Články & recenze

reklama
Nečekaně nepovedené: pět ojetin, které kazí značkám pověst a je lepší se jim vyhnout
22. ledna 2019
Ač se běžně považují za spolehlivé modely, některé jejich varianty představují výrazné servisní riziko. Od kterých aut byste měli dát ruce pryč?
Hledali jsme 20 nejlevnějších rodinných hatchbacků a liftbacků. Scala je až šestnáctá
20. ledna 2019
Pokud chcete pořídit nový pětidveřový kompaktní rodinný vůz s useknutou (hatchback) nebo splývavou (liftback a fastback) zádí za co nejnižší cenu, neváhejte. Tuto třídu čekají velké změny.
Škoda Scala se bude prodávat od 369 900 korun. Porovnali jsme ji s Rapidem i konkurenty
18. ledna 2019
Škoda zveřejnila ceny nového modelu Scala. Pětidveřový hatchback se bude prodávat od 369 900 Kč s motorem 1.0 TSI/70 kW a výbavou Ambition. Proti srovnatelnému Rapidu Spaceback, který nahrazuje, stojí o padesát tisíc korun víc.
Test Škody Kodiaq RS
17. ledna 2019
Recenzi Škody Kodiaq RS přivážíme jen pár týdnů poté, co se sportovní provedení začalo v Česku prodávat. Testovali jsme, jak jezdí nejsilnější naftový motor v historii značky Škoda Auto.
Benzin, nebo diesel. Vyplatí se pořízení naftového kompaktního kombi?
17. ledna 2019
Porovnali jsme naftový a benzinový motor u devíti kompaktních kombi. Jaký je cenový rozdíl a o kolik jsou turbodiesely úspornější?
Nová Kia Ceed poprvé zlevnila. O dvacet tisíc korun
16. ledna 2019
Třetí generace rodinného hatchbacku a kombíku se na českém trhu prodává od srpna a teď v lednu se poprvé snížily její ceny. Importér auto plošně zlevnil o dvacet tisíc korun. Startovací částka činí 359 980 korun.
Test Peugeotu Rifter
14. ledna 2019
Peugeot Rifter je sice nové jméno, ale jde o nástupce modelu Partner Tepee, sourozence Citroënu Berlinga. Recenzi přivážíme pár měsíců poté, co se nový Rifter začal v Česku prodávat. Testovali jsme základní verzi.
Škoda Superb druhé generace z druhé ruky není koupí bez rizika. Radíme, jakou vybrat
14. ledna 2019
Sháníte ojetý Superb? Hledejte v bazarech nebo inzerátech dieselové modely z posledních let výroby. V takovém případě jde totiž o nejlepší koupi.
Test BMW X2
11. ledna 2019
Recenze nového BMW X2 se snaží nejen hodnotit nové SUV, ale také najít jeho místo mezi konkurenty i sourozenci. Test totiž prozradil, že nejde vůbec o typické SUV. A přinesl i řadu překvapení.
I Fiat Chrysler má svou Dieselgate: V USA zaplatí pokutu zhruba 800 milionů dolarů
11. ledna 2019
V rámci dohody o urovnání ale automobilka tvrdí, že nepochybila.