Testy Peugeot

reklama
11. března 2020
Test Peugeot 2008
Druhá generace Puegeotu 2008 je prostornější, vypadá mnohem lépe a výrazně lépe také jezdí. Testovali jsme ji s dieselovým čtyřválcem, který nás překvapil svou úsporností i dostatkem síly. Více už v obsáhlé recenzi.
22. ledna 2021
Test Peugeot 208
Recenzi oblíbeného malého hatchbacku Peugeotu 208 jsme rozšířili o dojmy z nejvýkonnějšího motoru 1.2 PureTech (96 kW). Zaměřili jsme se rovněž na fungování automatické osmistupňové převodovky.
9. července 2021
Test Peugeot 3008
Modernizovaný Peugeot 3008 výrazně upravil příď a změnám se nevyhnula ani nabídka motorů. Navíc francouzská automobilka s příchodem léta vyřadila ze seznamu přeplňovanou šestnáctistovku. Proč je to chyba?
28. května 2019
Test Peugeot 308 SW
Recenzi Peugeotu 308 SW jsme doplnili o dojmy z dieslového motoru 1.5 BlueHDi o výkonu 96 kW, který se pojí s osmistupňovou automatickou převodovkou. V testu se dočtete o jeho nízké spotřebě i kultivovaném chodu.
19. října 2021
Test Peugeot 5008
Druhá generace francouzského SUV se pyšní velkorysou prostorností, úspornými motory a sedmimístnou verzí již v základu. Zaujme i neotřelým designem. Oproti konkurenci ale Peugeotu 5008 stále chybí pohon všech kol.
1. října 2021
Test Peugeot 508
Recenzi manažerského Peugeotu 508 jsme rozšířili o dojmy z výkonného hybridního ústrojí. To se chlubí 225 koňmi a dojezdem na jedno nabití až 54 kilometrů. Vyzkoušeli jsme také osmistupňovou automatickou převodovku.
9. srpna 2021
Test Peugeot 508 SW
V rámci cesty po Evropě jsme vyzkoušeli Peugeot 508 SW s motorem BlueHDi 180, který se už oficiálně neprodává. Najdete ho ale v ročních vozech a bezesporu stojí za pozornost. Třeba díky parádní spotřebě 6,5 litru na 100 km, kterou jsme mu po tisících ujetých kilometrů naměřili.
22. prosince 2020
Test Peugeot e-2008
Malé SUV do zásuvky Peugeot e-2008 nabízí stejně prostorný interiér jako jeho sourozenec se spalovacím motorem. Po městě je velmi dynamický, na delší cesty mimo metropoli ale raději zapomeňte. Zjistili jsme to během týdenního testu.
3. prosince 2020
Test Peugeot e-208
Uvažujete o elektromobilu a chcete vyzkoušet, zda vám bude vyhovovat? Peugeot e-208 není tak drahý jako většina aut do zásuvky a jeho 50kWh baterie pohodlně vystačí na město i blízké okolí. Otestovali jsme ho.
14. ledna 2019
Test Peugeot Rifter
Peugeot Rifter je sice nové jméno, ale jde o nástupce modelu Partner Tepee, sourozence Citroënu Berlinga. Recenzi přivážíme pár měsíců poté, co se nový Rifter začal v Česku prodávat. Testovali jsme základní verzi.