Testy Kia

reklama
1. března 2017
Test Kia Carens
Korejské MPV prošlo faceliftem, při kterém dostalo novou příď, zjednodušily se úrovně výbav a nyní má pár prvků navíc. Projeli jsme nejsilnější naftovou verzi s automatickou převodovkou.
5. července 2019
Test Kia Ceed
Recenzi vozu Kia Ceed jsme doplnili o dojmy z vrcholné verze GT s motorem 1.6 T-GDI 150kW. Testovaný vůz byl osazen šestistupňovou manuální převodovkou DCT, které jsme se také podívali na zoubek.
28. února 2019
Test Kia Ceed SW
Recenzi nového rodinného kombi Kia Ceed SW jsme obohatili o zkušenosti s další verzí. Testovali jsme ho s aktuálně nejsilnějším naftovým motorem a dvouspojkovou automatickou převodovkou.
13. února 2017
Test Kia Niro
Kia jako první značka uvedla na český trh model z kategorie SUV, který se nabízí pouze s hybridní technologií. V případě vozu Kia Niro spolupracuje elektromotor s benzinovou jednotkou. Nabízíme podrobnou recenzi.
27. července 2019
Test Kia Optima SW
Kia Optima SW prodělala facelift. Ten přinesl kosmetické změny, ale hlavně nové motory. Testovali jsme benzinový čtyřválec 1.6 T-GDI. Potěšil nás tichým projevem i spotřebou. Více ve velké recenzi.
5. července 2017
Test Kia Picanto
Vyzkoušeli jsme novou generaci minivozu Kia Picanto. Patří mezi nejprostornější mini s větším kufrem než ve Škodě Citigo a láká na dravý design. Nabídka motorů je sice řidší, k účelu auta ale stačí.
29. srpna 2017
Test Kia Rio
Recenzi nové generace malého hatchbacku Kia Rio jsme rozšířili o dojmy z testování tříválcového turbomotoru. Konkurenta pro Škodu Fabia jsme také poprvé vyzkoušeli na českých silnicích.
18. dubna 2017
Test Kia Soul
Otestovali jsme vrcholnou verzi modelu Kia Soul s přeplňovanou šestnáctistovkou pod kapotou. Soul před pár měsíci prošel faceliftem a právě tento motor je naprostou novinkou.
7. října 2017
Test Kia Stinger
Recenzi nového vozu Kia Stinger přivážíme z mezinárodních testů na ostrově Mallorca ještě dříve, než se tohle žihadlo začne prodávat v Česku. Zkoušeli jsme ho na závodním okruhu i v běžném provozu.
16. srpna 2019
Test Kia Stonic
Kia Stonic patří mezi oblíbenou skupinu malých SUV. Zkoušenou verzi obohatil litrový tříválec o výkonu 88 kW. K dispozici jsme měli sedmistupňovou automatickou převodovku DCT. Nechyběla ani nejvyšší výbava Premium.
5. října 2015
Test Kia Venga
Kia Venga prošla koncem 2014 modernizací, po níž jsme ji otestovali s benzinovou šestnáctistovkou. Recenze si všímá rozdílů proti předchozí verzi a kladů i záporů v porovnání s konkurenčními malými MPV.