Testy Ford

reklama
28. prosince 2017
Test Ford EcoSport
Posledním zahraničním testováním letošního roku byla evropská prezentace modernizované druhé generace Fordu EcoSport. Na kvalitních silnicích v okolí Lisabonu a Estorilu jsme zjišťovali, zda má malé SUV šanci při druhém pokusu uspět u evropských zákazníků. Od ledna se navíc bude snažit získat přízeň i těch českých.
24. června 2019
Test Ford Edge
Americký obr prošel faceliftem. Ten přinesl nový, evropštější turbodiesel. Ford Edge je naladěn hlavně na komfort. Testovali jsme ho v top verzi Vignale, kde oceníte luxusní výbavu, která se k plavné jízdě hodí.
19. července 2017
Test Ford Fiesta 5dv.
Recenzi osmé generace Fordu Fiesta přivážíme z okolí španělského Valladolidu, kde jsme pod žhavým letním sluncem testovali pětidveřovou verzi. Rozhodně nejde o tuctové auto. A to nejen cenou přesahující 300 tisíc.
12. listopadu 2018
Test Ford Fiesta ST 3dv.
U Fordu se nebojí a Fiestě ST dali tříválec. Jak si vede na českých silnicích se svým velmi tvrdým podvozkem jsme zjišťovali v testu. Auto nás nadchlo řízením, ale zklamaly nepohodlné sedačky.
26. října 2018
Test Ford Focus 5dv.
Recenzi čtvrté generace Fordu Focus přivážíme několik týdnů poté, co se začala prodávat v Česku. Testovali jsme pětidveřový hatchback s motorem 1.0 EcoBoost ve verzi jen těsně přesahující čtyři sta tisíc korun.
27. listopadu 2018
Test Ford Focus kombi
Recenze nového Fordu Focus kombi by měla vyvolat pozornost zejmnéna u českých rodin, pro které může být prostorný kombík ideální volbou. Focus kombi čtvrté generace jsme testovali s úsporným motorem 1.5 EcoBlue.
1. května 2016
Test Ford Galaxy
Při recenzi nově nabízené verze s pohonem všech kol jsme se zaměřili především na rozdíl ve spotřebě oproti "předokolce". Zajímalo nás také, zda spojení 4x4 a slabšího turbodieselu neubere na radosti z jízdy.
30. července 2015
Test Ford Grand C-MAX
Ford Grand C-MAX dostal po modernizaci příď ve stylu značky Aston Martin. Z recenze zjistíte, že to není zdaleka jediná změna, k níž u rodinného vozu kategorie MPV došlo. Testovali jsme verzi s naftovým motorem.
3. dubna 2017
Test Ford Kuga
Obohatili jsme rozsáhlou recenzi Fordu Kuga o test top verze Vignale, která ho má přiblížit modelům prémiových značek. Zkoušeli jsme ji s motorem 2.0 TDCi. Ten je pro ni jedinou možnou volbou. Doplněn byl o automat.
27. února 2016
Test Ford S-MAX
Rodinný Ford S-Max dostal poprvé pohon všech kol. Ten se pojí s naftovým motorem 2.0 TDCI. Testovali jsme ho v kombinaci s automatickou převodovkou. Systém 4x4 zlepšuje chování vozu v zatáčkách, přidává ale hmotnost.