Články & recenze

reklama
Test Volkswagenu Golf R
9. února 2019
Recenzi Volkswagenu Golf R nabízíme až v době, kdy se život současné generace nejprodávanějšího evropského auta chýlí ke konci. Ježdění s nejostřejší verzí R-Performance jsme si užili i díky testování na sněhu.
Nejčistší a nejšpinavější auta roku 2018: Nejekologičtější Škoda je Fabia s tříválcem
7. února 2019
ADAC vloni změřil emise u 109 nových aut. Jak si vedla? Které bylo tím nejčistším a které tím nejméně ekologickým? Podívejte se do přehledu.
Nových aut se prodává méně než loni. Škodovky drtivě dominují, Dacia útočí na bronz
5. února 2019
Registrace nových osobních aut za leden 2019 meziročně poklesly téměř o sedmnáct procent. V plusu jsou z velkých značek jen Dacia, Peugeot a Renault. Škodě Auto patří více než 35 procent trhu a prvních šest míst v žebříčku modelů. Dacia atakuje stupně vítězů.
Test modernizovaného BMW 4 Gran Coupé
4. února 2019
Recenze BMW 4 Gran Coupé završuje sadu testů modernizovaných variant čtyřkové řady. Zkoušeli jsme provedení s nejsilnějším benzinovým motorem se šesti válci, pohonem všech kol a řadou dalších zajímavostí.
Mitsubishi Outlander zlevnilo až o 72 tisíc korun. Prodává se od 554 900 Kč
31. ledna 2019
SUV střední třídy a konkurent Škody Kodiaq Mitsubishi Outlander zlevnil některé verze v rozmezí od 30 až po 72 tisíc korun. Nejlevnější provedení s benzinovým motorem a pohonem přední nápravy se prodává od 554 900 korun.
Nová Kia Proceed už není třídveřovým hatchbackem, ale stylovým kombíkem
29. ledna 2019
Ve třetí generaci modelu Ceed vsadila Kia na dva různé kombíky. Tradiční Ceed SW s dobrým poměrem ceny a užitné hodnoty a nový stylový shooting brake Proceed sázející na styl a sportovnost. Ten se prodává od 599 980 korun.
Test nového Audi A6
28. ledna 2019
Recenze nového Audi A6 se točí zejména kolem aktuálně nejsilnějšího naftového motoru s novým označením 55 TDI a pohonu všech kol quattro. Testovali jsme pátou generaci sedanu Audi A6 s bohatou příplatkovou výbavou.
Seat prodloužil záruku na pět let. Zároveň zdražil. Leon o 14 až 25 tisíc
25. ledna 2019
Seat prodloužil u všech svých modelů záruku na pět let, nebo 100 tisíc kilometrů - podle toho, co nastane dříve. Současně s tímto krokem ale zvýšil u všech svých modelů ceny.
Test křížence elektromobilu a SUV Hyundai Kona Electric
23. ledna 2019
Hyundai Kona Electric vyhrává spoustu srovnávacích testů elektromobilů. Naše recenze se zaměřila na to, proč tomu tak je. Testovali jsme v praxi, zda může Kona Electric sloužit jako jediný automobil do rodiny.
Škoda je v Evropě populárnější než Audi i Fiat. O tyto značky byl loni největší zájem
23. ledna 2019
Škoda v loňském roce prodala v Evropě více aut než Audi nebo Fiat. Která automobilka je evropskou prodejní jedničkou?