Testy Audi

reklama
26. září 2016
Test Audi A3 Sportback
Luxusní hatchback prošel faceliftem. Ten přinesl i nový motor 1.4 TFSI CoD umožňující vypnout za určitých podmínek polovinu válců. Test ukázal, že tak umí šetřit benzin. Recenzovali jsme verzi se sportovním paketem.
14. října 2015
Test Audi A4
V okolí Benátek jsme jako jedna z prvních redakcí v Česku testovali novou generaci manažerského sedanu Audi A4. Recenzi přivážíme dříve, než se auto objeví u prodejců. Dozvíte se například o jízdě se šestiválcem.
9. srpna 2016
Test Audi A4 allroad quattro
V recenzi nové generace modelu Audi A4 allroad quattro jsme se zaměřili na hlavní rozdíly oproti klasickému provedení, tedy kombíku A4 Avant. Přidali jsme i poznatky z testování slabší verze motoru 3,0 TDI.
11. srpna 2017
Test Audi A5 Coupé
Audi RS5 patří s benzinovým šestiválcem mezi nejrychlejší vozy z Ingolstadtu. Přeplňovaný motor má výkon 450 koní a auto s ním pokoří stovku za 3,9 sekundy. Test Audi A5 jsme rozšířili o recenzi tohoto top modelu.
15. října 2017
Test Audi A5 Sportback
Recenze druhé generace modelu Audi A5 Sportback vznikla několik měsíců po uvedení pětidveřového sportovně laděného manažerského vozu na český trh. Testovali jsme naftovou variantu s pohonem přední nápravy.
28. ledna 2019
Test Audi A6
Recenze nového Audi A6 se točí zejména kolem aktuálně nejsilnějšího naftového motoru s novým označením 55 TDI a pohonu všech kol quattro. Testovali jsme pátou generaci sedanu Audi A6 s bohatou příplatkovou výbavou.
7. října 2019
Test Audi A6 Avant
Nafta ještě nekončí. Dokazuje to Audi se svým kombíkem S6 Avant, který dostal šestiválec s mild-hybridním systémem, turbem a kompresorem zároveň. Je extrémně rychlý. O dojmy z něj jsme rozšířili test Audi A6 Avant.
27. října 2019
Test Audi A7 Sportback
Velký test Audi A7 Sportback jsme obohatili o jídzu s nejostřejší verzí S7. Vznětový šestiválec vyrábí 700 Nm točivého momentu a dokáže auto rozpohybovat jako raketu. Jaký je model za víc než dva miliony korun?
29. července 2019
Test Audi e-tron
Luxusní elektromobil nabízí vysoký výkon 300 kW a solidní dojezd přes 400 km. Testovali jsme ho s futuristickým příplatkem v podobě kamer a displejů, které nahradí klasická zpětná zrcátka. Jak se s ním jezdí?
12. prosince 2016
Test Audi Q2
Recenzi Q2, kterou jsme jako jedna z prvních redakcí zveřejnila díky účasti na evropské prezentaci ve Švýcarsku v červnu 2016, jsme nyní doplnili poznatky z jízdy po českých silnicích a doplnili testem benzinové motorizace 1.4 TSI.
27. září 2018
Test Audi Q3
Audi Q3 přijíždí v druhé generaci. Zaujme nápadným designem podobným velkému Q8. Auto navíc pořádně vyrostlo a je z něj plnohodnotné SUV. Testovali jsme ho s nejsilnějším benzinovým motorem i základním dieselem.
29. listopadu 2019
Test Audi Q5
Výkon 347 koní, točivý moment 700 Nm. To jsou impozantní parametry jednoho z nejsilnějších dieselových motorů, které můžete mít. My jsme o zkušenosti s ním obohatili velký test luxusního Audi Q5.
29. dubna 2020
Test Audi Q7
Jedno z největších SUV na trhu se v Česku těší velké oblibě. Nabízí totiž pohodlné svezení a luxusní interiér, který hýří prostorností. Testovali jsme ho se vznětovým šestiválcem v provedení 50 TDI.
23. listopadu 2018
Test Audi Q8
První SUV-kupé od Audi se pyšní nápadným designem i dobrými jízdními vlastnostmi. V testu jsme zjistili, že je také prostorné a tedy i překvapivě praktické. Přečtěte si recenzi auta nejen pro zámožné chalupáře.