Testy Kia

reklama
5. července 2019
Test Kia Ceed
Recenzi vozu Kia Ceed jsme doplnili o dojmy z vrcholné verze GT s motorem 1.6 T-GDI 150kW. Testovaný vůz byl osazen šestistupňovou manuální převodovkou DCT, které jsme se také podívali na zoubek.
28. února 2019
Test Kia Ceed SW
Recenzi nového rodinného kombi Kia Ceed SW jsme obohatili o zkušenosti s další verzí. Testovali jsme ho s aktuálně nejsilnějším naftovým motorem a dvouspojkovou automatickou převodovkou.
23. června 2020
Test Kia e-Soul
Kia e-Soul zvládne ujet 400 kilometrů. Navíc předvádí skvělou dynamiku. Posádku hýčká bohatou výbavou a i když stojí víc, není cenově nedostupná. I to se dozvíte ve velkém testu tohoto povedeného elektromobilu.
5. července 2017
Test Kia Picanto
Vyzkoušeli jsme novou generaci minivozu Kia Picanto. Patří mezi nejprostornější mini s větším kufrem než ve Škodě Citigo a láká na dravý design. Nabídka motorů je sice řidší, k účelu auta ale stačí.
10. července 2020
Test Kia ProCeed
Recenzi stylového a zároveň praktického kombíku Kia ProCeed jsme rozšířili o dojmy z vrcholného provedení GT. Sportovec nabízí výkonnější motorizaci, atraktivnější vizáž a závodní výfukový systém.
29. srpna 2017
Test Kia Rio
Recenzi nové generace malého hatchbacku Kia Rio jsme rozšířili o dojmy z testování tříválcového turbomotoru. Konkurenta pro Škodu Fabia jsme také poprvé vyzkoušeli na českých silnicích.
7. října 2017
Test Kia Stinger
Recenzi nového vozu Kia Stinger přivážíme z mezinárodních testů na ostrově Mallorca ještě dříve, než se tohle žihadlo začne prodávat v Česku. Zkoušeli jsme ho na závodním okruhu i v běžném provozu.
16. srpna 2019
Test Kia Stonic
Kia Stonic patří mezi oblíbenou skupinu malých SUV. Zkoušenou verzi obohatil litrový tříválec o výkonu 88 kW. K dispozici jsme měli sedmistupňovou automatickou převodovku DCT. Nechyběla ani nejvyšší výbava Premium.
9. června 2020
Test Kia XCeed
Recenzi kompaktního SUV Kia XCeed jsme rozšířili o druhý nejsilnější motor 1.4 T-GDI ve spojení s automatem. Jak si vedl na českých silnicích a v čem jsou jeho výhody? To se dočtete v našem testu.