozkem. Tohle je trefa do černého!
14. srpna 2019
Test Toyota Camry
Toyota Camry se vrátila na český trh a chce se prosadit jako hrybrid. Slibuje velmi nízkou spotřebu a tak i alternativu k dieselovým vozům. Zkoušeli jsme ji v luxusním výbavě s paketem VIP pro zadní cestující.
4. srpna 2020
Test Toyota Corolla Touring Sports
Nejprodávanější kombi na světě v nejsilnější verzi a v atraktivním designu. Řeč je o Toyotě Corolla s motorem 2.0 Hybrid ve výbavě GR Sport. Dynamika vozu nechybí. Jak je to ale se spotřebou? Více v rozšířeném testu.
29. června 2021
Test Toyota Highlander
Tichá, prostorná a nevšední. To vše je Toyota Highlander, která se oficiálně prodává v Česku. Původně byla určena pro Ameriku. Na evropské silnice může díky hybridnímu pohonu. A je to dobře. Jde totiž o velmi zajímavé SUV.
18. února 2017
Test Toyota Prius Plug-in
Nová generace japonského hybridu do zásuvky slibuje spotřebu 1 litr benzinu na 100 kilometrů. Testovali jsme ji v reálných podmínkách. A i když na ni nedosáhla, velmi nás potěšila. Jak? To se dočtete v recenzi.
27. května 2021
Test Toyota RAV4
Recenzi rodinného SUV Toyota RAV4 jsme rozšířili o dojmy z vrcholné plug-in hybridní verze. Ta nabídne systémový výkon 306 koní a dojezd na jedno nabití až 98 kilometrů! Vždy je spjata s automatem a pohonem všech čtyř kol.
2. března 2021
Test Toyota Yaris
Toyota Yaris patří mezi dlouhodobě úspěšné malé vozy japonské provenience. V nejnovější generaci si drží střídmou velikost, přidává ale na sportovním stylu. Vsadila i na hybrid. To ji přineslo nový titul. Prověřili jsme ji ve velkém testu.