Testy BMW

reklama
9. září 2021
Test BMW 1
BMW se rozhodlo využít potenciál vozů s pohonem předních kol naplno. Postavilo hot hatch 128ti s výkonem 265 koní a mechanickým diferenciálem. Je to povedený konkurent VW Golf GTI. A na malých českých okreskách umí bavit.
9. ledna 2016
Test BMW 2 Coupé
Recenzi BMW 2 Coupe přinášíme poté, co se v nabídce objevily nové typy motorů. V testu jsme se snažili zjistit, zda je automobil již s poměrně výkonným motorem využitelný i pro každodenní používání.
27. července 2020
Test BMW 2 Gran Coupé
Povedený hatchback BMW 1 k sobě dostal stylový sedan BMW 2 Gran Coupé. Auto má všechna pozitiva mnichovské jedničky, přidává zajímavý design. Zvýrazňují ji třeba bezrámové dveře. Jak jezdí se dočtete v dnešním testu.
6. října 2020
Test BMW 3 Sedan
Během testu se nám podařilo ujet z 500 kilometrů celých 176 čistě na elektřinu. A to jsme ani jednou nenabíjeli. Jak je to možné? BMW 330e má skvělý management svého hybridního systému. V recenzi zjistíte, jak jezdí.
19. března 2020
Test BMW 3 Touring
Nová generace bavorského kombíku narostla do velikosti a tak pohodlně poslouží jak rodinné auto. Pořád pod její kapotou najdeme i parádní vznětový šestiválec. Ten má nejen hodně síly, ale i rozumnou spotřebu.
26. února 2021
Test BMW 4 Coupé
Nové BMW 4 na sebe upoutalo pozornost obřími „ledvinkami“. Naživo si ale na masku chladiče rychle zvyknete. Zejména, pokud vás bude nové kupé bavit šestiválcem, který na kola posílá výkon 374 koní. Tohle jsou řidičské orgie!
4. února 2019
Test BMW 4 Gran Coupé
Recenze BMW 4 Gran Coupé završuje sadu testů modernizovaných variant čtyřkové řady. Zkoušeli jsme provedení s nejsilnějším benzinovým motorem se šesti válci, pohonem všech kol a řadou dalších zajímavostí.
15. března 2021
Test BMW 5 Touring
Je luxusní, prostorné, praktické a skvěle jezdí. To je BMW 5 Touring, které jsme po faceliftu otestovali s nejvýkonnějším turbodieselem. Kdo by řekl, že naftové kombi má parametry sportovního vozu a spotřebu běžného SUV?
18. září 2018
Test BMW i3
Recenzi BMW i3 jsme poprvé zveřejnili už v roce 2014. Od té doby ale elektromobilu od BMW narostla kapacita baterií a loni došlo k jeho modernizaci. Testovali jsme ho nejen na dálnici D1 mezi Prahou a Brnem.
19. srpna 2021
Test BMW X1
Otestovali jsme BMW X1 se základním benzinovým motorem a automatickou převodovkou. Auto, které před nedávnem prošlo faceliftem, nabízí skvělé zpracování i bohatou výbavu. Pozor ale na M paket, svezení s ním je trochu tvrdší.
30. srpna 2021
Test BMW X2
BMW X2 se na českém trhu prodává v nepřehlédnutelné verzi nazvané Edition M Mesh. Ta je zaměřená na sport a styl. Zaujme nápadnými laky karoserie, úžasně vypadajícími koly a odvážnými nálepkami. Jak se s ní jezdí?
26. srpna 2020
Test BMW X3
BMW X3 xDrive30e je plug-in hybrid. Pohání ho benzinový čtyřválec a elektromotor. Má dost síly i nízkou spotřebu. Je ale potřeba se s ním naučit jezdit. A odpustit mu menší kufr. I to se dočtete v dnešním testu.
16. října 2018
Test BMW X4
Recenzi nové BMW X4 přivážíme nedlouho po začátku prodeje křížence kupé a SUV na českém trhu. Při testu jsme se zaměřili zejména na rozdíly mezi první a druhou generací BMW X4, ale i na porovnávání s větším BMW X6.
14. srpna 2020
Test BMW X5
Recenzi mnichovského křížence luxusního, sportovního a terénního vozu BMW X5 jsme doplnili o dojmy z ostré benzinové verze M50i. Námi zkoušený exemplář byl navíc osazen detaily z programu M Performance Parts.
24. května 2020
Test BMW X7
Jedno z největších SUV v Česku je extra komfortní a praktické. Testovali jsme jeho příplatkovou šestimístnou verzi, která by měla vstoupit do učebnic variability. Jak funguje zjistíte v detailní recenzi BMW X7.
15. září 2020
Test BMW Z4
Babí léto láká na jízdu bez střechy. BMW Z4 je posledním bavorákem s pohonem zadních kol s manuální převodovkou. Ze základní a finančně dostupné verze to tak dělá tu nejzajímavější. I proto jsme ji podrobili testu.