Články & recenze

reklama
Škodovky dostanou nové interiéry. Prvním autem, ve kterém se představí, bude Scala
7. listopadu 2018
Mladoboleslavská automobilka informuje o novém konceptu interiérů, kterému bude dominovat centrální displej, podle Škody Auto prý největší ve třídě.
Test modernizovaného rodinného SUV Hyundai Tucson
6. listopadu 2018
Hyundai Tucson se začal v polovině roku 2018 prodávat na českém trhu ve faceliftovaném provedení a Vybermiauto.cz už přiváží recenzi. Testem prošla verze 2.0 CRDi 4x4 MHEV, tedy první hybrid vyráběný na českém území.
Dacia v říjnu na českém trhu překonala Volkswagen a skončila třetí v prodejním žebříčku
5. listopadu 2018
Vliv nových emisních norem na prodej nových osobních aut v Česku pokračuje. Registrace meziročně poklesly o 15 procent. Dařilo se Škodě Auto, která ovládla více než 37 procent trhu. Na třetí místo se vyšvihla Dacia.
Test modernizovaného BMW 4 Cabrio
4. listopadu 2018
Recenzi BMW 4 Cabrio přivážíme poté, co model prodělal v loňském roce facelift. Testovali jsme verzi s pohonem zadních kol a čtyřválcovým motorem. Takže jsme zkoušeli s novým BMW 430i Coupé i driftovat.
Otestovali jsme nejvzácnější Toyotu současnosti. Jaký je splašený Yaris GRMN?
4. listopadu 2018
Rallymanem snadno a rychle. Ostrou Toyotu Yaris GRMN vyladil tovární závodní tým Gazoo Racing, který značku reprezentuje na mistrovství světa.
Nissan X-Trail přišel o základní výbavu a zdražil. Zachraňují ho akční ceny
3. listopadu 2018
Japonská automobilka zrušila na českém trhu základní výbavu svého SUV X-Trail. Auto už tak nekoupíte ve verzi Visia, se kterou začínalo na částce 532 400 Kč. Základ je nyní o 145 tisíc korun dražší, ale má lepší výbavu a lze uplatnit slevu.
Škoda Karoq s novými motory dostala zpět pohon všech kol
2. listopadu 2018
Kvůli zářijovému nástupu nové emisní normy byl na čas poměrně zmenšen ceník Škody Karoq. Chyběla například verze s pohonem všech kol. Teď se ale vrací zpět a oblíbené české SUV dostalo i nové motory a výbavy.
Test druhé generace Nissanu Leaf
1. listopadu 2018
Recenzi nového Nissanu Leaf přivážíme krátce po jeho uvedení na český trh. Test oblíbeného elektromobilu proběhl na více než tisícovce kilometrů českých silnic a dálnic. A neutratili jsme během něj ani korunu!
Jedině jako ojetá. Auta, která zmizela ze světa a už je nikdo nevyrobí
1. listopadu 2018
Trendy na trhu nových aut se mění a k tomu se přidává tlak stále přísnějších předpisů. A tak na trhu končí některá auta zcela bez náhrady.
Dacia Lodgy má nový turbodiesel. Je určený pro nejlepší výbavy
31. října 2018
Nejlevnější rodinné auto dostalo do nabídky nový naftový čtyřválec. Pořídíte ho ve dvou nejvyšších výbavách. Mírně se také změnily parametry benzinové jedna-šestky, ve všech případech ale vždy k horšímu.