Testy BMW

reklama
20. října 2017
Test BMW 1 5dv.
Recenzi BMW řady 1 přivážíme nedlouho po jeho už druhé modernizaci. Testovali jsme pětidveřovou verzi. Po předchozích zkušenostech s pohonem zadních kol jsme tentokrát vyzkoušeli verzi xDrive, tedy 4x4.
22. listopadu 2016
Test BMW 2 Active Tourer
Slibuje ujetí až 41 kilometrů čistě na elektřinu a nabití do tří a půl hodiny z běžné zásuvky. To je kompaktní rodinné BMW s plug-in hybridním pohonem. V testu jsme zjišťovali, jak se realita liší od tabulek.
9. ledna 2016
Test BMW 2 Coupé
Recenzi BMW 2 Coupe přinášíme poté, co se v nabídce objevily nové typy motorů. V testu jsme se snažili zjistit, zda je automobil již s poměrně výkonným motorem využitelný i pro každodenní používání.
22. srpna 2015
Test BMW 2 Gran Tourer
Recenzi BMW 2 Gran Active Tourer si můžete přečíst nedlouho po uvedení modelu na český trh. Jak jezdí prodloužená verze prvního BMW v rodinné kategorii MPV a zároveň prvního modelu značky s pohonem předních kol?
30. srpna 2017
Test BMW 3 Gran Turismo
Otestovali jsme velmi lehce modernizované BMW řady 3 GT ve zvláštní kombinaci. Má sice základní motor pod kapotou, ale zároveň automatickou převodovku a také pohon všech kol. Funguje však dobře.
8. srpna 2017
Test BMW 3 Sedan
Recenzi aktuálního provedení BMW řady 3 jsme obohatili o zkušenosti z testování nejvýkonnější verze M3. Už tak nadupané auto jsme zkoušeli s příplatkovým paketem M Competition a výkonem až 450 koňských sil.
27. června 2016
Test BMW 3 Touring
Nová recenze manažerského kombíku BMW 3 Touring vznikla po jeho nedávné modernizaci. Testovali jsme verzi s pohonem všech kol a naftovým motorem a zaměřili se na změny i porovnání s konkurenty.
4. listopadu 2018
Test BMW 4 Cabrio
Recenzi BMW 4 Cabrio přivážíme poté, co model prodělal v loňském roce facelift. Testovali jsme verzi s pohonem zadních kol a čtyřválcovým motorem. Takže jsme zkoušeli s novým BMW 430i Coupé i driftovat.
4. září 2018
Test BMW 4 Coupé
Nová recenze BMW 4 Coupé vznikla kvůli nedávnému faceliftu, ale také proto, že jsme testovali velmi zajímavou verzi 440i dopovanou doplňky ze sportovního katalogu M Performance. Test si zaslouží i pohon zadních kol.
4. února 2019
Test BMW 4 Gran Coupé
Recenze BMW 4 Gran Coupé završuje sadu testů modernizovaných variant čtyřkové řady. Zkoušeli jsme provedení s nejsilnějším benzinovým motorem se šesti válci, pohonem všech kol a řadou dalších zajímavostí.
24. srpna 2017
Test BMW 5 Sedan
Recenzi sedmé generace BMW řady 5 jsme rozšířili o test zatím nejvýkonnější verze M550i xDrive s osmiválcovým motorem o výkonu 462 koní. Jinými slovy jsme testovali vůz se zrychlením z 0 na 100 km/h za čtyři vteřiny.
1. března 2018
Test BMW 5 Touring
Přinášíme recenzi BMW řady 5, kterou jsme tentokrát vyzkoušeli s vrcholným dieselovým motorem. Jde o šestiválec se čtyřmi turby, který pětka podědila po sedmičkové řadě.
21. března 2016
Test BMW 7 Sedan
Recenzi šesté generace BMW řady 7 přivážíme krátce poté, co se ředitelská a prezidentská limuzína začala prodávat na českém trhu. Testovali jsme verzi se základním naftovým šestiválcem a pohonem všech kol.
15. září 2017
Test BMW 7L Sedan
Ušlechtilý dvanáctiválec, rozkládací křeslo s masáží a televize. To jsou lákadla limuzíny, která sice stojí jako dům, ale dokáže ohromit komfortem i rychlostí díky níž pokoří BMW M3. Jak se s ní žije? Čtěte v testu.
18. září 2018
Test BMW i3
Recenzi BMW i3 jsme poprvé zveřejnili už v roce 2014. Od té doby ale elektromobilu od BMW narostla kapacita baterií a loni došlo k jeho modernizaci. Testovali jsme ho nejen na dálnici D1 mezi Prahou a Brnem.
3. dubna 2016
Test BMW X1
Recenzi druhé generace BMW X1 přivážíme nedlouho poté, co se začala prodávat na českém trhu. Nejmenšího terénního bavoráka jsme testovali na českých i rakouských silnicích.
11. ledna 2019
Test BMW X2
Recenze nového BMW X2 se snaží nejen hodnotit nové SUV, ale také najít jeho místo mezi konkurenty i sourozenci. Test totiž prozradil, že nejde vůbec o typické SUV. A přinesl i řadu překvapení.
18. dubna 2019
Test BMW X3
Silnější naftový motor jen tak do nějakého auta nepořídíte. Šestiválec posílá na všechna čtyři kola BMW X3 výkon 326 koní! Tohle SUV pokoří stovku pod pět vteřin a přitom si neřekne o moc paliva. Jak se s ním žije?
16. října 2018
Test BMW X4
Recenzi nové BMW X4 přivážíme nedlouho po začátku prodeje křížence kupé a SUV na českém trhu. Při testu jsme se zaměřili zejména na rozdíly mezi první a druhou generací BMW X4, ale i na porovnávání s větším BMW X6.
17. února 2019
Test BMW X5
Recenze čtvrté generace velkého a luxusního SUV s označením BMW X5 vychází z testu oblíbené verze 30d xDrive. Zkoušeli jsme tedy základní verzi naftového šestiválce okořeněnou množstvím příplatkových funkcí.
27. června 2015
Test BMW X6
Nové BMW X6 jsem testoval s benzinovým osmiválcem ve verzi 50i. Recenze ale nehodnotí pouze zážitky s tímto motorem, který mastodontního křížence kupé a terénního auta vystřelí ke stovce za méně než pět vteřin...