Články & recenze

reklama
Nissan Juke Czech Line: Extravagantní SUV ve speciálním úpravě již za 379 tisíc korun
1. listopadu 2017
Novinkou říjnových ceníků Nissanu je akční model malého SUV Juke s názvem Czech Edition. Speciální verze nahrazuje v nabídce Dark Sound N-Connecta a Dark Sound Tekna. Jinak je u modelu Juke k dispozici široká paleta motorů i výbav. Ceny standardních verzí začínají na částce 294 tisíc korun.
Test Mercedesu GLA po modernizaci
31. října 2017
Recenzi Mercedesu GLA jsme obohatili a doplnili o zážitky z testování vozu po letošní modernizaci. Nejmenší terénní vůz s hvězdou ve znaku jsme znovu vyzkoušeli s nejsilnějším naftovým motorem a pohonem všech kol.
Stinger je nejdražší model Kia. Se šestiválcem stojí 1,4 milionu korun
30. října 2017
Kia se s modelem Stinger pouští tam, kam se zatím s žádným jiným vozem neodvážila. Míří na špičku střední třídy, kde chce zaútočit na tradiční německé hráče. Těm liftback, nebo podle slov Kie fastback, konkuruje také cenou. V základu přijde na 1,1 milionu korun.
Test Seatu Arona
29. října 2017
Španělský příspěvek do třídy malých SUV se v těchto dnech začíná prodávat na českém trhu. Nabídka zatím zdaleka není kompletní, k dispozici jsou pouze benzinové litrové tříválce a chybí sportovní varianta FR. První test v okolí Barcelony ukázal hlavně na skvělé jízdní vlastnosti této koncernové novinky.
Citroën Berlingo s ekologickým bonusem začíná na částce 335 900 Kč
27. října 2017
Citroën začátkem září spustil tzv. šrotovné, od října jej vystřídal ekologický bonus. Rozdíl je v tom, že nákup nového vozu se zvýhodněním až 120 tisíc korun již není podmíněn výkupem ojetého vozu. Konečná cena pak znamená většinou zlevnění o deset tisíc korun, u osobní verze užitkového Berlinga však o dvacet nebo dokonce třicet tisíc korun.
Test Volkswagenu T-ROC
26. října 2017
Recenzi nového SUV Volkswagen T-ROC přivážíme z portugalských silnic více než dva měsíce před oficiálním začátkem prodeje novinky na českém trhu. Testy odhalily, že T-ROC je vším možným, jen ne nudným automobilem.
Test nové generace Jaguaru XF Sportbrake
25. října 2017
Přinášíme vám recenzi nové generace velkého manažerského kombi. Jaguar XF Sportbrake přijíždí v nové generaci a může se právem pyšnit titulem jednoho z nejlepších velkých kombíků, které se skvěle řídí.
Volkswagen Touran: rodiné MPV podražilo, nejlevnější pořídíte za necelých 600 tisíc korun
24. října 2017
U Volkswagenu v polovině října zdražili všechny modelové řady. V případě rodinného Touranu je to docela citelné. Populární MPV střední třídy se totiž nyní bude prodávat za částky vyšší o 10 až 34 tisíc korun. Základní model 1.2 TSI/81 kW Comfortline tak přijde na 596 900 korun.
Toyota Yaris Klasik: model před faceliftem s bohatou výbavou již za 294 900 Kč
23. října 2017
Toyota aktuálně doprodává skladové zásoby modelové řady Yaris ve verzi před letošním faceliftem. Pod označením Yaris Klasik můžete mít dvě varianty s motorem 1.33 VVT-i/73 kW ve výbavách Active Trend a Selection Senso Smart se zvýhodněním Benefit za 294 900 respektive 332 900 korun.
Když si Renault Clio zaregistrujete do konce roku, dostane bonus 15 tisíc korun
22. října 2017
Renault přichází pro zbytek roku se zajímavou nabídkou. Pokud si do 31. prosince zaregistrujete Clio nebo Clio Grandtour, dostanete bonus 15 tisíc korun. K tomu stále platí výbava v hodnotě 10 tisíc korun zdarma a další zvýhodnění 10 tisíc na přeplňované benzinové motory.