Testy Audi

reklama
26. září 2016
Test Audi A3 Sportback
Luxusní hatchback prošel faceliftem. Ten přinesl i nový motor 1.4 TFSI CoD umožňující vypnout za určitých podmínek polovinu válců. Test ukázal, že tak umí šetřit benzin. Recenzovali jsme verzi se sportovním paketem.
1. července 2020
Test Audi A3 Sportback nové
Nová generace Audi A3 Sportback přijíždí s odvážnějším designem a vynikajícími jízdními vlastnostmi. Nabízí vysokou kvalitu zpracování, kterou očekáváte od prémiového vozu. Jaká je jsme zjišťovali během prvních jízd.
28. ledna 2019
Test Audi A6
Recenze nového Audi A6 se točí zejména kolem aktuálně nejsilnějšího naftového motoru s novým označením 55 TDI a pohonu všech kol quattro. Testovali jsme pátou generaci sedanu Audi A6 s bohatou příplatkovou výbavou.
14. července 2020
Test Audi A6 allroad quattro
Hledáte velké kombi s luxusní výbavou na výlety do terénu? Pak by mohlo být Audi A6 allroad quattro zajímavou volbou. Už jen díky svému extra silnému dieselu a propracovanému vzduchovému podvozku. Více v testu.
7. října 2019
Test Audi A6 Avant
Nafta ještě nekončí. Dokazuje to Audi se svým kombíkem S6 Avant, který dostal šestiválec s mild-hybridním systémem, turbem a kompresorem zároveň. Je extrémně rychlý. O dojmy z něj jsme rozšířili test Audi A6 Avant.
27. října 2019
Test Audi A7 Sportback
Velký test Audi A7 Sportback jsme obohatili o jídzu s nejostřejší verzí S7. Vznětový šestiválec vyrábí 700 Nm točivého momentu a dokáže auto rozpohybovat jako raketu. Jaký je model za víc než dva miliony korun?
29. července 2019
Test Audi e-tron
Luxusní elektromobil nabízí vysoký výkon 300 kW a solidní dojezd přes 400 km. Testovali jsme ho s futuristickým příplatkem v podobě kamer a displejů, které nahradí klasická zpětná zrcátka. Jak se s ním jezdí?
12. prosince 2016
Test Audi Q2
Recenzi Q2, kterou jsme jako jedna z prvních redakcí zveřejnila díky účasti na evropské prezentaci ve Švýcarsku v červnu 2016, jsme nyní doplnili poznatky z jízdy po českých silnicích a doplnili testem benzinové motorizace 1.4 TSI.
27. září 2018
Test Audi Q3
Audi Q3 přijíždí v druhé generaci. Zaujme nápadným designem podobným velkému Q8. Auto navíc pořádně vyrostlo a je z něj plnohodnotné SUV. Testovali jsme ho s nejsilnějším benzinovým motorem i základním dieselem.
29. listopadu 2019
Test Audi Q5
Výkon 347 koní, točivý moment 700 Nm. To jsou impozantní parametry jednoho z nejsilnějších dieselových motorů, které můžete mít. My jsme o zkušenosti s ním obohatili velký test luxusního Audi Q5.
29. dubna 2020
Test Audi Q7
Jedno z největších SUV na trhu se v Česku těší velké oblibě. Nabízí totiž pohodlné svezení a luxusní interiér, který hýří prostorností. Testovali jsme ho se vznětovým šestiválcem v provedení 50 TDI.
23. listopadu 2018
Test Audi Q8
První SUV-kupé od Audi se pyšní nápadným designem i dobrými jízdními vlastnostmi. V testu jsme zjistili, že je také prostorné a tedy i překvapivě praktické. Přečtěte si recenzi auta nejen pro zámožné chalupáře.