Články & recenze

reklama
Test elektrického Audi e-tron s virtuálními zrcátky
29. července 2019
Luxusní elektromobil nabízí vysoký výkon 300 kW a solidní dojezd přes 400 km. Testovali jsme ho s futuristickým příplatkem v podobě kamer a displejů, které nahradí klasická zpětná zrcátka. Jak se s ním jezdí?
Nejlevnější auta v Česku: Do čtvrt milionu se jich vejde 18 včetně fabie
28. července 2019
Hledali jsme auta pro ty, kteří potřebují jen co nejlevnější vůz na cesty z bodu A do bodu B. Pod 200 tisíc korun jsou jen čtyři, do čtvrt milionu se jich ale vejde už 18. Včetně dvou škodovek.
Test modernizovaného kombi Kia Optima SW
27. července 2019
Kia Optima SW prodělala facelift. Ten přinesl kosmetické změny, ale hlavně nové motory. Testovali jsme benzinový čtyřválec 1.6 T-GDI. Potěšil nás tichým projevem i spotřebou. Více ve velké recenzi.
Hyundai i20 má zpátky výbavu Style. Najdete v ní i automatickou klimatizaci
25. července 2019
Korejská automobilka vrátila na český trh svůj model i20 s výbavou Style. Hlavní konkurent Škody Fabia se v této variantě prodává od 329 990 korun. Vylepšila se i výbavová verze Smart.
Test Opelu Insignia Grand Sport 1.6 Turbo
23. července 2019
Má výkon rovných 200 koní, dobrou dynamiku i spotřebu. To je motor 1.6 Turbo. O zkušenosti s ním jsme rozšířili test Opelu Insignia Grand Sport. Na palubě vozu jsme zkoušeli také nový zábavní systém. Více v recenzi.
Škoda Scala dostala nový základní motor a tím i cenu: 369 900 korun
22. července 2019
Mladoboleslavská automobilka rozšířila ceník své letošní novinky. Ta se konečně nabízí i s motorem 1.0 TSI ve dvou výkonnostních verzích, přičemž ta nižší tvoří také nový základ hatchbacku nižší střední třídy. Nově přibyl i silný motor v kombinaci s manuálem
Test Škody Scala s nejsilnějším benzinovým motorem a automatem
21. července 2019
Recenzi vozu Škoda Scala jsme doplnili o zkušenosti s zážehovým motorem 1.5 TSI ACT (110 kW) a sedmistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovku DSG. Jaké jsou naše dojmy z prvního testu na českých silnicích?
Audi, Hyundai i Mercedes. Tohle jsou největší skokani na českém trhu
17. července 2019
Hledáte auto, které je in? Vybrali jsme vozy, jenž si za první pololetí letošního roku výrazně polepšily. Někteří skokani nabrali na prodejích i 300procentní nárůst. Tady je jejich přehled.
Auto z rýžových slupek a vína. Bentley oslavuje sto let vizí luxusního kupé roku 2035
12. července 2019
Bentley ukázalo koncept EXP 100 GT. Ten má lak z popela rýžových slupek a potahy ze zbytků vzniklých při výrobě vína.
Test Volkswagenu Tiguan 2.0 TDI 4Motion DSG
11. července 2019
Výkon 240 koní dělá z tohoto motoru nejsilnější diesel pro VW Tiguan. Ve spojení s pohonem všech kol a automatem jde o ideál. Doplnili jsme recenzi úspěšného SUV o naše dojmy z 1500 km dlouhé cesty s tímto vozem.