Články & recenze

reklama
Peugeot 5008 Premium a Premium Pack levnější
7. června 2010
Peugeot snížil o 30 000 Kč cenu modelu 5008 ve výbavách Premium a Premium Pack. Beze změny tak zůstala jen základní Confort Pack.
Peugeot 206+ pod 200 000 Kč
7. června 2010
Pětidveřový Peugeot 206+ se prodává za méně než 200 000 Kč. Přidal se tak k Dacii Sandero, Suzuki Splash, Renaultu Clio nebo Škodě Fabia.
Aveo sedan od 189 900 Kč
6. června 2010
Chevrolet zlevnil o 10 000 Kč některé výbavové stupně čtyřdveřového Avea. Nejnižší cena tak klesla na 189 900 Kč, verze s klimatizací přijde na 203 900 Kč.
Akční verze Sportium pro Peugeot 207 a 308
5. června 2010
Peugeot obohatil nabídku modelů 207 a 308 o akční verzi Sportium. Zahrnuje kombinaci výkonných motorů a bohaté výbavy za rozumnou cenu.
Nejprodávanější auta v květnu
5. června 2010
Letošní květen nepřinesl do hitparád nejprodávanějších aut v Česku žádné velké změny. Stejně jako v dubnu kralovala trojice Škoda Octavia, Škoda Fabia, Kia cee´d.
Nárazuvzdorné BMW 5
4. června 2010
Nová generace BMW 5 sedan získala pět hvězd v crash testu EuroNCAP. V některých hodnocených disciplínách patří vozu historicky nejvyšší hodnocení.
Změny v ceníkách Citroënu
4. června 2010
Citroën opět míchal z května na červen ceníky. Někde ceny snížil, jinde zvýšil. Nově můžete získat u vybraných skladových aut bonus 20 000 Kč za starý vůz protiúčtem.
Hyundai i30 po modernizaci
3. června 2010
Hyundai zmodernizoval model i30 vyráběný v Nošovicích. Zdobí jej vylepšená příď. Uvnitř najdete lepší výbavu. Ceny začínají od 249 900 Kč za pětidveřový hatchback, kombi je o 20 000 Kč dražší.
Test modelu Kia Venga
3. června 2010
Dalším přírůstkem do databáze testů je Kia Venga. Konkurent Škody Roomster mezi malými vozy třídy MPV (víceúčelová auta) se vyrábí v Česku a zatím jsem ho krátce zkoušel se dvěma motorizacemi.
Hyundai i30 od 209 900 Kč!
2. června 2010
Hyundai doprodává model i30 před modernizací za neuvěřitelné ceny. Rodinné auto, konkurent VW Golf, se dostalo pod cenovky všech soupeřů i většiny menších vozů velikosti Fabie - a to i ve verzi kombi označované cw.