Články & recenze

reklama
PR článek
Hrstka tipů, která vám pomůže cestovat s klidem a bezpečně
20. srpna 2019
Dálnice se začínají zaplňovat cestovateli za letní dobrodružstvím, ať už jedou s partnerem, celou rodinou, kamarády, nebo třeba sami. Dovolená často patří k velkým zdrojům stresu a není radno podcenit potenciální problémy, které při vaší jízdě tam a zpět mohou nastat. Pojďme se společně podívat na pár rad a tipů, které vám zajistí pohodu ještě před odjezdem.
Nárazuvzdorné BMW 5
4. června 2010
Nová generace BMW 5 sedan získala pět hvězd v crash testu EuroNCAP. V některých hodnocených disciplínách patří vozu historicky nejvyšší hodnocení.
Změny v ceníkách Citroënu
4. června 2010
Citroën opět míchal z května na červen ceníky. Někde ceny snížil, jinde zvýšil. Nově můžete získat u vybraných skladových aut bonus 20 000 Kč za starý vůz protiúčtem.
Hyundai i30 po modernizaci
3. června 2010
Hyundai zmodernizoval model i30 vyráběný v Nošovicích. Zdobí jej vylepšená příď. Uvnitř najdete lepší výbavu. Ceny začínají od 249 900 Kč za pětidveřový hatchback, kombi je o 20 000 Kč dražší.
Test modelu Kia Venga
3. června 2010
Dalším přírůstkem do databáze testů je Kia Venga. Konkurent Škody Roomster mezi malými vozy třídy MPV (víceúčelová auta) se vyrábí v Česku a zatím jsem ho krátce zkoušel se dvěma motorizacemi.
Hyundai i30 od 209 900 Kč!
2. června 2010
Hyundai doprodává model i30 před modernizací za neuvěřitelné ceny. Rodinné auto, konkurent VW Golf, se dostalo pod cenovky všech soupeřů i většiny menších vozů velikosti Fabie - a to i ve verzi kombi označované cw.
Peugeot zlevnil 3008
2. června 2010
Peugeot snížil od 1. června ceny většiny provedení modelu 3008 o 46 892 - 90 000 Kč podle motorizace a výbavy. Největší pokles ceny nastal u nejvíce vybavené varianty Premium Pack.
Změny u Yetiho
1. června 2010
Škoda vydala nový ceník modelu Yeti. Kompaktní vůz kategorie SUV dostal benzinový motor 1.4 TSI pro verze s pohonem přední nápravy.
Test Peugeotu 308
31. května 2010
Dnes jsem vrátil po týdenním zkoušení Peugeot 308 1.6 VTi, takže nabízím jeho test a zároveň profil 118. vozu v sekci Autoblok. Čím potěší konkurent VW Golf v nižší střední třídě a proč si auto oblíbily hlavně ženy?
Rozměry Dacie Duster 4x4
30. května 2010
Změřili jsme Dacii Duster s pohonem všech kol. Největší rozdíl proti variantě s pohonem přední nápravy je v hloubce kufru. Čtyřkolka ztrácí 11 cm.
Test Mitsubishi Lancer Sportback
29. května 2010
Dalším, v pořadí 117. přírůstkem do databáze testů, je Mitsubishi Lancer Sportback. Stylové auto s důrazem na řidičské zážitky v zatáčkách, které bude zajímat hlavně mladší jedince a páry s dynamickým stylem života.