Články & recenze

reklama
Test rodinného SUV Subaru Forester
4. června 2020
Subaru Forester páté generace stále patří k nejterénějším SUV na trhu. Nyní je však ještě bezpečnější, prostornější a nabízí lepší jízdní vlastnosti. Pod kapotou má zbrusu nový elektrifikovaný motor e-Boxer.
Citroën Berlingo jde proti proudu. Zlevňuje a dostal delší záruky
3. června 2020
Na koupi rodinného kompaktu lze ušetřit až 25 tisíc korun. Kromě toho nabízí Citroën i flexibilní záruku a to až na 200 tisíc kilometrů. Máme podrobnosti.
První test nového Seatu Leon
2. června 2020
Seat Leon je pokrevní příbuzný VW Golf. Stejná technika, stejné motory a podobné jízdní vlastnosti oba vozy spojují. Jenže v Leonu zbylo i něco ze španělských emocí a proto je zajímavou volbou. Víc prozradí test.
Hyundai zdražil své nejmenší hatchbacky. Za i10 a i20 zaplatíte víc
1. června 2020
V červnu se zvedají ceny u korejské automobilky. Zdražení se týká Hyundai i10 a i20 a to ve všech výbavách. Navíc se platí 10 tisíc korun.
Víkendový test hravé Mazdy MX-5
29. května 2020
Mazda MX-5, chcete-li Miata, je etalonem lehkých sportovních aut. Lidé ji milují pro její ovladatelnost a jedinečný pocit souznění řidiče se strojem. Paráda! Zejména v testované provedení k 30. výročí modelu.
Nejlevnějším mild-hybridům kraluje Suzuki. Tři koupíte do 300 tisíc korun
27. května 2020
Nabídka vozů s mild-hybridními motory se na českém trhu rozšiřuje. Hledali jsme nejlevnější modely, celkem našli 10 do částky 700 tisíc korun. Tři z nich se ale dokonce vejdou pod 300 tisíc.
Test Renaultu Captur s motorem 1.5 Blue dCi EDC
26. května 2020
Oblíbené malé SUV Renault Captur nabízí ve svém portfoliu pouze jediný naftový agregát. Hlavním lákadlem je jeho nízká spotřeba. Jak si vedl motor 1.5 Blue dCi spolu s automatem, se dočtete v naší rozšířené recenzi.
Toyota Yaris je v Česku od 335 tisíc korun. Máme podrobný ceník
25. května 2020
Japonská automobilka už na českém trhu prodává novou generaci Toyoty Yaris. Malý městský hatchback se prodává se třemi benzinovými motory a v pěti výbavách. Podívejte se na podrobnosti.
Velký test obra: Jaké je BMW X7?
24. května 2020
Jedno z největších SUV v Česku je extra komfortní a praktické. Testovali jsme jeho příplatkovou šestimístnou verzi, která by měla vstoupit do učebnic variability. Jak funguje zjistíte v detailní recenzi BMW X7.
Toyota CH-R láká na obrovskou slevu. Zlevnila o 60 tisíc korun
23. května 2020
Japonská automobilka chce zřejmě nalákat víc českých zákazníků do svých showroomů. Toyota CH-R zlevnila ve výbavě Comfort o 60 tisíc korun. Vyšší verze Selection a Style jsou naopak dražší.