Testy Kia

reklama
5. července 2019
Test Kia Ceed
Recenzi vozu Kia Ceed jsme doplnili o dojmy z vrcholné verze GT s motorem 1.6 T-GDI 150kW. Testovaný vůz byl osazen šestistupňovou manuální převodovkou DCT, které jsme se také podívali na zoubek.
28. února 2019
Test Kia Ceed SW
Recenzi nového rodinného kombi Kia Ceed SW jsme obohatili o zkušenosti s další verzí. Testovali jsme ho s aktuálně nejsilnějším naftovým motorem a dvouspojkovou automatickou převodovkou.
5. července 2017
Test Kia Picanto
Vyzkoušeli jsme novou generaci minivozu Kia Picanto. Patří mezi nejprostornější mini s větším kufrem než ve Škodě Citigo a láká na dravý design. Nabídka motorů je sice řidší, k účelu auta ale stačí.
15. dubna 2020
Test Kia ProCeed
Nový ProCeed je takzvaný shooting brake, kříženec kombíku a kupé. Podobné auto v nižší střední třídě vyrábí pouze Mercedes-Benz. Ve velkém testu jsme ho zkoušeli s úsporným naftovým čtyřválcem 1.6 CRDi.
29. srpna 2017
Test Kia Rio
Recenzi nové generace malého hatchbacku Kia Rio jsme rozšířili o dojmy z testování tříválcového turbomotoru. Konkurenta pro Škodu Fabia jsme také poprvé vyzkoušeli na českých silnicích.
7. října 2017
Test Kia Stinger
Recenzi nového vozu Kia Stinger přivážíme z mezinárodních testů na ostrově Mallorca ještě dříve, než se tohle žihadlo začne prodávat v Česku. Zkoušeli jsme ho na závodním okruhu i v běžném provozu.
16. srpna 2019
Test Kia Stonic
Kia Stonic patří mezi oblíbenou skupinu malých SUV. Zkoušenou verzi obohatil litrový tříválec o výkonu 88 kW. K dispozici jsme měli sedmistupňovou automatickou převodovku DCT. Nechyběla ani nejvyšší výbava Premium.
14. května 2020
Test Kia XCeed
Kia přijíždí již se čtvrtou karosářskou verzí modelové rodiny Ceed. Po karoseriích hatchback, kombi a ProCeed ve stylu ´Shooting brake´ rozšiřuje portfolio značky nový XCeed. Jde o kombinaci hatchbacku, kupé a SUV.