Testy Kia

reklama
1. března 2017
Test Kia Carens
Korejské MPV prošlo faceliftem, při kterém dostalo novou příď, zjednodušily se úrovně výbav a nyní má pár prvků navíc. Projeli jsme nejsilnější naftovou verzi s automatickou převodovkou.
29. září 2015
Test Kia cee´d
Kia cee´d druhé generace nedávno prošla změnami, které jsme otestovali v okolí jejího rodiště, slovenské Žiliny. Recenze shrnuje hlavní výhody a slabiny vozu vůči ostatním hatchbackům nižší střední třídy.
9. září 2015
Test Kia cee´d SW
Recenzi vozu Kia cee´d SW v modelovém roce 2016 přivážíme proto, že došlo k několika zásadním modernizacím. Testovali jsme například nový benzinový turbomotor 1.0 T-GDI nebo sportovně laděnou výbavu GT Line.
16. prosince 2018
Test Kia Ceed nová
Recenzi nového modelu Kia Ceed si můžete přečíst krátce po uvedení třetí generace rodinného hatchbacku ze Žiliny na český trh. Testovali jsme jej na všech typech komunikací - na okreskách, dálnicích i v ulicích měst.
19. prosince 2018
Test Kia Ceed SW nová
Recenzi nového kombi Kia Ceed Sportwagon přivážíme krátce po testu kratšího hatchbacku. Obě varianty jsme tak mohli porovnávat, zároveň jsme nový Ceed SW podrobili srovnání s předchozí generací a konkurenty.
13. února 2017
Test Kia Niro
Kia jako první značka uvedla na český trh model z kategorie SUV, který se nabízí pouze s hybridní technologií. V případě vozu Kia Niro spolupracuje elektromotor s benzinovou jednotkou. Nabízíme podrobnou recenzi.
12. března 2016
Test Kia Optima
Vlajková loď korejské automobilky nabízí bohatou výbavu. Testovali jsme verzi s novou automatickou dvouspojkovou převodovkou. Kia Optima se ale dodává jen s jediným motorem 1.7 CRDi. Znamená to pro ni nevýhodu?
9. září 2016
Test Kia Optima SW
V recenzi prvního manažerského kombíku, který má korejská automobilka nyní v nabídce, jsme se zaměřili především na zkoumání zavazadlového prostoru, a rovněž na zkušenosti z jízdy na dálnici s neomezenou rychlostí.
5. července 2017
Test Kia Picanto
Vyzkoušeli jsme novou generaci minivozu Kia Picanto. Patří mezi nejprostornější mini s větším kufrem než ve Škodě Citigo a láká na dravý design. Nabídka motorů je sice řidší, k účelu auta ale stačí.
29. srpna 2017
Test Kia Rio
Recenzi nové generace malého hatchbacku Kia Rio jsme rozšířili o dojmy z testování tříválcového turbomotoru. Konkurenta pro Škodu Fabia jsme také poprvé vyzkoušeli na českých silnicích.
17. dubna 2015
Test Kia Sorento
Kia Sorento se v Česku začala prodávat ve své třetí generaci. Nejdříve šlo o terénní auto, pak SUV, teď už je to spíše kříženec SUV a kombi. Velký rodinný vůz jsme zevrubně testovali a nabízíme jeho recenzi.
18. dubna 2017
Test Kia Soul
Otestovali jsme vrcholnou verzi modelu Kia Soul s přeplňovanou šestnáctistovkou pod kapotou. Soul před pár měsíci prošel faceliftem a právě tento motor je naprostou novinkou.
3. listopadu 2015
Test Kia Soul EV
Elektromobilům patří automobilová budoucnost, o tom pochybuje málokdo. I proto postupně přivážíme jejich recenze, i proto došlo na test vozu Kia Soul EV. Porovnáváme ho s tradiční verzí i ostatními elektromobily.
12. května 2016
Test Kia Sportage
Podrobnou recenzi nové generace modelu Kia Sportage jsme rozšířili o zkušenosti s jízdou po českých silnicích. Dosud jsme totiž auto testovali pouze ve Španělsku. Vzali jsme si naftovou verzi 1.7 CRDi.
7. října 2017
Test Kia Stinger
Recenzi nového vozu Kia Stinger přivážíme z mezinárodních testů na ostrově Mallorca ještě dříve, než se tohle žihadlo začne prodávat v Česku. Zkoušeli jsme ho na závodním okruhu i v běžném provozu.
22. září 2017
Test Kia Stonic
Má stylu na rozdávání, je lehké a docela praktické. To je nové SUV korejské automobilky Kia, které cílí na mladé pěkným designem a bohatou výbavou. Prověřili jsme ho v testu.
5. října 2015
Test Kia Venga
Kia Venga prošla koncem 2014 modernizací, po níž jsme ji otestovali s benzinovou šestnáctistovkou. Recenze si všímá rozdílů proti předchozí verzi a kladů i záporů v porovnání s konkurenčními malými MPV.