Články & recenze

reklama
Test: Volkswagen Caddy je nejpraktičtější auto pro sedm, které dnes můžete mít
7. června 2021
Nový Caddy dostal podvozek běžného vozu i povedený design. Nezapomněl ani na praktický interiér. Testovali jsme jeho sedmimístné provedení. Nic přitom nebrání tomu nechat sedačky doma a využít jeho přepravní potenciál pro náklad.
Modernizovaný Volkswagen Polo vstupuje do předprodeje. Ceny začínají na 346 900 Kč
4. června 2021
Omlazený Volkswagen Polo míří krátce po světové premiéře do předprodeje. Pro české zákazníky je k dostání od 346 900 Kč, tedy o něco dráž než před faceliftem. Na druhou stranu nabízí bohatší sériovou výbavu. Pod kapotou najdeme tři motory na benzin a jeden motor na CNG.
Test: Suzuki Vitara s pohonem 4x4 rozjaří každého
3. června 2021
Malé SUV od japonské automobilky je mrštné, hravé a především úsporné. Suzuki Vitara potěší i svými jízdními dovednostmi. Jediný nabízený motor 1.4 BoosterJet jsme otestovali ve variantě 4x4 s automatem.
Peugeot mění ceny. Zbystřit by měli příznivci elektromobility
2. června 2021
Francouzská automobilka vstupuje do nového měsíce s upravenými ceníky. Elektromobily se zlevnily a u některých modelů došlo k zúžení nabídky motorizací. Víme, jakých vozů se to týká.
Test Mini Cooper SD ALL4 Countryman: Prémiové SUV, které se dostane pod kůži snad každému
1. června 2021
Recenzi všestranného SUV Mini Countryman jsme rozšířili o dojmy z dvoulitrového naftového motoru o výkonu 140 kW. Z hledáčku nám neuniklo ani fungování pohonu všech čtyř kol ALL4 a osmistupňové automatické převodovky.
Novým Daciím může uletět kapota. Do servisů zamíří modely Logan i Sandero
31. května 2021
Dacia nahání do servisů téměř 25 tisíc vozů modelové řady Logan a Sandero. Důvodem je možné otevření přední kapoty za jízdy. Svolávací akce se dotkne i devadesáti „českých“ automobilů. Zda jste majitelem jednoho z nich se dozvíte snadno.
Škoda Octavia v nových výbavách. Máme podrobný přehled
28. května 2021
Nejprodávanější vůz na českém trhu rozšířil nabídku o stylové výbavy, z nichž se mohou těšit i nadšenci do sportovní verze RS. Došlo i k menším úpravám v ceníku, a to jak ve variantě liftback, tak i u kombi. Více v našem přehledu.
Test plug-in hybridní Toyoty RAV4: Elektrický doping udělal z rodinného SUV zvíře!
27. května 2021
Recenzi rodinného SUV Toyota RAV4 jsme rozšířili o dojmy z vrcholné plug-in hybridní verze. Ta nabídne systémový výkon 306 koní a dojezd na jedno nabití až 98 kilometrů! Vždy je spjata s automatem a pohonem všech čtyř kol.
Nissan X-Trail výrazně zdražil. Změnám se nevyhnulo ani oblíbené SUV
26. května 2021
Japonská automobilka v polovině jara zdražila sportovně-užitkový vůz střední třídy o 72 tisíc korun. O něco méně se navýšily ceny u menšího sourozence Nissanu Qashqai. Máme podrobnosti.
Test Kia Proceed 1.5 T-GDI 7DCT: Sportovec, který si vystačí s málem
25. května 2021
Recenzi stylového rodinného kombi Kia Proceed jsme rozšířili o dojmy ze zbrusu nové motorizace 1.5 T-GDI. Překvapila nás nejen dynamikou, ale také kultivovaností a spotřebou paliva. Vyzkoušeli jsme i sedmistupňový automat.