Články & recenze

reklama
PR článek
Jak funguje kvalitní asistenční služba
24. ledna 2020
Mnozí z nás si už život bez auta nedokážou představit. Rozvézt děti do školy a školky, dopravit se do zaměstnání, cestou domů nakoupit a děti vyzvednout. Rozvézt je na kroužky, o víkendu si vyrazit na pěkný výlet, nebo manželku odvézt na posezení s kamarádkou. Jak bychom to bez auta všechno zvládli? Jenže co když se pokazí?
Hyundai i30 dostalo novou výbavu All Inclusive. Víme co obsahuje a kolik stojí
3. ledna 2020
Výbava přináší zajímavé prvky, včetně bezklíčového přístupu nebo adaptivního tempomatu. Dostupná je na rozdíl od N-Line, ze které vychází, pro všechny karosářské varianty Hyundai i30 včetně kombi.
Test Volkswagenu Passat Alltrack
31. prosince 2019
Kastegorie takzvaných allroadů se stále těší velké oblibě. Kombi na vyšším podvozku, s pohonem všech kol a plastovou ochranou do terénu má i Volkswagen. Testovali jsme ho s nejsilnějším dieselem z jeho nabídky.
Test hybridního BMW X5 xDrive45e
27. prosince 2019
BMW už podruhé nabízí velké X5 jako plug-in hybrid. Tentokrát s pořádným dojezdem, velmi bohatou výbavu a jako obvykle nikterak lidovou cenou. Spotřeba 1,7 litru benzinu je zajímavé lákadlo. Otestovali jsme ho.
Test Mercedesu-Benz GLC kupé po faceliftu
24. prosince 2019
Facelift SUV-kupé možná není vidět hned, ale je důležitý. Pod kapotu totiž dostal hybridní motorizace. My jsme jednu z nich testovali. Čtyřválec v provedení 300 4Matic má dostatek síly. Ale o kolik paliva si řekne?
Škoda Scala a Kamiq dostaly verze na CNG. Mají nejslabší motor
22. prosince 2019
Mladá Boleslav začala prodávat své kompaktní modely s motorem schopným spalovat CNG. Auta mají tři ocelové nádrže, o 30 tisíc korun vyšší cenu, ale nejslabší motor o výkonu jen 66 kW.
Test Opel Insignia GSi Sports Tourer
18. prosince 2019
Recenzi rodinného kombi Opel Insignia jsme rozšířili o dojmy ze sportovní verze GSi, která pod kapotou ukrývá silný naftový motor s výkonem 210 koní. Spolupracuje výhradně s automatickou převodovkou a pohonem 4x4.
Kia jeden elektromobil zdražila, druhý zlevnila. Víme, kde ušetřit 50 tisíc
17. prosince 2019
Korejská automobilka aktuálně nabízí dva vozy do zásuvky, tedy modely e-Niro a e-Soul. Nyní u nich proměnila ceníky. Ušetřit lze až 50 tisíc korun. A nebo je taky prodělat.
Nissan radikálně mění ceny vozů. Dočkáme se zlevnění?
13. prosince 2019
Změny se dotkly malého hatchbacku Micra i obou SUV Qashqai a X-Trail. Zúžila se navíc nabídka výbav a motorů. Máme podrobný přehled.
Test Suzuki Swift s hybridním pohonem
12. prosince 2019
Recenzi malého japonského vozu Suzuki Swift jsme rozšířili o dojmy z mild-hybridního systému. Zkoušenou motorizaci jsme podrobili malému testu spotřeby. Okusili jsme také pohon všech kol a manuální převodovku.
Škoda slaví 125 let. Pro zákazníky přichystala speciální nabídku
10. prosince 2019
Oslava významného výročí se nese ve znamení nové výbavy za výhodnou cenu. Pozváni však nejsou všichni. Jaké modely dostaly pozvánku a co nabídnou?