Články & recenze

reklama
PR článek
Hrstka tipů, která vám pomůže cestovat s klidem a bezpečně
20. srpna 2019
Dálnice se začínají zaplňovat cestovateli za letní dobrodružstvím, ať už jedou s partnerem, celou rodinou, kamarády, nebo třeba sami. Dovolená často patří k velkým zdrojům stresu a není radno podcenit potenciální problémy, které při vaší jízdě tam a zpět mohou nastat. Pojďme se společně podívat na pár rad a tipů, které vám zajistí pohodu ještě před odjezdem.
Kia cee´d je stále k mání pod 300 tisíc a dostala nové výbavy Cool a TOP
8. června 2017
Červnová úprava ceníku importéra vozidel značky Kia přináší hlavně nové výbaby Cool a TOP. Týká se to i nejprodávanějšího modelu cee´d včetně kombi cee´d_SW. V základu hatchback nižší střední třídy stojí stále méně než 300 tisíc korun.
Test Škody Octavia RS 2017 včetně nejsilnější verze RS 245
7. června 2017
Recenze Škody Octavia RS vznikala na několika místech. Nejrychlejší a nejsilnější octavii všech dob jsme testovali v uzavřeném areálu v rakouském Pachfurthu, na italském závodním okruhu Vallelunga i v jejich okolí.
Toyota C-HR: S bonusem 15 tisíc a navigací zdarma pro motor 1.2 Turbo
6. června 2017
Originální crossover od Toyoty je nyní k mání s bonusem pro ty, kteří si vybrali motorizaci 1.2 Turbo/85 kW. Dostanou totiž slevu 15 tisíc korun a navigační systém bez příplatku 17 tisíc korun.
Registrace aut v květnu zaznamenaly nový absolutní rekord, v top 10 je i BMW
5. června 2017
Po mírném dubnovém poklesu se zájem o koupi nového automobilu v květnu opět výrazně navýšil. 27 009 prodaných nových automobilů je absolutní měsíční rekord v celé historii této statistiky.
Jeep Compass konkuruje Škodě Karoq. V jediné výbavě přijde na více než 800 tisíc
4. června 2017
První Jeep Compass byl z hlediska prodejů v Evropě zklamáním. Americká automobilka to ale s kompaktním SUV nevzdala a už loni představila stejnojmenného nástupce. Ten byl v minulých dnech uveden na český trh, kde chce sebrat zákazníky třeba Škodě Karoq.
Suzuki Vitara SE: To nejlepší z japonského SUV přijde na 481 900 korun
3. června 2017
Bezkonkurenčně nejúspěšnější suzuki na českém trhu nabízí od dubna importér v limitované edici SE. Ta vychází z nejlepšího modelu Vitara Elegance 1.6 VVT a kombinuje luxusní charakter této výbavy s designovými prvky laděnými do sportovním stylu.
Test nového Volva XC60
2. června 2017
Úspěšné švédské SUV vstoupilo do druhé generace s nápadným designem, čtyřválcovými motory a hlavně obrovským balíkem bezpečnostních asistentů. Testovali jsme ho s nejsilnějším turbodieselem D5 a automatem Geartronic.
Týdenní test Škody Octavia 1.0 TSI s manuálním řazením
1. června 2017
Recenzi Škody Octavia po nedávném faceliftu rozeznatelném na první pohled díky "čtyřokým" světlometům jsme rozšířili o dojmy z testu další verze. Týden jsme trápili základní motor 1.0 TSI s manuálním řazením.
Nárazové testy Euro NCAP: Škoda Kodiaq dostala plný počet pěti hvězd
31. května 2017
Nové mladoboleslavské SUV dostalo v nárazovém testu nezávislé organizace Euro NCAP plný počet hvězd. Kromě Kodiaqu se nejen proti zdi vydaly ještě malé vozy Nissan Micra, Suzuki Swift a kompaktní SUV Mini Countryman.
Test modernizované Mazdy 3 hatchback
30. května 2017
Řada 3 od Mazdy prošla vloni na podzim modernizací. Faceliftovaný hatchback jsme otestovali se základním motorem pod kapotou a také v základní výbavě Emotion. Na to, že je o nejlevnější verzi, je velmi povedená.