Články & recenze

reklama
Test Škody Octavia RS 2017 včetně nejsilnější verze RS 245
7. června 2017
Recenze Škody Octavia RS vznikala na několika místech. Nejrychlejší a nejsilnější octavii všech dob jsme testovali v uzavřeném areálu v rakouském Pachfurthu, na italském závodním okruhu Vallelunga i v jejich okolí.
Toyota C-HR: S bonusem 15 tisíc a navigací zdarma pro motor 1.2 Turbo
6. června 2017
Originální crossover od Toyoty je nyní k mání s bonusem pro ty, kteří si vybrali motorizaci 1.2 Turbo/85 kW. Dostanou totiž slevu 15 tisíc korun a navigační systém bez příplatku 17 tisíc korun.
Registrace aut v květnu zaznamenaly nový absolutní rekord, v top 10 je i BMW
5. června 2017
Po mírném dubnovém poklesu se zájem o koupi nového automobilu v květnu opět výrazně navýšil. 27 009 prodaných nových automobilů je absolutní měsíční rekord v celé historii této statistiky.
Jeep Compass konkuruje Škodě Karoq. V jediné výbavě přijde na více než 800 tisíc
4. června 2017
První Jeep Compass byl z hlediska prodejů v Evropě zklamáním. Americká automobilka to ale s kompaktním SUV nevzdala a už loni představila stejnojmenného nástupce. Ten byl v minulých dnech uveden na český trh, kde chce sebrat zákazníky třeba Škodě Karoq.
Suzuki Vitara SE: To nejlepší z japonského SUV přijde na 481 900 korun
3. června 2017
Bezkonkurenčně nejúspěšnější suzuki na českém trhu nabízí od dubna importér v limitované edici SE. Ta vychází z nejlepšího modelu Vitara Elegance 1.6 VVT a kombinuje luxusní charakter této výbavy s designovými prvky laděnými do sportovním stylu.
Test nového Volva XC60
2. června 2017
Úspěšné švédské SUV vstoupilo do druhé generace s nápadným designem, čtyřválcovými motory a hlavně obrovským balíkem bezpečnostních asistentů. Testovali jsme ho s nejsilnějším turbodieselem D5 a automatem Geartronic.
Týdenní test Škody Octavia 1.0 TSI s manuálním řazením
1. června 2017
Recenzi Škody Octavia po nedávném faceliftu rozeznatelném na první pohled díky "čtyřokým" světlometům jsme rozšířili o dojmy z testu další verze. Týden jsme trápili základní motor 1.0 TSI s manuálním řazením.
Nárazové testy Euro NCAP: Škoda Kodiaq dostala plný počet pěti hvězd
31. května 2017
Nové mladoboleslavské SUV dostalo v nárazovém testu nezávislé organizace Euro NCAP plný počet hvězd. Kromě Kodiaqu se nejen proti zdi vydaly ještě malé vozy Nissan Micra, Suzuki Swift a kompaktní SUV Mini Countryman.
Test modernizované Mazdy 3 hatchback
30. května 2017
Řada 3 od Mazdy prošla vloni na podzim modernizací. Faceliftovaný hatchback jsme otestovali se základním motorem pod kapotou a také v základní výbavě Emotion. Na to, že je o nejlevnější verzi, je velmi povedená.
Nová Kia Picanto stojí méně než čtvrt milionu. Má jeden z největších kufrů ve třídě
29. května 2017
Jedním z dlouhodobě nejoblíbenějších městských aut je Kia Picanto. Ta se na březnovém ženevském autosalonu představila již ve třetí generaci, kterou český importér nedávno uvedl na český trh. Základní model je jen o pár tisícovek dražší než předchůdce a vejde se pod hranici 220 tisíc korun.