Články & recenze

reklama
PR článek
Jak funguje kvalitní asistenční služba
24. ledna 2020
Mnozí z nás si už život bez auta nedokážou představit. Rozvézt děti do školy a školky, dopravit se do zaměstnání, cestou domů nakoupit a děti vyzvednout. Rozvézt je na kroužky, o víkendu si vyrazit na pěkný výlet, nebo manželku odvézt na posezení s kamarádkou. Jak bychom to bez auta všechno zvládli? Jenže co když se pokazí?
Škoda Superb už jezdí jako hybrid do zásuvky. Začíná na 876 900 korunách
25. září 2019
Verze PHEV je dostupná jak pro liftback, tak pro verzi Combi. Auto je k dispozici celkem ve čtyřech výbavách. Tady jsou podrobnosti.
Test Mazdy 6 Sedan
22. září 2019
Velký manažerský nebo rodinný sedan se skvělým podvozkem nabízejícím parádní komfort i jistotu v zatáčkách, atraktivní karoserií, kvalitně působícím interiérem za velmi zajímavé ceny - to je Mazda 6 Sedan.
Test Seatu Alhambra s nejsilnějím turbodieselem
19. září 2019
Recenzi vozu Seat Alhambra jsme doplnili o dojmy z motoru 2.0 TDI 130 kW s pohonem všech kol a automatem. Jde o nejvýkonnější a zároveň nejdražší verzi. Jaké bylo svezení po českých silnicích?
Peugeot odstartoval každoroční slevovou akci. Vyplatilo se čekat?
16. září 2019
Počínaje dnešním dnem začíná speciální nabídka 7 dní Peugeot, přinášející zvýhodněné ceny některých modelů. O jaké vozy se jedná a jak vysoké jsou slevy? To se dočtete v našem přehledu.
Na trhu je nový městský crossover. KIA XCeed s bohatou výbavou pod 500 tisíc korun
12. září 2019
Kronika rodu Ceedů má novou kapitolu. Korejská rodina se rozrostla o nového robustního člena a s cenovkou 489 980 korun ho představuje na českém trhu. Co nového nabídne?
Renault Koleos přijíždí s novou tváří a výhodnější cenou
10. září 2019
Francouzské SUV si pro nadcházející podzim pořídilo nový kabát a pod něj i nové motory. Výbavy se však neměnily. Jak si vede v porovnání s konkurenty a předchozí verzí? To se dočtete v našem článku.
Test Škody Kamiq s naftovým motorem 1.6 TDI
8. září 2019
Recenzi vozu Škoda Kamiq jsme doplnili o dojmy z motorizace 1.6 TDI s výkonem 85 kW. Vyzkoušeli jsme také automatickou dvouspojkovou převodovku DSG. Testovaná verze oplývala nejvyšší výbavou Style.
Velké slevy u Citroënu? C5 Aircross stojí o 55 tisíc korun méně, má to ale háček
4. září 2019
Francouzská automobilka s příchodem školního roku stahuje své ceny. Ruší ale přitom některé starší výhody a tak se většího snížení ceny dočkaly jen některé modely. Jde například o SUV C5 Aircross.
Test BMW Z4
2. září 2019
BMW Z4 se na silnice vrátilo s plátěnou střechou. Pod kapotou má překvapivě silný čtyřválec. Přesto to není jen auto na víkendové projížďky. Jaké je s ním týden žít? To se dozvíte v našem testu.
Fiat 500 žije i po 12 letech. Má novou výbavu a mírně zdražil
30. srpna 2019
Stylové městské mini dostalo verzi Dolcevita pro standardní karoserii i kabriolet. Odkazuje na slavný film. Ostatní verze zůstávají v prodeji jen s vyšší cenovkou.