Články & recenze

reklama
Test nového malého SUV Hyundai Kona
4. ledna 2018
Přinášíme recenzi nového korejského SUV Hyundai Kona. Vyzkoušeli jsme vrcholnou verzi s pohonem všech kol a automatickou převodovkou. Na trhu nemá moc velkou konkurenci.
Seat Alhambra je dražší o devět tisíc korun, základ přijde na 684 900 korun
3. ledna 2018
Těsně před koncem loňského roku upravovali ceníky u španělského Seatu. Zástupci jihoevropského článku koncernu Volkswagen zdražili nejmenší a největší model, u jiných řad zase byly odstraněny některé výbavy a motorizace.
Druhá generace Nissanu Leaf dojede dál než předchůdce. Je ale také o poznání dražší
2. ledna 2018
Nissan Leaf je celosvětově nejpopulárnějším elektromobilem, jehož první generace se však v nabídce objevila již v roce 2010. Proto se Japonci na konci minulého roku rozhodli představit druhou generaci kompaktního hatchbacku, která na český trh vstupuje se základní cenou 850 tisíc korun.
Hyundai ix20 v akční verzi Best of Czech pořídíte již za 284 990 korun
31. prosince 2017
Korejská automobilka na konci roku zdražovala prakticky celou nabídku svých modelů na českém trhu. Ale našly se i výjimky. U malého MPV ix20 začíná ceník na částce 284 990 za verzi Best of Czech s motorem 1.4i/66 kW.
Praktický van Ford Tourneo Connect zdražil o bezmála 17 tisíc korun, nejlevnější stojí nyní 462 825 korun
30. prosince 2017
Ford v prosinci zdražil celou svou nabídku na českém trhu. Nevyhnulo se to ani osobní verzi užitkového Transitu Connect, které nese jméno Tourneo Connect. Příjemnou novinkou je naopak prodloužení standardní záruky na 5 let nebo do ujetí 120 tisíc kilometrů.
Test nového Opelu Insignia Country Tourer
29. prosince 2017
Insignia se na silnice vrací také v novém vydání allroadu Country Tourer. Bohatá výbava, skvělé jízdní vlastnosti a silný motor lákají. V testu se také dočtete, že benzinové turbo si řekne o velkou porci paliva.
Test Fordu EcoSport
28. prosince 2017
Posledním zahraničním testováním letošního roku byla evropská prezentace modernizované druhé generace Fordu EcoSport. Na kvalitních silnicích v okolí Lisabonu a Estorilu jsme zjišťovali, zda má malé SUV šanci při druhém pokusu uspět u evropských zákazníků. Od ledna se navíc bude snažit získat přízeň i těch českých.
Děkovné od Hyundaie končí. Nejlevnější i30 přijde na 369 990 korun
27. prosince 2017
Předvánoční kampaň Hyundai končí. K i30 již nedostanete ani „Vánočné“ ani „Děkovné“, přesto došlo v ceníku nejprodávanějšího modelu značky k některým slevám. Pojďme si nabídku hatchbacku, liftbacku i kombi rozebrat.
Kompaktní MPV Ford C-Max je dražší, nejlevnější verze však stále stojí pod 400 tisíc
26. prosince 2017
Ford v prosinci zdražil většinu modelů. Týká se to i MPV C-Max a Grand C-Max, kde se ceny zvýšily o pět až 15 tisíc korun. Nejlevnější C-Max 1.0 Ecoboost/74 kW Trend přijde na 394 990 Kč, větší Grand C-Max je o 20 tisíc korun dražší.
Test ostrého Audi SQ5
25. prosince 2017
Recenzi Audi Q5 jsme doplnili o test jejího top modelu SQ5. Auto pohání výkonný benzinový šestiválec, který z něj dělá silniční raketu. SUV sedí na silnici skvěle. Jen se připravte na vyšší spotřebu.