Články & recenze

reklama
Opel Zafira přišel o řadu motorů. Láká ale na velké slevy
26. listopadu 2018
Rodinný Opel Zafira musel kvůli nové emisní normě zrušit celou řadu motorizací, nahradila je ale nová. Aby české zastoupení značky udrželo zájem, nabízí ke konci roku velmi zajímavé cenové zvýhodnění. Dá se ušetřit až 127 tisíc korun.
Deset nejlevnějších manažerských aut: Superb je díky motoru 1.5 TSI třetí
25. listopadu 2018
Ceny manažerských aut v posledních letech míří prudce vzhůru. Aktuálně nejdostupnějším klasickým modelem střední třídy (mimo SUV a MPV) je Opel Insignia, který se jako jediný dá pořídit za méně než šest set tisíc korun.
Test Audi Q8
23. listopadu 2018
První SUV-kupé od Audi se pyšní nápadným designem i dobrými jízdními vlastnostmi. V testu jsme zjistili, že je také prostorné a tedy i překvapivě praktické. Přečtěte si recenzi auta nejen pro zámožné chalupáře.
Základním motorem Jeepu Renegade je po modernizaci litrový tříválec
22. listopadu 2018
Jeep Renegade obměnil po modernizaci paletu benzinových motorů. Místo základní šestnáctistovky bez turba dostal nově litrový tříválec s turbem. Čtrnáctistovku s turbem nahradila třináctistovka.
Peugeot 2008 zlevnil o desetitisíce. Nejvíce ušetříte na naftě
21. listopadu 2018
Malý francouzský crossover nabídl na podzim zajímavé ceny. Velké slevy platí na všechny motory a pohybují se od 65 do 100 tisíc korun. Nejvíce se dá ušetřit při pořízení dieselového motoru.
Test Opelu Combo Life
20. listopadu 2018
Recenze Opelu Combo Life vznikla krátce poté, co se tato novinka mezi osobními verzemi malých dodávek začala prodávat v Česku. Levnějšího sourozence Citroënu Berlingo jsme testovali se dvěma různými motory.
Škoda Superb nabízí nové benzínové motory. Nechybí ani pohon všech kol.
19. listopadu 2018
Škoda Superb rozšiřuje nabídku motorizací. Po delší odmlce se manažerský vůz nabízí opět s benzínovými motory. Ceny se takřka neměnily.
Přehled všech rodinných SUV s cenou do půl milionu. Karoq je až čtrnáctý
18. listopadu 2018
Nejdostupnějším SUV nižší střední třídy zůstává Dacia Duster. Za poslední tři roky cenová hladina těchto rodinných aut výrazně vzrostla. Zdražily všechny sledované modely. Škoda Karoq se nevejde mezi deset nejlevnějších zástupců kategorie.
Test třetí generace Volkswagenu Touareg
17. listopadu 2018
Recenze nového Volkswagenu Touareg vznikala na téměř tisíci kilometrech českých ulic, silnic a dálnic. Testovali jsme třetí generaci SUV vyšší střední třídy mezi Prahou a Brnem i na Šumavě.
Hyundai Tucson dostal výhodnou limitovanou výbavu
16. listopadu 2018
Best of Czech Turbo. To je název nové speciální výbavy, se kterou se od listopadu nabízí nošovické SUV Hyundai Tucson. Dostupná je pro benzinový i naftový turbo motor s objemem 1,6 litru. Co přináší navíc?