Články & recenze

reklama
Nissan X-Trail přišel o základní výbavu a zdražil. Zachraňují ho akční ceny
3. listopadu 2018
Japonská automobilka zrušila na českém trhu základní výbavu svého SUV X-Trail. Auto už tak nekoupíte ve verzi Visia, se kterou začínalo na částce 532 400 Kč. Základ je nyní o 145 tisíc korun dražší, ale má lepší výbavu a lze uplatnit slevu.
Škoda Karoq s novými motory dostala zpět pohon všech kol
2. listopadu 2018
Kvůli zářijovému nástupu nové emisní normy byl na čas poměrně zmenšen ceník Škody Karoq. Chyběla například verze s pohonem všech kol. Teď se ale vrací zpět a oblíbené české SUV dostalo i nové motory a výbavy.
Test druhé generace Nissanu Leaf
1. listopadu 2018
Recenzi nového Nissanu Leaf přivážíme krátce po jeho uvedení na český trh. Test oblíbeného elektromobilu proběhl na více než tisícovce kilometrů českých silnic a dálnic. A neutratili jsme během něj ani korunu!
Jedině jako ojetá. Auta, která zmizela ze světa a už je nikdo nevyrobí
1. listopadu 2018
Trendy na trhu nových aut se mění a k tomu se přidává tlak stále přísnějších předpisů. A tak na trhu končí některá auta zcela bez náhrady.
Dacia Lodgy má nový turbodiesel. Je určený pro nejlepší výbavy
31. října 2018
Nejlevnější rodinné auto dostalo do nabídky nový naftový čtyřválec. Pořídíte ho ve dvou nejvyšších výbavách. Mírně se také změnily parametry benzinové jedna-šestky, ve všech případech ale vždy k horšímu.
Test modernizovaného Fordu Ka+
30. října 2018
Recenzi Fordu Ka+ přivážíme krátce poté, co se na českém trhu začala prodávat jeho modernizovaná verze. Testem prošla nová varianta Ka+ Active, která je křížencem malého hatchbacku a SUV. Zkoušeli jsme i nový motor.
Suzuki S-Cross: Modernizace motorů a mírné zdražení
29. října 2018
Suzuki nyní nabízí u rodinného SUV nižší střední třídy jen benzínové motory. K nim přibyl i nový 1.4 BoosterJet s automatickou převodovkou. Zároveň se model zdražil až o 6 tisíc korun a začíná na 414 900 kč.
Test nového Audi A6 Avant
28. října 2018
Nová generace Audi A6 Avant se sice prostorově příliš nezměnila, přijíždí ale se zajímavým mild-hybridním motorem. Ten má řadu výhod, které směřují k nižší spotřebě. Testovali jsme jeho nejsilnější provedení.
Deset nejlevnějších nových aut v Česku se dá pořídit za méně než 225 000 Kč
27. října 2018
Nejlevnějším novým osobním autem na českém trhu zůstává Dacia Logan za 169 900 korun. Všech deset nejdostupnějších vozů se vešlo do částky 225 tisíc korun.
Test nového Fordu Focus
26. října 2018
Recenzi čtvrté generace Fordu Focus přivážíme několik týdnů poté, co se začala prodávat v Česku. Testovali jsme pětidveřový hatchback s motorem 1.0 EcoBoost ve verzi jen těsně přesahující čtyři sta tisíc korun.