Testy Renault

reklama
26. května 2017
Test Renault Captur
Oblíbený městský kříženec prošel faceliftem. Přináší hlavně novou výbavu včetně luxusní verze Initiale Paris. Vzhledově se víc podobá většímu SUV Renault Kadjar. Auto jsme testovali na silnicích v okolí Kodaně.
28. září 2016
Test Renault Clio
V recenzi modernizovaného provedení aktuální generace malého francouzského hatchbacku jsme se zaměřili na popis změn, které facelift přinesl. Přinášíme také popis nových motorů a prvků výbavy Renaultu Clio.
20. listopadu 2017
Test Renault Clio Grandtour
Recenzi Renaultu Clio Grandtour přivážíme po nedávné modernizace malého kombíku. Tren zůstal na českém trhu jediným přímým konkurentem Škody Fabia Combi. Testovali jsme, v čem vyniká, a kde ztrácí.
16. prosince 2017
Test Renault Espace
Rozšířili jsme test Renaultu Espace o verzi se silným benzinovým motorem. Výkon 225 koní není pro rodinné auto rozhodně málo. I přes vyšší spotřebu si ale zaslouží pozornost. Třeba díky tichému cestování i mrštnosti.
22. září 2016
Test Renault Grand Scénic
Čtvrtá generace rodinného korábu Renault Grand Scénic se na českém trhu objeví až na přelomu roku a zatím ani neznáme její ceny. Podrobnou recenzi ale čtěte už teď. Novinku jsme testovali ve Francii.
14. dubna 2019
Test Renault Kadjar
Recenzi Renaultu Kadjar přivážíme poté, co na konci roku 2018 prodělal facelift. Testovali jsme provedení s novým motorem TCe 160, tedy benzinovým čtyřválcem s turbem o objemu 1,3 litru.
4. července 2017
Test Renault Koleos
První recenze druhé generace Renaultu Koleos probíhala v okolí slovenského Šamorína. U verze s motorem 2.0 dCi a pohonem všech kol jsme testovali, čeho všeho je schopný konkurent Škody Kodiaq na silnici i v terénu.
23. srpna 2016
Test Renault Mégane 5dv.
Recenzi nové generace Renaultu Mégane jsme obohatili o testování naftového motoru 1.5 dCi s maximálním výkonem 81 kW. Ten se podle nás stane univerzální volbou pro zájemce o dieselovou verzi Méganu.
14. října 2016
Test Renault Mégane GrandCoupé
Podrobnou recenzi Renaultu Mégane Grandcoupé si můžete přečíst dříve, než se nový čtyřdveřový sedan začne prodávat na českém trhu. Nástupce modelu Fluence jsme testovali v okolí polské Varšavy.
15. března 2017
Test Renault Mégane Grandtour
Recenzi Renaultu Mégane Grandtour jsme obohatili o nový test vrcholné modelové verze GT s nejsilnější benzinovou motorizací spojenou s automatickou převodovkou.
28. ledna 2017
Test Renault Scénic
Recenzi čtvrté generace Renaultu Scénic jsme začali připravovat už v loňském roce. Rodinné auto jsme testovali na francouzských silnicích a zjišťovali zejména to, jak se chová na standardních dvacetipalcových kolech.
6. února 2016
Test Renault Talisman
Recenzi nové vlajkové lodi značky Renault v Evropě jsme obohatili testem reálné spotřeby verze s nejsilnějším naftovým motorem v zimních podmínkách tuzemského provozu. Zkoušeli jsme Renault Talisman 1.6 dCi/118 kW.
29. srpna 2016
Test Renault Talisman Grandtour
Recenze nového velkého kombíku vznikala na základě více než 1500 ujetých kilometrů mezi Prahou a italským Terstem. Testovali jsme nový Renault Talisman Grandtour v alpských serpentinách i na dálnicích.
7. dubna 2019
Test Renault ZOE
Renault Zoe je aktuálně nejlevnějším elektromobilem na českém trhu. Jeho recenzi přivážíme i proto, že jde stále o novinku. V tuzemsku se prodává od loňska. Test jsme absolvovali ve výkonnější verzi s označení R110.