Testy Peugeot

reklama
30. června 2014
Test Peugeot 108 5dv.
Dostal jsem jako jeden z prvních českých novinářů možnost otestovat nový Peugeot 108 ještě oficiálním zahájením jeho prodeje na českém trhu. Jak se liší od předchůdce a nedávno zkoušeného nástupce Toyoty Aygo?
11. března 2020
Test Peugeot 2008
Druhá generace Puegeotu 2008 je prostornější, vypadá mnohem lépe a výrazně lépe také jezdí. Testovali jsme ji s dieselovým čtyřválcem, který nás překvapil svou úsporností i dostatkem síly. Více už v obsáhlé recenzi.
18. prosince 2016
Test Peugeot 3008
Recenzi nové generace Peugeotu 3008 jsme výrazně rozšířili o týdenní dojmy z českých silnic. První dojmy totiž pocházely z Itálie. V tuzemsku jsme testovali naftový motor 2.0 BlueHDI a bohatou třetí výbavu Allure.
28. května 2019
Test Peugeot 308 SW
Recenzi Peugeotu 308 SW jsme doplnili o dojmy z dieslového motoru 1.5 BlueHDi o výkonu 96 kW, který se pojí s osmistupňovou automatickou převodovkou. V testu se dočtete o jeho nízké spotřebě i kultivovaném chodu.
16. února 2017
Test Peugeot 5008
V okolí Lisabonu jsme vyzkoušeli druhou generaci Peugeotu 5008. Zatímco předchůdce se řadil do kategorie MPV, nyní jde podle automobilky o SUV. Nová 5008 láká na styl i praktičnost.
10. prosince 2018
Test Peugeot 508
Přivážíme nejrozsáhlejší recenzi nového Peugeotu 508. Testovali jsme tři různé varianty manažerského auta s naftovými i benzinovými motory 1.6 BlueHDI, 2.0 BlueHDi a 1.6PureTech s manuálním i automatickým řazením.
15. ledna 2020
Test Peugeot 508 SW
Tento vůz patří mezi nejnápadnější kombi na českém trhu. Má nevšední design karoserie i kabiny. K tomu ideální kombinaci úsporných motorů. Rozsáhlou recenzi jsme začali testem výkonného naftového čtyřválce.
14. ledna 2019
Test Peugeot Rifter
Peugeot Rifter je sice nové jméno, ale jde o nástupce modelu Partner Tepee, sourozence Citroënu Berlinga. Recenzi přivážíme pár měsíců poté, co se nový Rifter začal v Česku prodávat. Testovali jsme základní verzi.