Články & recenze

reklama
Lednové prodeje meziročně klesly. Nejhůře dopadla Dacia!
7. února 2020
V novém roce se zatím moc nedaří francouzským automobilkám. Korejci posílili a do hry se vrací BMW. Jaké značky nejvíce zabodovaly a jaké vozy patří do top desítky?
Další Peugeot do zásuvky! Nový model e-2008 startuje na 840 000 korunách
6. února 2020
Nová generace modelu 2008 se na českém trhu sotva ohřála a už se objevilo její nové elektrifikované dvojče. V čem se od sebe liší a jak si stojí vedle konkurence?
Test Mitsubishi Eclipse Cross s benzinovým motorem a CVT
5. února 2020
Recenzi japonského Mitsubishi Eclipse Cross jsme rozšířili o dojmy ze zážehové motorizace 1.5 Turbo MIVEC. Vyzkoušeli jsme také automat CVT s nekonečno převody. Testovaný vůz byl navíc obohacen o pohon všech kol.
Toyota C-HR omládla a je výkonnější než kdykoli předtím
4. února 2020
Po třech letech od uvedení na český trh se extravagantní SUV dočkalo úprav. Zásadní změny však na zevnějšku nehledejte. Ty podstatné se odehrály uvnitř.
Peugeot elektrifikuje. Jeho modely 3008, 508 a 508 SW dostaly hybridní motory
3. února 2020
Motory Hybrid 225 a 300 dostanete ve třech modelech francouzské automobilky. Nejlevněji je k dispozici v crossoveru 3008. Máme kompletní přehled cen a výbav.
Test Suzuki Jimny
31. ledna 2020
Malé, hravé a zábavné. Žádné jiné auto na silnici nevypadá jako Suzuki Jimny. I když není praktické, stal se z něj hit. Čekají se na něj fronty. Proč? To jsme se rozhodli zjistit během testu jeho verze s automatem.
Srovnali jsme nový Renault Captur se starým. Nabídne více místa i výbavy
29. ledna 2020
Na český trh přišla druhá generace Renaultu Captur. Nejprodávanější malé SUV v Evropě je sice o pár desítek tisíc korun dražší, ale nabízí mnohem víc prostoru i výbavy. Oba modely jsme spolu porovnali.
Test Fordu Focus kombi 1.5 EcoBoost
27. ledna 2020
Recenzi vozu Ford Focus kombi jsme doplnili o dojmy z tříválcové benzinové motorizace 1.5 EcoBoost o výkonu 110 kW. Zaměřili jsme se i na fungování 8stupňové automatické převodovky.
Subaru výrazně zdražilo svá auta. Připlatíte si 50 až 90 tisíc korun
24. ledna 2020
Japonská automobilka pořádně přitvrdila ve svých cenících. Od začátku roku 2020 je většina jejich modelů zdražena o 50 tisíc korun. Najde se ale i vůz, za který se nově platí 90 tisíc korun navíc. Máme podrobnosti.
Honda se připravuje na příchod nového modelu. Jazz zlevnila o 10 tisíc
22. ledna 2020
Už letos na silnice vyjede nová generace malého hatchbacku Honda Jazz. Odcházející model proto zlevňuje. Aktuálně ušetříte 10 tisíc korun. Máme přehled výbavu po výbavě.