Testy Peugeot

reklama
30. června 2014
Test Peugeot 108 5dv.
Dostal jsem jako jeden z prvních českých novinářů možnost otestovat nový Peugeot 108 ještě oficiálním zahájením jeho prodeje na českém trhu. Jak se liší od předchůdce a nedávno zkoušeného nástupce Toyoty Aygo?
11. března 2020
Test Peugeot 2008
Druhá generace Puegeotu 2008 je prostornější, vypadá mnohem lépe a výrazně lépe také jezdí. Testovali jsme ji s dieselovým čtyřválcem, který nás překvapil svou úsporností i dostatkem síly. Více už v obsáhlé recenzi.
22. ledna 2021
Test Peugeot 208
Recenzi oblíbeného malého hatchbacku Peugeotu 208 jsme rozšířili o dojmy z nejvýkonnějšího motoru 1.2 PureTech (96 kW). Zaměřili jsme se rovněž na fungování automatické osmistupňové převodovky.
28. května 2019
Test Peugeot 308 SW
Recenzi Peugeotu 308 SW jsme doplnili o dojmy z dieslového motoru 1.5 BlueHDi o výkonu 96 kW, který se pojí s osmistupňovou automatickou převodovkou. V testu se dočtete o jeho nízké spotřebě i kultivovaném chodu.
10. prosince 2018
Test Peugeot 508
Přivážíme nejrozsáhlejší recenzi nového Peugeotu 508. Testovali jsme tři různé varianty manažerského auta s naftovými i benzinovými motory 1.6 BlueHDI, 2.0 BlueHDi a 1.6PureTech s manuálním i automatickým řazením.
15. ledna 2020
Test Peugeot 508 SW
Tento vůz patří mezi nejnápadnější kombi na českém trhu. Má nevšední design karoserie i kabiny. K tomu ideální kombinaci úsporných motorů. Rozsáhlou recenzi jsme začali testem výkonného naftového čtyřválce.
22. prosince 2020
Test Peugeot e-2008
Malé SUV do zásuvky Peugeot e-2008 nabízí stejně prostorný interiér jako jeho sourozenec se spalovacím motorem. Po městě je velmi dynamický, na delší cesty mimo metropoli ale raději zapomeňte. Zjistili jsme to během týdenního testu.
3. prosince 2020
Test Peugeot e-208
Uvažujete o elektromobilu a chcete vyzkoušet, zda vám bude vyhovovat? Peugeot e-208 není tak drahý jako většina aut do zásuvky a jeho 50kWh baterie pohodlně vystačí na město i blízké okolí. Otestovali jsme ho.
14. ledna 2019
Test Peugeot Rifter
Peugeot Rifter je sice nové jméno, ale jde o nástupce modelu Partner Tepee, sourozence Citroënu Berlinga. Recenzi přivážíme pár měsíců poté, co se nový Rifter začal v Česku prodávat. Testovali jsme základní verzi.