Články & recenze

reklama
Jedině jako ojetá. Auta, která zmizela ze světa a už je nikdo nevyrobí
1. listopadu 2018
Trendy na trhu nových aut se mění a k tomu se přidává tlak stále přísnějších předpisů. A tak na trhu končí některá auta zcela bez náhrady.
Dacia Lodgy má nový turbodiesel. Je určený pro nejlepší výbavy
31. října 2018
Nejlevnější rodinné auto dostalo do nabídky nový naftový čtyřválec. Pořídíte ho ve dvou nejvyšších výbavách. Mírně se také změnily parametry benzinové jedna-šestky, ve všech případech ale vždy k horšímu.
Test modernizovaného Fordu Ka+
30. října 2018
Recenzi Fordu Ka+ přivážíme krátce poté, co se na českém trhu začala prodávat jeho modernizovaná verze. Testem prošla nová varianta Ka+ Active, která je křížencem malého hatchbacku a SUV. Zkoušeli jsme i nový motor.
Suzuki S-Cross: Modernizace motorů a mírné zdražení
29. října 2018
Suzuki nyní nabízí u rodinného SUV nižší střední třídy jen benzínové motory. K nim přibyl i nový 1.4 BoosterJet s automatickou převodovkou. Zároveň se model zdražil až o 6 tisíc korun a začíná na 414 900 kč.
Test nového Audi A6 Avant
28. října 2018
Nová generace Audi A6 Avant se sice prostorově příliš nezměnila, přijíždí ale se zajímavým mild-hybridním motorem. Ten má řadu výhod, které směřují k nižší spotřebě. Testovali jsme jeho nejsilnější provedení.
Deset nejlevnějších nových aut v Česku se dá pořídit za méně než 225 000 Kč
27. října 2018
Nejlevnějším novým osobním autem na českém trhu zůstává Dacia Logan za 169 900 korun. Všech deset nejdostupnějších vozů se vešlo do částky 225 tisíc korun.
Test nového Fordu Focus
26. října 2018
Recenzi čtvrté generace Fordu Focus přivážíme několik týdnů poté, co se začala prodávat v Česku. Testovali jsme pětidveřový hatchback s motorem 1.0 EcoBoost ve verzi jen těsně přesahující čtyři sta tisíc korun.
Čtrnáct aut letos dostalo vysvědčení za bezpečnost. Podívejte se na jejich výsledky
25. října 2018
Organizace Euro NCAP letos provedla několik dalších sérií nárazových a bezpečnostních testů u novinek mezi osobními auty. Devět ze čtrnácti hodnocených vozů si odneslo plný počet pěti hvězd.
Praktická Dacia Dokker dostala nový naftový motor
24. října 2018
Nabídka motorů v praktické rodinné dodávce Dacia Dokker prošla zásadní modernizací. Přibyl nový turbodiesel ve dvou výkonnostních variantách. Benzinové verze prošly úpravami, vychází jim ale horší parametry než dříve
Škoda Scala míří na ikony autoprůmyslu. Konkurencí je VW Golf i Ford Focus
24. října 2018
Představení nové kompaktní Škody Scala se blíží. Podívejte se, komu bude mladoboleslavský hatchback konkurovat.