Testy Opel

reklama
18. května 2020
Test Opel Astra Sports Tourer
Opel Astra koncem minulého roku prošel omlazující kůrou. Facelift přinesl jen menší změny na designu, avšak pod kapotou tam se děly věci. Veškeré motorizace jsou již nyní tříválcové a nepocházejí od Francouzů.
5. června 2019
Test Opel Combo Life
Nejvýkonnější naftový motor u Opelu Combo Life jsme testovali ve spojení s osmistupňovou automatickou převodovkou. Jak si vede 1.5 BlueHDi ve spotřebě na dálnici i mimo ní? To se dozvíte v našem testu.
13. února 2020
Test Opel Corsa
Na český trh přijíždí zbrusu nový Opel Corsa již v šesté generaci. Nabídne nadprůměrně úsporné motory, chytré světlomety a okouzlující jízdní vlastnosti. Jedinou pihou na kráse je příliš chudá základní výbava.
3. září 2017
Test Opel Crossland X
Test nejmenšího SUV od Opelu jsme rozšířili o recenzi jeho nejsilnější varianty. Přeplňovaný tříválec má výkon 96 kW a pochází od koncernu PSA. Překvapil nás kultivovaným projevem, ale spotřeba mohla být lepší.
22. března 2020
Test Opel Grandland X
Rozšířili jsme recenzi rodinného SUV o test jeho nejsilnějšího benzinového provedení 1.6 Turbo s automatickým řazením. Ačkoliv logicky nejde o nejžádanější variantu, potěšila nás příjemnou dynamikou i klidným chodem.
29. prosince 2017
Test Opel Insignia Country Tourer
Insignia se na silnice vrací také v novém vydání allroadu Country Tourer. Bohatá výbava, skvělé jízdní vlastnosti a silný motor lákají. V testu se také dočtete, že benzinové turbo si řekne o velkou porci paliva.
23. července 2019
Test Opel Insignia Grand Sport
Má výkon rovných 200 koní, dobrou dynamiku i spotřebu. To je motor 1.6 Turbo. O zkušenosti s ním jsme rozšířili test Opelu Insignia Grand Sport. Na palubě vozu jsme zkoušeli také nový zábavní systém. Více v recenzi.
18. prosince 2019
Test Opel Insignia Sports Tourer
Recenzi rodinného kombi Opel Insignia jsme rozšířili o dojmy ze sportovní verze GSi, která pod kapotou ukrývá silný naftový motor s výkonem 210 koní. Spolupracuje výhradně s automatickou převodovkou a pohonem 4x4.