Články & recenze

reklama
Nejprodávanější SUV láká na slevy. Dacii Duster koupíte až o 30 tisíc levněji
23. října 2019
Dacia vypsala zajímavou akci na skladové vozy. V ní je možné pořídit oblíbené SUV Duster a ušetřit i několik desítek tisíc korun. Sleva se ale týká jen některých verzí. Máme přehled.
Test BMW X2 M35i
20. října 2019
Rozsáhlou recenzi BMW X2 jsme obohatili o naše zkušenosti s nejsilnějším benzinovým čtyřválcem, který má Mnichov aktuálně k dispozici. Na všechna čtyři kola posílá 306 koní! Jak auto jezdí a za kolik? To je v testu.
Hyundai i30 se prodává pod 300 tisíc korun. Je nejlevnější kompaktní hatchback v Česku
17. října 2019
České zastoupení korejské automobilky radikálně snížilo cenu u základního modelu. Výhodně koupíte také jeho praktičtější provedení Kombi. V ceníku se navíc objevila nová výbava. Víme víc.
Test úsporného kombi Seat Leon ST
14. října 2019
Recenzi Seatu Leon ST jsme doplnili o dojmy z verze poháněné stlačeným zemním plynem. Týdenní test probíhal na českých silnicích a v městském provozu, kde se nám podařilo najít výhody a nevýhody agregátu na CNG.
Honda CR-V zlevnila. Ušetříte až 35 tisíc korun, ale jen na některých motorech
13. října 2019
Japonská automobilka proměnila nabídku u svého SUV střední velikosti. Honda CR-V sice v několika motorizacích zdražil, ale našli jsem i celou řadu slev. Víme, kde lze ušetřit. Čtěte dál
Nejlevnější auta s pohonem všech kol? Dominují asijské značky, Škoda chybí
9. října 2019
S blížící se zimou se mnozí řidič poohlíží po autě s pohonem všech kol. My jsme našli 10 nejlevnějších z nich. Výsledek je poměrně zajímavý. Většina aut, která nabízí 4x4 za nízké peníze jsou asijské provenience. Najdou se ale i výjimky.
Test Audi S6 Avant
7. října 2019
Nafta ještě nekončí. Dokazuje to Audi se svým kombíkem S6 Avant, který dostal šestiválec s mild-hybridním systémem, turbem a kompresorem zároveň. Je extrémně rychlý. O dojmy z něj jsme rozšířili test Audi A6 Avant.
Ford Puma je na českém trhu. Začíná na 449 900 korunách
4. října 2019
Auto je možné objednávat už teď, první vozy se ale lidem dostanou do ruky až v dubnu příštího roku. Chystají se i další motory.
Volvo přidalo do nabídky nové hybridní motory. Poznáte je podle písmene B
2. října 2019
Švédská automobilka pokračuje v elektrifikaci svých vozů. Její SUV XC60 a XC90 dostaly nově do nabídky mild-hybridní motory. Není tak snadné se v nich vyznat, proto přinášíme přehled včetně cen.
Test Volkswagenu T-Cross
30. září 2019
Kategorie mini SUV má další přírůstek. VW T-Cross jsme zkoušeli s dobře známým benzinovým tříválcem. V testu se dočtete, že nás překvapil nízkou spotřebou i dobrými jízdními vlastnosti. Je ale lepší než Škoda Kamiq?