Články & recenze

reklama
Test Mercedesu-Benz S kabriolet
9. listopadu 2018
Je to jeden z nejdražších, ale zároveň nejlepších kabrioletů, který si můžete v současnosti koupit. Testovali jsme ho s lahodným osmiválcem. Tohle auto vás zahrne neomezeným přepychem. Nevěříte? Čtěte dál!
V Česku se veřejnosti poprvé představuje SUV Kodiaq RS, aktuálně nejdražší Škoda
9. listopadu 2018
Škoda Kodiaq RS se poprvé představuje české veřejnosti. Je to aktuálně nejdražší model v portfoliu škodovky.
Restart značky DS obstarává luxusní SUV střední velikosti s označením 7 Crossback
8. listopadu 2018
DS 7 Crossback konkuruje vozům SUV prémiových značek, tedy například BMW. Prodává se od 895 tisíc korun. Základní verze disponuje pohonem přední nápravy a naftovým motorem 1.5 BlueHDI/95 kW. V ceně je pětiletá záruka i servis.
Škoda Octavia navýšila ceny u všech výbav. Začíná na 437 900 Kč.
7. listopadu 2018
Nejprodávanější vůz na českém trhu opět zdražil, a to až o 24 tisíc korun. Do nabídky vrací sportovní verzi RS i terénní kombi Scout.
Který vůz se stane autem roku v Česku? O titul se uchází 23 aut, Škoda letos chybí
7. listopadu 2018
O titul Auto roku ČR se uchází 19 značek s 23 modely. Hlasovat může také veřejnost. Jeden výherce pak vyhraje vítězné auto na rok zdarma.
Škodovky dostanou nové interiéry. Prvním autem, ve kterém se představí, bude Scala
7. listopadu 2018
Mladoboleslavská automobilka informuje o novém konceptu interiérů, kterému bude dominovat centrální displej, podle Škody Auto prý největší ve třídě.
Test modernizovaného rodinného SUV Hyundai Tucson
6. listopadu 2018
Hyundai Tucson se začal v polovině roku 2018 prodávat na českém trhu ve faceliftovaném provedení a Vybermiauto.cz už přiváží recenzi. Testem prošla verze 2.0 CRDi 4x4 MHEV, tedy první hybrid vyráběný na českém území.
Dacia v říjnu na českém trhu překonala Volkswagen a skončila třetí v prodejním žebříčku
5. listopadu 2018
Vliv nových emisních norem na prodej nových osobních aut v Česku pokračuje. Registrace meziročně poklesly o 15 procent. Dařilo se Škodě Auto, která ovládla více než 37 procent trhu. Na třetí místo se vyšvihla Dacia.
Test modernizovaného BMW 4 Cabrio
4. listopadu 2018
Recenzi BMW 4 Cabrio přivážíme poté, co model prodělal v loňském roce facelift. Testovali jsme verzi s pohonem zadních kol a čtyřválcovým motorem. Takže jsme zkoušeli s novým BMW 430i Coupé i driftovat.
Otestovali jsme nejvzácnější Toyotu současnosti. Jaký je splašený Yaris GRMN?
4. listopadu 2018
Rallymanem snadno a rychle. Ostrou Toyotu Yaris GRMN vyladil tovární závodní tým Gazoo Racing, který značku reprezentuje na mistrovství světa.