Testy Opel

reklama
22. září 2015
Test Opel Astra
Nový Opel Astra se označuje písmenem K a testovali jsme v Rakousku hned čtyři jeho verze. Podrobnou recenzi přivážíme ještě před tím, než se odvěký rival Volkswagenu Golf v říjnu objeví na českých prodejnách.
31. ledna 2017
Test Opel Astra Sports Tourer
Recenzi rodinného kombíku Opel Astra Sports Tourer jsme obohatili o zážitky ze tří měsíců a pěti tisíc testovacích kilometrů s naftovou verzí 1.6 CDTI s maximálním výkonem 100 kW.
5. června 2019
Test Opel Combo Life
Nejvýkonnější naftový motor u Opelu Combo Life jsme testovali ve spojení s osmistupňovou automatickou převodovkou. Jak si vede 1.5 BlueHDi ve spotřebě na dálnici i mimo ní? To se dozvíte v našem testu.
24. října 2014
Test Opel Corsa 5dv.
První test nového Opelu Corsa přivážíme ještě před začátkem prodeje nové generace oblíbeného malého hatchbacku na českém trhu. Jak se změnila Corsa E proti předchozí Corse D? A jak si vede v porovnání s novou fabií?
3. září 2017
Test Opel Crossland X
Test nejmenšího SUV od Opelu jsme rozšířili o recenzi jeho nejsilnější varianty. Přeplňovaný tříválec má výkon 96 kW a pochází od koncernu PSA. Překvapil nás kultivovaným projevem, ale spotřeba mohla být lepší.
21. září 2017
Test Opel Grandland X
První recenzi nového Opelu Grandland X přivážíme z okolí německého Frankfurtu už v době, kdy nové rodinné SUV ještě není u českých prodejců. Test se mimo jiné zaměřuje na odlišnosti od sourozence - Peugeotu 3008.
29. prosince 2017
Test Opel Insignia Country Tourer
Insignia se na silnice vrací také v novém vydání allroadu Country Tourer. Bohatá výbava, skvělé jízdní vlastnosti a silný motor lákají. V testu se také dočtete, že benzinové turbo si řekne o velkou porci paliva.
23. července 2019
Test Opel Insignia Grand Sport
Má výkon rovných 200 koní, dobrou dynamiku i spotřebu. To je motor 1.6 Turbo. O zkušenosti s ním jsme rozšířili test Opelu Insignia Grand Sport. Na palubě vozu jsme zkoušeli také nový zábavní systém. Více v recenzi.
2. října 2018
Test Opel Insignia Sports Tourer
Recenzi nové generace Opelu Insignia jsme přivezli už loni v karosářských variantách Grand Sport, což je liftback, a Country Tourer (kříženec kombi a SUV). Nyní došlo i na test klasického kombi Sports Tourer.