Články & recenze

reklama
Nissan Micra sází na individualitu. Přichází akční modely Bose Personal
9. října 2017
Nová generace Nissanu Micra se již etablovala na trhu a přichází čas na akční modely, které by zatraktivnily nabídku. První takový pokus se jmenuje Bose Personal a představuje vrcholné verze této modelové řady.
Renault Talisman Magnetic: nová luxusní výbava francouzské limuzíny
8. října 2017
Francouzský sedan a kombi střední třídy má nový ceník. Ceny se měnily nahoru i dolů podle výbav, nová výbava Magnetic je po Initiale Paris druhá nejdražší. V základu Talisman přijde na 629 900 korun.
Test modelu Kia Stinger
7. října 2017
Recenzi nového vozu Kia Stinger přivážíme z mezinárodních testů na ostrově Mallorca ještě dříve, než se tohle žihadlo začne prodávat v Česku. Zkoušeli jsme ho na závodním okruhu i v běžném provozu.
První malé SUV koncernu Volkswagen přichází na trh. Seat Arona pořídíte jen s turbomotory
6. října 2017
Koncern Volkswagen na příští měsíce chystá ofenzivu malých SUV. Přijít s tímto typem vozu má Volkswagen i Škoda. Prvním koncernovým výrobcem, co ale takové auto v nabídce má, je Seat. Jeho Arona se začíná prodávat také na českém trhu za ceny od 365 900 korun.
Malé dacie již pouze s tříválci nebo turbodieslem
5. října 2017
Atmosféricky plněný tříválec 1.0 SCe o výkonu 55 kW definitivně nahradil starší čtyřválec 1,2 litru v modelech Sandero, Logan a Logan MCV. Sedan Logan s tímto motorem ve výbavě Access je za 169 900 Kč stále nejlevnějším novým automobilem na českém trhu.
V září prodeje automobilů stagnovaly, vysoko do desítky poskočil Opel
4. října 2017
Zářijové registrace nových automobilů vzrostly jen mírně, celoroční údaje však stále dosahují rekordních hodnot. 20 219 registrací nových vozidel představuje meziroční zvýšení o 273 vozidel a po červenci se jedná o druhý nejslabší měsíc letošního roku.
Test Dacie Logan MCV
3. října 2017
Recenzi Dacie Logan MCV nabízíme poté, co jsme nejlevnější kombík na trhu tři měsíce testovali a ujeli s ním více než pět tisíc kilometrů.
Hyundai Tucson Best of Czech: akční výbava přijde na necelých půl milionu
2. října 2017
V ceníku Hyundai vydaného na přelomu září a října najdete drobné změny. U některých modelů byly zdraženy pakety nebo některé motorizace. Asi nejvíce novinek najdete u modelu Tucson respektive u jeho akční verze Best of Czech.
Fiat Tipo S-Design: Nová špičková výbava pro hatchback a kombi již za 417 900 korun
1. října 2017
Modelová řada Tipo už se zabydlela na českém trhu a u Fiatu nyní vymýšlí, jak ji zvýšit prodeje. V první polovině září se na trhu například objevil provedení S-Design, které rozšiřuje dosud nejlepší výbavu Louge. Týká se pouze hatchbacku a kombi.
Kia obohatila svou nabídku malým SUV Stonic. Stojí nejméně 350 tisíc korun
30. září 2017
Segment malých SUV rychle nabírá na velikosti. Jedním z nejnovějších vozů této velikosti je Kia Stonic, vycházející z pětidveřového hatchbacku Rio. Oproti němu je SUV dražší o 70 tisíc korun, pořídit ho tak lze od 350 tisíc korun.