Články & recenze

reklama
Test Opelu Crossland X
1. srpna 2017
Recenzi zcela nového modelu Opel Crossland X přivážíme krátce poté, co se malé SUV začalo prodávat na českém trhu. Není tajemstvím, že testovaný vůz nahrazuje oblíbené malé MPV Meriva. Jaké jsou jeho klady a zápory?
Peugeot 2008: zdražení o 10 tisíc, nejlevněji jej nyní seženete za 340 tisíc korun
31. července 2017
U Peugeotu v červenci zdražovali. Ceny nahoru se posunuly u modelů 108, 208, 301, Partner Tepee a 2008. Podívejme se podrobněji na malé SUV 2008, kde se ceny zvýšily o 10 tisíc korun, ale zůstal bonus 10 tisíc korun při výkupu starého vozu.
Jaguar vstupuje mezi kompaktní SUV modelem E-Pace. S bohatou výbavou začíná pod milionem korun
30. července 2017
Ještě nedávno nevyráběl Jaguar žádné SUV. Před dvěma roky však uvedl F-Pace, konkurenta BMW X3. U jednoho SUV to neskončilo. Před několika týdny ukázali Britové kompaktní typ E-Pace, který je možné objednávat i u českých dealerů. Základní cena nepřesahuje milion korun.
Ford Focus: v akci verze ST-Line Red&Black se zlevněním až 53 tisíc korun
29. července 2017
Zástupce modrého oválu v nižší střední třídě láká na další zajímavé nabídky. U vybraných modelů s benzinovými motory stojí kombi stejně jako hatchback, do této akce nyní přibyly i modely s motory 1.5 Ecoboost/110 kW u výbavy ST-Line Red&Black.
Test Range Roveru Velar
28. července 2017
Velar je nový model, který zapadá do mezery mezi Evoque a Sport. Kromě šesti motorů, nabízí třeba i hi-tech ovládání dotykovými panely. Testovali jsme ho s nejsilnějším benzinem. Nezklame na silnici ani v terénu.
Toyota Verso s akční výbavou Benefit přijde na 473 900 korun
27. července 2017
Nenápadný rodinný van se v této podobě nabízí již devátým rokem, takže to v konkurenci německých a francouzských modelů na evropském trhu vůbec nemá lehké. Nyní dovozce láká na cenové zvýhodnění Benefit u dvou nejvyšších výbav ve výši až 65 tisíc korun.
Test modernizované Škody Rapid
26. července 2017
Recenzi modernizované Škody Rapid jsme připravili krátce po zahájení jejího prodeje. Soustředili jsme se při testu nejen na novinky v rámci faceliftu, ale také na aktuální porovnávání s konkurenčními vozy.
Ford rozšířil ceník nové Fiesty. Přidal dva nové motory a výbavové stupně
25. července 2017
Český importér zařadil do nabídky osmé generace malého hatchbacku Fiesta dva nové stupně výbavy a dva nové motory. Zároveň došlo ke snížení ceny u výbavy Titanium.
Víceúčelový Opel Meriva nahrazuje malé SUV Crossland X s francouzskou technikou
24. července 2017
Malá SUV jsou trendem posledních několika let, z nabídek jednotlivých výrobců pak vytlačují podobně velká kombi nebo MPV. Typickým příkladem takového „kanibalismu“ je Opel Crossland X, který v nabídce německého výrobce na českém trhu nahrazuje MPV Meriva.
Deset nejlevnějších nových rodinných kombíků
23. července 2017
Už jen osm nových rodinných kombíků se dá pořídit za méně než 400 tisíc korun. Ještě před rokem se přitom pod tuto hranici v pohodě vešla kompletní desítka.