Články & recenze

reklama
Už žádné škrabání! Tady je 10 nejlevnějších aut s vyhřívaným čelním sklem
29. ledna 2021
Vyhřívané čelní sklo je u aut žádoucí zejména v místech, kde umí zima řidiče pořádně potrápit. Možná tak často nebudete rozmrazovat v Praze jako v Liberci, ale v Česku by se mohla tato položka hodit každému. Nejlevnější auto s ní přitom vyjde na 285 400 korun.
Test: Modernizovaná Kia Rio nadchne spotřebou i prostorností
28. ledna 2021
Oblíbený malý hatchback Kia Rio pozměnil tvář a pod kapotu ukryl nové motory. Zastánce turbodieselů ale nepotěšíme. Jak si vede konkurent Škody Fabie na českých silnicích? To se dozvíte v naší podrobné recenzi.
Kia Sportage zdražila. V základu se ale pořád vejde do půl milionu
27. ledna 2021
Korejská automobilka začala nový rok zdražením svého oblíbeného modelu. Zvýšení ceny se týká všech výbav i motorizací. Nicméně nárůst ceny není tak velký, aby auto připravil o výhodu jeho zajímavé pořizovací ceny.
Test: Toyota Yaris je nejlepší s jadrným benzinovým tříválcem
26. ledna 2021
Krátce po testu hybridní verze nové Toyoty Yaris jsme vyzkoušeli i čistě benzinovou variantu. Motor 1.5 Dynamic Force dělá čest svému jménu. Má až sportovní zvuk, reozumné množství síly a potěší i při cestách na delší vzdálenost. Jde o ideální spojení!
Subaru Forester dostalo novou výbavu. Sebevědomě ale zvedlo cenu
25. ledna 2021
Japonská automobilka zdražila své středně velké SUV Subaru Forester. Některé verze stojí až o 25 tisíc korun víc než loni. Nově ale také přibyla specifická výbava Sport. Co vše v ní dostanete a kolik stojí?
Test Peugeotu 208 1.2 PureTech 130: Stvořen pro život ve velkoměstě
22. ledna 2021
Recenzi oblíbeného malého hatchbacku Peugeotu 208 jsme rozšířili o dojmy z nejvýkonnějšího motoru 1.2 PureTech (96 kW). Zaměřili jsme se rovněž na fungování automatické osmistupňové převodovky.
Seat přidává zajímavé motory. Leon dostal verzi na CNG, Tarraco hybrid
20. ledna 2021
Španělská automobilka rozšířila na začátku letošního roku motorovou nabídku pro své vozy. Za pozornost stojí zajímavé motorizace pro hatchback Leon a velké SUV Tarraco. První jmenovaný dostal jednotku schopnou spalovat CNG, druhý pak hybridní verzi.
Test: Nová Toyota Yaris je mrštná, sexy a jezdí jen za pár litrů
19. ledna 2021
Testovali jsme novou generaci oblíbené Toyoty Yaris. Dospěla, jezdí lépe a s velmi nízkou spotřebou - zejména v hybridním provedení. Ve srovnání s konkurenty nabízí i bohatší výbavu. Jednoduše se povedla!
Opel zdražil své SUV. Grandland X vyjde v základu na půl milionu
18. ledna 2021
Kompaktní SUV Opel Grandland X je podle výbavy o 10 až 20 tisíc korun dražší než na konci loňského roku. Cena je ale pořád poměrně lákavá. Auto se v základní výbavě vejde pod půl milionu korun. Jak je na tom ve srovnání s konkurencí?
Test Renaultu Captur TCe 100 LPG: Devadesát haléřů za kilometr!
14. ledna 2021
Recenzi francouzského bestselleru Renaultu Captur jsme rozšířili o dojmy z motorizace poháněné na stlačený zemní plyn, na LPG chcete-li. Příjemně nás překvapila kultivovanost agregátu a především jeho hospodárnost.