Články & recenze

reklama
Toyota Verso s akční výbavou Benefit přijde na 473 900 korun
27. července 2017
Nenápadný rodinný van se v této podobě nabízí již devátým rokem, takže to v konkurenci německých a francouzských modelů na evropském trhu vůbec nemá lehké. Nyní dovozce láká na cenové zvýhodnění Benefit u dvou nejvyšších výbav ve výši až 65 tisíc korun.
Test modernizované Škody Rapid
26. července 2017
Recenzi modernizované Škody Rapid jsme připravili krátce po zahájení jejího prodeje. Soustředili jsme se při testu nejen na novinky v rámci faceliftu, ale také na aktuální porovnávání s konkurenčními vozy.
Ford rozšířil ceník nové Fiesty. Přidal dva nové motory a výbavové stupně
25. července 2017
Český importér zařadil do nabídky osmé generace malého hatchbacku Fiesta dva nové stupně výbavy a dva nové motory. Zároveň došlo ke snížení ceny u výbavy Titanium.
Víceúčelový Opel Meriva nahrazuje malé SUV Crossland X s francouzskou technikou
24. července 2017
Malá SUV jsou trendem posledních několika let, z nabídek jednotlivých výrobců pak vytlačují podobně velká kombi nebo MPV. Typickým příkladem takového „kanibalismu“ je Opel Crossland X, který v nabídce německého výrobce na českém trhu nahrazuje MPV Meriva.
Deset nejlevnějších nových rodinných kombíků
23. července 2017
Už jen osm nových rodinných kombíků se dá pořídit za méně než 400 tisíc korun. Ještě před rokem se přitom pod tuto hranici v pohodě vešla kompletní desítka.
Honda Civic Type R je nejsilnějším kompaktem s pohonem předních kol
22. července 2017
Označení Type R je pro sportovní Hondy typické již řadu let, v poslední době jej ale nosí už jen kompaktní Civic. Ten nedávno přijel v desáté generaci a spolu s ní japonská automobilka opět ukázala i vrcholnou sportovní specifikaci.
Šestitýdenní test Škody Kodiaq 2.0 TDI/140 kW
21. července 2017
Recenzi Škody Kodiaq jsme rozšířili o šest týdnů zkušeností s jízdou s nejsilnějším naftovým motorem a automatickou převodovkou. Testovali jsme například krátkodobou i dlouhodobou spotřebu.
Hyundai i30 kombi: Zdražení atraktivní motorizace s přeplňovaným čtyřválcem o 20 tisíc korun
20. července 2017
Nová generace Hyundai i30 se v červnu konečně začala nabízet i jako praktičtější verze kombi. Díky akční výbavě Best of Czech je základní model levnější než Škoda Octavia. U výkonnějšího motorizace 1,4 litru T-GDI však došlo ke zdražení o 20 tisíc korun.
Test nového Fordu Fiesta
19. července 2017
Recenzi osmé generace Fordu Fiesta přivážíme z okolí španělského Valladolidu, kde jsme pod žhavým letním sluncem testovali pětidveřovou verzi. Rozhodně nejde o tuctové auto. A to nejen cenou přesahující 300 tisíc.
Mazda 6: Nová výbava Revolution Plus pro verze se samočinnou převodovkou
18. července 2017
Současná generace Mazdy 6 se nabízí hned v šesti výbavách, jednotlivých specifikací je tak k dispozici bezmála třicet. Nyní se v ceníku objevil nový sloupek s druhou nejvyšší výbavou Revolution Plus. Všechny takto vybavené modely mají samočinnou převodovku.