Testy Mercedes-Benz

reklama
21. května 2019
Test Mercedes-Benz C
Céčko dostalo drobný facelift. Ten nic nemění na tom, že v kombinaci povedeného naftového čtyřválce, automatu a pohonu všech kol, jde o vynikající služební auto. Více se dozvíte v testu vozu s nápadným lakem.
2. května 2017
Test Mercedes-Benz C kombi
Rozšířili jsme test kombi Mercedesu C o svezení s jeho ostrou verzí AMG C 43. Šestiválec má vysoký výkon, díky kterému je auto schopné akcelerovat z nuly na 100 km/h za 4,8 sekundy. A kromě toho i zajímavý zvuk.
21. listopadu 2015
Test Mercedes-Benz Citan Tourer XL
Mercedes Citan Tourer XL je převlečený Renault Kangoo Maxi. Testovali jsme tak vlastně dvě auta v jednom. V recenzi se tedy dozvíte největší klady a zápory prodloužené osobní verze kompaktní dodávky až pro sedm lidí.
21. září 2018
Test Mercedes-Benz CLS
Už třetí generace luxusního sedanu-kupé se vrací ke kořenům s agresivním designem. Testovali jsme ji s famózním naftovým šestiváclem, který má síly na rozdávání a je překvapivě úsporný. CLS je špičkové auto.
1. srpna 2016
Test Mercedes-Benz E
Recenzi nové generace Mercedesu třídy E jsme obohatili o spoustu nových zkušeností z týdenního testování na českých silnicích. Od březnové zahraniční prezentace se také rozšířila nabídka motorů ředitelského modelu.
10. října 2017
Test Mercedes-Benz E Kombi
Vyzkoušeli jsme kombík Mercedesu-Benz třídy E ve verzi All-Terrain. S plasty okolo karoserie, většími koly a přifouknutým podvozkem působí na pohled drsněji než obyčejné kombi. Nehledě na vzhled jde o povedené auto.
6. prosince 2018
Test Mercedes-Benz G
Hranatý off-road s benzinovým osmiválcem nemá jakoby v dnešní době co dělat. To je ale omyl. A vědí to ti, kteří se do něj zamilují pro jeho zvuk, sílu i charisma. Zjistili jsme to v testu základní verze G 500.
14. prosince 2015
Test Mercedes-Benz GLC
Recenze Mercedesu GLC vznikla nedlouho po uvedení nového středně velkého SUV na český trh. Testovali jsme nástupce modelu GLK s naftovým motorem a pohonem všech kol a hledali rozdíly proti předchůdci i konkurenci.
24. prosince 2019
Test Mercedes-Benz GLC kupé
Facelift SUV-kupé možná není vidět hned, ale je důležitý. Pod kapotu totiž dostal hybridní motorizace. My jsme jednu z nich testovali. Čtyřválec v provedení 300 4Matic má dostatek síly. Ale o kolik paliva si řekne?
16. srpna 2016
Test Mercedes-Benz GLS
Jedno z největších a nejluxusnějších SUV na českém trhu. To je Mercedes GLS, který před nedávnem prošel faceliftem. Testovali jsme jeho jedinou naftovou verzi. Potěší komfortem i bohatou základní výbavou.
9. listopadu 2018
Test Mercedes-Benz S kabriolet
Je to jeden z nejdražších, ale zároveň nejlepších kabrioletů, který si můžete v současnosti koupit. Testovali jsme ho s lahodným osmiválcem. Tohle auto vás zahrne neomezeným přepychem. Nevěříte? Čtěte dál!
12. září 2016
Test Mercedes-Benz S L
Recenze jednoho z nejdražších, ale také nejluxusnějších velkosériově vyráběných aut prodávaných na českém trhu - to je test prodloužené verze Mercedesu třídy S. Zkoušeli jsme ekologické provedení plug-in hybrid.