Články & recenze

reklama
Test BMW 320d xDrive
26. září 2019
Nová generace manažerského sedanu narostla ve všech směrech. Kromě prostornosti nabízí i překvapivě úsporné motory. Neztratilo auto na své zábavnosti? To se dočtete v testu.
Škoda Superb už jezdí jako hybrid do zásuvky. Začíná na 876 900 korunách
25. září 2019
Verze PHEV je dostupná jak pro liftback, tak pro verzi Combi. Auto je k dispozici celkem ve čtyřech výbavách. Tady jsou podrobnosti.
Test Mazdy 6 Sedan
22. září 2019
Velký manažerský nebo rodinný sedan se skvělým podvozkem nabízejícím parádní komfort i jistotu v zatáčkách, atraktivní karoserií, kvalitně působícím interiérem za velmi zajímavé ceny - to je Mazda 6 Sedan.
Test Seatu Alhambra s nejsilnějím turbodieselem
19. září 2019
Recenzi vozu Seat Alhambra jsme doplnili o dojmy z motoru 2.0 TDI 130 kW s pohonem všech kol a automatem. Jde o nejvýkonnější a zároveň nejdražší verzi. Jaké bylo svezení po českých silnicích?
Peugeot odstartoval každoroční slevovou akci. Vyplatilo se čekat?
16. září 2019
Počínaje dnešním dnem začíná speciální nabídka 7 dní Peugeot, přinášející zvýhodněné ceny některých modelů. O jaké vozy se jedná a jak vysoké jsou slevy? To se dočtete v našem přehledu.
Na trhu je nový městský crossover. KIA XCeed s bohatou výbavou pod 500 tisíc korun
12. září 2019
Kronika rodu Ceedů má novou kapitolu. Korejská rodina se rozrostla o nového robustního člena a s cenovkou 489 980 korun ho představuje na českém trhu. Co nového nabídne?
Renault Koleos přijíždí s novou tváří a výhodnější cenou
10. září 2019
Francouzské SUV si pro nadcházející podzim pořídilo nový kabát a pod něj i nové motory. Výbavy se však neměnily. Jak si vede v porovnání s konkurenty a předchozí verzí? To se dočtete v našem článku.
Test Škody Kamiq s naftovým motorem 1.6 TDI
8. září 2019
Recenzi vozu Škoda Kamiq jsme doplnili o dojmy z motorizace 1.6 TDI s výkonem 85 kW. Vyzkoušeli jsme také automatickou dvouspojkovou převodovku DSG. Testovaná verze oplývala nejvyšší výbavou Style.
Velké slevy u Citroënu? C5 Aircross stojí o 55 tisíc korun méně, má to ale háček
4. září 2019
Francouzská automobilka s příchodem školního roku stahuje své ceny. Ruší ale přitom některé starší výhody a tak se většího snížení ceny dočkaly jen některé modely. Jde například o SUV C5 Aircross.
Test BMW Z4
2. září 2019
BMW Z4 se na silnice vrátilo s plátěnou střechou. Pod kapotou má překvapivě silný čtyřválec. Přesto to není jen auto na víkendové projížďky. Jaké je s ním týden žít? To se dozvíte v našem testu.