Články & recenze

reklama
Renault se vrací k LPG. Nový Captur ho dostal s litrovým tříválcem
16. března 2020
Captur je zatím jediným modelem francouzské značky, který v Česku jezdí na LPG. Dacia, jež pod Renault spadá, ale nabízí hned několik vozů na toto palivo.
Test Hyundai Kona 1.6 GDI HEV
13. března 2020
Otestovali jsme další motorizaci oblíbeného malého SUV. Tentokrát jsme se pod kapotu podívali hybridní verzi s výkonem 141 koní. Spotřeba byla příznivá, něco ale nebylo podle představ. Více v rozšířené recenzi.
Rodinní obři ve slevě. Ford Galaxy a S-Max shodily cenu o desítky tisíc
12. března 2020
Modrý ovál snížil cenu u vybraných verzí svých velkých MPV. Na modelech Galaxy a S-Max tak můžete ušetřit. Sleva se pohybuje v rozmezí od 40 do 60 tisíc korun.
Test Peugeotu 2008 1.5 BlueHDi
11. března 2020
Druhá generace Puegeotu 2008 je prostornější, vypadá mnohem lépe a výrazně lépe také jezdí. Testovali jsme ji s dieselovým čtyřválcem, který nás překvapil svou úsporností i dostatkem síly. Více už v obsáhlé recenzi.
Velké slevy u Toyoty. Na Corolle můžete ušetřit i přes 100 tisíc korun
10. března 2020
Japonská automobilka si na konec zimy připravila pro české řidiče zajímavé slevy. Ty se týkají všech karosářských verzí modelu Corolla a pohybují se od 60 do 110 tisíc korun. Máme přehled.
Opel Astra dostal novou akční verzi. Je levnější než základní výbava
9. března 2020
Výbavová verze se jmenuje Smile. Přináší navíc zajímavé prvky včetně koženého volantu s vyhříváním. Zaplatíte za ni přitom méně než za dosavadní základ jménem Astra.
Test nového Renaultu Clio
7. března 2020
Konkurent Škody Fabia a dlouhodobě jeden z nejprodávanějších evropských modelů prošel proměnou, která není na první pohled tak zřetelná zvenčí. Uvnitř se však děly věci.
Test Mercedesu-Benz GLE 400 d 4Matic
6. března 2020
Etalon luxusních SUV přijíždí ve čtvrté generaci. Má nejsilnější diesel v historii, skvělý automat s devíti stupni, vzduchový podvozek a spoustu místa na palubě i v kufru. Jak jezdí jsme zjišťovali ve velkém testu.
Atmosférický motor není v kurzu. Kiu Ceed koupíte už jen s turbem
5. března 2020
Korejská automobilka z nabídky definitivně odstranila modelový ročník modelu Ceed pro rok 2019. Dostupná je již jen nová varianta 2020, která se prodává výhradně s přeplňovanými motory.
Nissan zavádí desetiletou záruku. Dostupná je pro Qashqai, Juke a X-Trail
3. března 2020
Balíček zahrnuje 3 roky standardní a dalších 7 let prodloužené záruky. Majitel vozu smí ale celkem ujet 150 tisíc kilometrů. Nabídka je dostupní pro tři SUV z portfolia japonské automobilky.