Články & recenze

reklama
PR článek
Jak funguje kvalitní asistenční služba
24. ledna 2020
Mnozí z nás si už život bez auta nedokážou představit. Rozvézt děti do školy a školky, dopravit se do zaměstnání, cestou domů nakoupit a děti vyzvednout. Rozvézt je na kroužky, o víkendu si vyrazit na pěkný výlet, nebo manželku odvézt na posezení s kamarádkou. Jak bychom to bez auta všechno zvládli? Jenže co když se pokazí?
Test hybridní Toyoty Yaris
9. července 2017
Toyota Yaris je aktuálně nejdostupnějším hybridem na českém trhu. Test nedávno faceliftovaného městského hatchbacku jsme proto rozšířili o recenzi této varianty. Překvapila nás spotřebou, hodí se hlavně do města.
Toyota GT86 po faceliftu je na českém trhu. Je však dražší, ceny začínají na 820 tisících
8. července 2017
Toyota GT86 patří mezi z nejzábavnější automobily na trhu, na tom českém se však velké obliby nedočkala. Japonci vloni atraktivní kupé omladili, což s sebou přineslo i zdražení. Základ nyní stojí 819 900 korun.
Červnové registrace: Nečekané zemětřesení v první pětce
7. července 2017
Květnový rekord (27 009 registrací) sice trh v červnu nepřekonal, přesto se jedná o nejúspěšnější šestý měsíc v historii. 26 634 registrací představuje meziroční nárůst o 3,58 %. Jednotlivé značky si tentokrát vyměnily pořadí na druhém až pátém místě.
Dacia Lodgy: Nejlevnější sedmimístné MPV pořídíte za 267 900 Kč
6. července 2017
Dacia před koncem loňského roku představila facelift svých MPV osobního Lodgy a užitkového Dokker. Aktuálně jsou oba již v nabídce českých prodejců této rumunské značky. Podívejme se, co všechno se změnilo na nejlevnějším sedmimístném MPV tuzemského trhu.
Test třetí generace miniauta Kia Picanto
5. července 2017
Vyzkoušeli jsme novou generaci minivozu Kia Picanto. Patří mezi nejprostornější mini s větším kufrem než ve Škodě Citigo a láká na dravý design. Nabídka motorů je sice řidší, k účelu auta ale stačí.
Test druhé generace Renaultu Koleos
4. července 2017
První recenze druhé generace Renaultu Koleos probíhala v okolí slovenského Šamorína. U verze s motorem 2.0 dCi a pohonem všech kol jsme testovali, čeho všeho je schopný konkurent Škody Kodiaq na silnici i v terénu.
Škoda spustila předprodej Karoqu. Zatím startuje na 530 tisících, základní model bude až na podzim
3. července 2017
Škoda začala v předprodeji nabízet nástupce modelu Yeti. Zatím budou k dispozici jen dvě vyšší výbavy a čtyři motorizace. Ceny začínají na 530 tisících korunách. Základní výbava Active se objeví až na podzim.
Kia Sorento: nový vrcholný model Luxury za 1 214 980 korun
3. července 2017
Největší evropský model korejské automobilky Kia se dočkal nové vrcholné výbavy. Říká si Luxury, je o 25 tisíc korun dražší než Premium a nabízí maximální možnou výbavu ve standardu.
Test druhé generace Mini Countryman
1. července 2017
Recenze druhé generace Mini Countryman vznikala v italském Miláně a jeho okolí. Testovali jsme speciální provedení - plug-in hybridní variantu Countryman SE s benzinovým motorem a zároveň elektromotorem.
Toyota u RAV4 zdražila diesely a zlevnila hybridy
30. června 2017
Největší japonská automobilka prosazuje svou cenovou politikou ekologicky příznivější hybridy vůči turbodieselům. Dvoulitrový vznětový čtyřválec D-4D proto zdražila o 10-31 tisíc korun, zatímco verze kombinující benzinový motor s elektromotorem zlevnila o desítky tisíc korun.