Testy BMW

reklama
20. října 2017
Test BMW 1 5dv.
Recenzi BMW řady 1 přivážíme nedlouho po jeho už druhé modernizaci. Testovali jsme pětidveřovou verzi. Po předchozích zkušenostech s pohonem zadních kol jsme tentokrát vyzkoušeli verzi xDrive, tedy 4x4.
22. listopadu 2016
Test BMW 2 Active Tourer
Slibuje ujetí až 41 kilometrů čistě na elektřinu a nabití do tří a půl hodiny z běžné zásuvky. To je kompaktní rodinné BMW s plug-in hybridním pohonem. V testu jsme zjišťovali, jak se realita liší od tabulek.
9. ledna 2016
Test BMW 2 Coupé
Recenzi BMW 2 Coupe přinášíme poté, co se v nabídce objevily nové typy motorů. V testu jsme se snažili zjistit, zda je automobil již s poměrně výkonným motorem využitelný i pro každodenní používání.
22. srpna 2015
Test BMW 2 Gran Tourer
Recenzi BMW 2 Gran Active Tourer si můžete přečíst nedlouho po uvedení modelu na český trh. Jak jezdí prodloužená verze prvního BMW v rodinné kategorii MPV a zároveň prvního modelu značky s pohonem předních kol?
30. srpna 2017
Test BMW 3 Gran Turismo
Otestovali jsme velmi lehce modernizované BMW řady 3 GT ve zvláštní kombinaci. Má sice základní motor pod kapotou, ale zároveň automatickou převodovku a také pohon všech kol. Funguje však dobře.
8. srpna 2017
Test BMW 3 Sedan
Recenzi aktuálního provedení BMW řady 3 jsme obohatili o zkušenosti z testování nejvýkonnější verze M3. Už tak nadupané auto jsme zkoušeli s příplatkovým paketem M Competition a výkonem až 450 koňských sil.
27. června 2016
Test BMW 3 Touring
Nová recenze manažerského kombíku BMW 3 Touring vznikla po jeho nedávné modernizaci. Testovali jsme verzi s pohonem všech kol a naftovým motorem a zaměřili se na změny i porovnání s konkurenty.
4. listopadu 2018
Test BMW 4 Cabrio
Recenzi BMW 4 Cabrio přivážíme poté, co model prodělal v loňském roce facelift. Testovali jsme verzi s pohonem zadních kol a čtyřválcovým motorem. Takže jsme zkoušeli s novým BMW 430i Coupé i driftovat.
4. září 2018
Test BMW 4 Coupé
Nová recenze BMW 4 Coupé vznikla kvůli nedávnému faceliftu, ale také proto, že jsme testovali velmi zajímavou verzi 440i dopovanou doplňky ze sportovního katalogu M Performance. Test si zaslouží i pohon zadních kol.
24. srpna 2017
Test BMW 5 Sedan
Recenzi sedmé generace BMW řady 5 jsme rozšířili o test zatím nejvýkonnější verze M550i xDrive s osmiválcovým motorem o výkonu 462 koní. Jinými slovy jsme testovali vůz se zrychlením z 0 na 100 km/h za čtyři vteřiny.
1. března 2018
Test BMW 5 Touring
Přinášíme recenzi BMW řady 5, kterou jsme tentokrát vyzkoušeli s vrcholným dieselovým motorem. Jde o šestiválec se čtyřmi turby, který pětka podědila po sedmičkové řadě.
21. března 2016
Test BMW 7 Sedan
Recenzi šesté generace BMW řady 7 přivážíme krátce poté, co se ředitelská a prezidentská limuzína začala prodávat na českém trhu. Testovali jsme verzi se základním naftovým šestiválcem a pohonem všech kol.
15. září 2017
Test BMW 7L Sedan
Ušlechtilý dvanáctiválec, rozkládací křeslo s masáží a televize. To jsou lákadla limuzíny, která sice stojí jako dům, ale dokáže ohromit komfortem i rychlostí díky níž pokoří BMW M3. Jak se s ní žije? Čtěte v testu.
18. září 2018
Test BMW i3
Recenzi BMW i3 jsme poprvé zveřejnili už v roce 2014. Od té doby ale elektromobilu od BMW narostla kapacita baterií a loni došlo k jeho modernizaci. Testovali jsme ho nejen na dálnici D1 mezi Prahou a Brnem.
3. dubna 2016
Test BMW X1
Recenzi druhé generace BMW X1 přivážíme nedlouho poté, co se začala prodávat na českém trhu. Nejmenšího terénního bavoráka jsme testovali na českých i rakouských silnicích.
11. ledna 2019
Test BMW X2
Recenze nového BMW X2 se snaží nejen hodnotit nové SUV, ale také najít jeho místo mezi konkurenty i sourozenci. Test totiž prozradil, že nejde vůbec o typické SUV. A přinesl i řadu překvapení.
11. ledna 2018
Test BMW X3
Naftový šestiválec padne novému BMW X3 jako ulitý. Testovali jsme ho na českých silnicích, kde předváděl dobrý zvuk a dynamickou jízdu. Jak je to se spotřebou? To se dočtete v recenzi tohoto mnichovského SUV.
16. října 2018
Test BMW X4
Recenzi nové BMW X4 přivážíme nedlouho po začátku prodeje křížence kupé a SUV na českém trhu. Při testu jsme se zaměřili zejména na rozdíly mezi první a druhou generací BMW X4, ale i na porovnávání s větším BMW X6.
29. března 2014
Test BMW X5
Luxusní a sportovně laděný kříženec rodinného a terénního auta BMW X5 se koncem roku 2013 začal do Česka dovážet už ve své třetí generaci. Týden jsme nové BMW X5 testovali na asfaltu i v lehčím terénu. Jak dopadlo?
27. června 2015
Test BMW X6
Nové BMW X6 jsem testoval s benzinovým osmiválcem ve verzi 50i. Recenze ale nehodnotí pouze zážitky s tímto motorem, který mastodontního křížence kupé a terénního auta vystřelí ke stovce za méně než pět vteřin...