Články & recenze

reklama
Test Mercedesu-Benz GLC kupé po faceliftu
24. prosince 2019
Facelift SUV-kupé možná není vidět hned, ale je důležitý. Pod kapotu totiž dostal hybridní motorizace. My jsme jednu z nich testovali. Čtyřválec v provedení 300 4Matic má dostatek síly. Ale o kolik paliva si řekne?
Škoda Scala a Kamiq dostaly verze na CNG. Mají nejslabší motor
22. prosince 2019
Mladá Boleslav začala prodávat své kompaktní modely s motorem schopným spalovat CNG. Auta mají tři ocelové nádrže, o 30 tisíc korun vyšší cenu, ale nejslabší motor o výkonu jen 66 kW.
Test Opel Insignia GSi Sports Tourer
18. prosince 2019
Recenzi rodinného kombi Opel Insignia jsme rozšířili o dojmy ze sportovní verze GSi, která pod kapotou ukrývá silný naftový motor s výkonem 210 koní. Spolupracuje výhradně s automatickou převodovkou a pohonem 4x4.
Kia jeden elektromobil zdražila, druhý zlevnila. Víme, kde ušetřit 50 tisíc
17. prosince 2019
Korejská automobilka aktuálně nabízí dva vozy do zásuvky, tedy modely e-Niro a e-Soul. Nyní u nich proměnila ceníky. Ušetřit lze až 50 tisíc korun. A nebo je taky prodělat.
Nissan radikálně mění ceny vozů. Dočkáme se zlevnění?
13. prosince 2019
Změny se dotkly malého hatchbacku Micra i obou SUV Qashqai a X-Trail. Zúžila se navíc nabídka výbav a motorů. Máme podrobný přehled.
Test Suzuki Swift s hybridním pohonem
12. prosince 2019
Recenzi malého japonského vozu Suzuki Swift jsme rozšířili o dojmy z mild-hybridního systému. Zkoušenou motorizaci jsme podrobili malému testu spotřeby. Okusili jsme také pohon všech kol a manuální převodovku.
Škoda slaví 125 let. Pro zákazníky přichystala speciální nabídku
10. prosince 2019
Oslava významného výročí se nese ve znamení nové výbavy za výhodnou cenu. Pozváni však nejsou všichni. Jaké modely dostaly pozvánku a co nabídnou?
Test Lexusu RC 300h
10. prosince 2019
V týdenním testu jsme na českých silnicích prověřili sportovně vyhlížející kupé Lexus RC 300h. Pod kapotou ukrývá hybridní motor s celkovým výkonem 224 koní, jenž spolupracuje s automatem CVT a pohonem zadních kol.
Test Škody Superb Scout
6. prosince 2019
V týdenním testu jsme si vyzkoušeli modernizovanou Škodu Superb ve variantě Scout, která se v nabídce tohoto modelu objevuje vůbec poprvé. K dispozici je výhradně v karoserii kombi s pohonem všech kol a automatem.
Nová generace Hyundai i10 je tady. Prvních sto zákazníků si polepší
4. prosince 2019
Minivůz korejské automobilky je nyní větší, modernější a na první pohled líbivější než předtím. Je ale výhodnější?