Testy Kia

reklama
5. července 2019
Test Kia Ceed
Recenzi vozu Kia Ceed jsme doplnili o dojmy z vrcholné verze GT s motorem 1.6 T-GDI 150kW. Testovaný vůz byl osazen šestistupňovou manuální převodovkou DCT, které jsme se také podívali na zoubek.
28. února 2019
Test Kia Ceed SW
Recenzi nového rodinného kombi Kia Ceed SW jsme obohatili o zkušenosti s další verzí. Testovali jsme ho s aktuálně nejsilnějším naftovým motorem a dvouspojkovou automatickou převodovkou.
23. června 2020
Test Kia e-Soul
Kia e-Soul zvládne ujet 400 kilometrů. Navíc předvádí skvělou dynamiku. Posádku hýčká bohatou výbavou a i když stojí víc, není cenově nedostupná. I to se dozvíte ve velkém testu tohoto povedeného elektromobilu.
18. února 2021
Test Kia Picanto
Kia modernizovala svůj nejmenší model Picanto. Nově nabízí řadu bezpečnostních prvků a technologií, které byly doposud vyhrazeny pouze větším a dražším vozidlům. Chlubí se rovněž upraveným designem exteriéru i interiéru.
10. července 2020
Test Kia ProCeed
Recenzi stylového a zároveň praktického kombíku Kia ProCeed jsme rozšířili o dojmy z vrcholného provedení GT. Sportovec nabízí výkonnější motorizaci, atraktivnější vizáž a závodní výfukový systém.
28. ledna 2021
Test Kia Rio
Oblíbený malý hatchback Kia Rio pozměnil tvář a pod kapotu ukryl nové motory. Zastánce turbodieselů ale nepotěšíme. Jak si vede konkurent Škody Fabie na českých silnicích? To se dozvíte v naší podrobné recenzi.
14. října 2020
Test Kia Sportage
Čtvrtá generace vozu Kia Sportage prošla modernizací. Přepracovaný byl design exteriéru i interiéru, inovovaný je infotainment, nové jsou také technologie zvyšující bezpečnost a rozšířena byla rovněž nabídka motorů.
9. června 2020
Test Kia XCeed
Recenzi kompaktního SUV Kia XCeed jsme rozšířili o druhý nejsilnější motor 1.4 T-GDI ve spojení s automatem. Jak si vedl na českých silnicích a v čem jsou jeho výhody? To se dočtete v našem testu.