Články & recenze

reklama
Test BMW X3 M40d
18. dubna 2019
Silnější naftový motor jen tak do nějakého auta nepořídíte. Šestiválec posílá na všechna čtyři kola BMW X3 výkon 326 koní! Tohle SUV pokoří stovku pod pět vteřin a přitom si neřekne o moc paliva. Jak se s ním žije?
Nová auta v letošním prvním čtvrtletí podražila, luxusní SUV v průměru o 50 tisíc
17. dubna 2019
Nové osobní vozy na českém trhu v prvním čtvrtletí meziročně zdražily. V kategorii SUV jsou vrcholné varianty v průměru o 49 000 Kč dražší.
Fiat Tipo zdražuje ve všech verzích. Víme o kolik
16. dubna 2019
Jedno z nejlevnějších aut na českém trhu podražilo. Fiat proměnil ceník u všech tří karosářských verzí, tedy sedan, hatchback i kombi. Víme, o kolik si nyní musíte připlatit.
Test Renaultu Kadjar po faceliftu
14. dubna 2019
Recenzi Renaultu Kadjar přivážíme poté, co na konci roku 2018 prodělal facelift. Testovali jsme provedení s novým motorem TCe 160, tedy benzinovým čtyřválcem s turbem o objemu 1,3 litru.
Slabé čtvrtletí pro auta v Česku. Registrace klesají, Dacia se drží třetí
11. dubna 2019
Výrazně menší množství registrací nových vozů na českém trhu pomohlo Dacii. Už v únoru porazila v žebříčku prodejnosti Hyundai a vystřídala ji tak na třetím místě. To se potvrdilo i s příchodem březnových statistik. Máme čísla za celé první čtvrtletí.
Peugeot 308 upravil motory. Zpomalily, ale chlubí se nižší spotřebou
9. dubna 2019
Francouzská automobilka upravila parametry u svého hatchbacku a kombi Peugeot 308 a 308 SW. Změny se týkají benzinového motoru 1.2 Puretech ve výkonnostních provedeních 81 a 96 kW. Výsledek potěší hlavně ty, kteří hledají úspornější svezení.
Test elektromobilu Renault Zoe
7. dubna 2019
Renault Zoe je aktuálně nejlevnějším elektromobilem na českém trhu. Jeho recenzi přivážíme i proto, že jde stále o novinku. V tuzemsku se prodává od loňska. Test jsme absolvovali ve výkonnější verzi s označení R110.
Ford Kuga zamíchal výbavami. V nabídce se objevily i nové motory
5. dubna 2019
Před pár dny Ford ukázal novou generaci modelu Kuga. Odcházející ale zaznamenala několik zajímavých změn v ceníku. Kromě zkrácení výbav a speciální akční nabídky přibyly také dva motory. Čtěte podrobnosti.
Test Škody Scala
3. dubna 2019
Lepší jízdní vlastnosti, nový design a bohatší výbava. Škoda Scala překonává svého předchůdce Rapida ve všech vlastnostech. Testovali jsme ji se základním motorem 1.0 TSI, který je pro ni bezesporu nejlepší volbou.
Jak se řídí vozíčkářům? Nové Citigo s ručním ovládání je může vyjít jen na 4000 korun
2. dubna 2019
Jak se řídí, aniž byste se mohli nohou dotknout pedálů? Vyzkoušeli jsme Superb upravený českou firmou API na ruční řízení.