Testy Škoda

reklama
22. září 2021
Test Škoda Enyaq iV
Vyzkoušeli jsme Škodu Enyaq iV na českých silnicích. Jednou prázdnou, jednou s připojeným vozíkem, který vážil 600 kg. Spotřeba byla v případě tahání samozřejmě vyšší, naopak prázdný Enyaq dojel nečekaně daleko.
7. září 2018
Test Škoda Fabia Combi
Recenzi Škody Fabia Combi přivážíme proto, že se právě začala prodávat po takzvaném faceliftu, neboli omlazení. Dva týdny jsme na českých silnicích testovali aktuálně nejsilnější Fabii Combi 1.0 TSI/81 kW.
8. září 2019
Test Škoda Kamiq
Recenzi vozu Škoda Kamiq jsme doplnili o dojmy z motorizace 1.6 TDI s výkonem 85 kW. Vyzkoušeli jsme také automatickou dvouspojkovou převodovku DSG. Testovaná verze oplývala nejvyšší výbavou Style.
5. října 2018
Test Škoda Karoq
Recenze Škody Karoq se výrazně rozrostla o dojmy z testu verze 1.6 TDI. Tu jsme dva týdny zkoušeli na českých silnicích. Zaměřili jsme se i na někdy problematické fungování části bezpečnostních asistentů.
17. března 2019
Test Škoda Kodiaq
Recenzi rodinného vozu Škoda Kodiaq jsme doplnili o informace z terénní verze Scout. Testovaná varianta disponovala dieslovým motorem 2.0 TDI/140 kW a automatickou převodovkou DSG. Nechyběl ani pohon všech čtyř kol.
7. října 2021
Test Škoda Kodiaq FL
Největší SUV české automobilky se na jaře letošního roku dočkalo modernizace. Vedle změny vizáže Škoda Kodiaq zúžila nabídku výbav i motorů. To podstatné ale zůstalo - skvělé jízdní vlastnosti a prostornost.
16. července 2020
Test Škoda Octavia
Nová Škoda Octavia v karoserie liftback jezdí lépe než kdy dříve. Nadchla nás také přepychovým interiérem a prostorností. Naopak zklamaní jsme byli z líne zážehové motorizace 1.5 TSI a složitého ovládání přístrojů.
1. října 2020
Test Škoda Octavia Combi
Velký test Škody Octavia Combi jsme rozšířili o naše zkušenosti se třemi ekologickými verzemi. V okolí Vídně jsme zkoušeli, jak jezdí na stlačený zemní plyn (CNG), s mild-hybridním pohonem i jako hybrid do zásuvky.
8. prosince 2020
Test Škoda Octavia Scout
Takzvané allroady, tedy kombíky s pohonem všech kol a ochranou do terénu lákají za volant rodiny s aktivním životním stylem. Taková je i nová Škoda Octavia Scout. Nabídne i dobrou výbavu a solidní jízdní vlastnosti.
18. srpna 2019
Test Škoda Scala
Recenzi Škody Scala jsme rozšířili o dojmy z naftové motorizace 1.6 TDI 85kW. Na vyzkoušení jsme měli také dvouspojkovou automatickou převodovku DSG. Testovaní probíhalo na českých silnicích.
10. února 2020
Test Škoda Superb
Škoda Superb iV jako nejprodávanější hybridní automobil v ČR. Víme jak jezdí a v čem se liší od konvenční verze. Zbrusu novou motorizaci od rodiny Škoda jsme podrobili důkladnému testu.
6. prosince 2019
Test Škoda Superb Combi
V týdenním testu jsme si vyzkoušeli modernizovanou Škodu Superb ve variantě Scout, která se v nabídce tohoto modelu objevuje vůbec poprvé. K dispozici je výhradně v karoserii kombi s pohonem všech kol a automatem.