Články & recenze

reklama
Test Volva XC60 D4 AWD Geartronic Polestar na českých silnicích
18. prosince 2017
Recenzi nového Volva XC60 jsme obohatili o spoustu nových zkušeností. Poprvé jsme totiž vůz testovali na českých silnicích, ale vyrazili jsme i mimo ně. Zkoušeli jsme naftovou verzi s automatem a pohonem všech kol.
Ani Rapid nebyl ušetřen. Benzínové motory zdražily o tři a naftové o pět tisíc korun
17. prosince 2017
Listopadové změny v cenících Škody se týkaly i Rapidu. Všechny benzinové verze jsou dražší o tři a všechny turbodiesely o osm tisíc korun. Nezměnila se jen cena základního Spacebacku 1.0 TSI/70 kW Active, který přijde na 299 900 korun.
Test Renaultu Espace s benzinovým motorem
16. prosince 2017
Rozšířili jsme test Renaultu Espace o verzi se silným benzinovým motorem. Výkon 225 koní není pro rodinné auto rozhodně málo. I přes vyšší spotřebu si ale zaslouží pozornost. Třeba díky tichému cestování i mrštnosti.
Fabia v rámci podzimní úpravy ceníků Škody zdražila jen minimálně – o dva tisíce
15. prosince 2017
Vládce segmentu B se v listopadu dočkal mírného zdražení. 2000 korun navíc k původním cenám je ve srovnání s desetitisíci Octavie, Superbu nebo Kodiaqu zanedbatelná částka. Za solidně vybavený model 1.0 MPI/44 kW Trumf nyní zaplatíte 246 900 korun.
Škoda Karoq dostává konkurenci od Mitsubishi. Eclipse Cross začíná na 550 tisících korunách
14. prosince 2017
Mitsubishi po delší době uvádí na český trh zcela nové auto. Jedná se o kompaktní SUV Eclipse Cross, které se postaví především proti Škodě Karoq. Oproti ní má Japonec hned od začátku nevýhodu pouze jedné motorizace v nabídce. Ceny začínají na 550 tisících korunách.
Test Volkswagenu Golf Variant
13. prosince 2017
Přivážíme recenzi Volkswagenu Golf Variant po letošní modernizaci. Auto jsme testovali tři měsíce a ujeli s ním více než pět tisíc kilometrů. Čím potěšilo a kde zklamalo? Co se na kombíku letos změnilo?
Nissan Micra zlevnil o 10 tisíc korun, v základu přijde na 249 tisíc korun
12. prosince 2017
Nissanu se nová generace povedla, a proto možná importéra mrzí, že zájem o tento model zatím není valný. I proto nyní přichází první zlevnění. Ceny se snižují o deset tisíc korun, nejlevnější model Visia 1.0/52 kW stojí 249 tisíc korun.
Test druhé generace Subaru XV
11. prosince 2017
Po novém roce rozšíří nabídku značky Subaru na českém trhu nová generace kompaktního crossoveru XV. S novinkou, která je postavená na bázi nové Imprezy, jsme se seznámili při evropském prezentaci v lotyšské Rize. Částečně zimní podmínky ukázaly výjimečné vlastnosti této japonské čtyřkolky.
Mitsubishi ASX 2018: Zdražení o 10 tisíc a k mání pouze na benzín s pohonem předních kol
10. prosince 2017
Dealeři Mitsubishi začali prodávat nejoblíbenější modely ASX a Outlander modelového roku 2018. Změny jsou minimální, ceny se většinou o pár tisíc korun zvýšily, ale několik exemplářů modelového roku 2017 za původní ceny je stále k dispozici.
Test Peugeotu 308 GT 2017
9. prosince 2017
Recenzi Peugeotu 308 ve sportovně-luxusním provedení GT přivážíme po letošním faceliftu. Testovali jsme benzinovou verzi a zjišťovali, co se změnilo u rychlého rodinného hatchbacku s bohatou výbavou.