Články & recenze

reklama
Test Fordu Galaxy
19. června 2020
V pořadí už čtvrtá generace se prohání českými silnicemi téměř pět let. Teď přišel čas na změnu a MPV od Fordu získalo novou vizáž. Co nového přinesla modernizace v závěru loňského roku? To se dočtete v naší recenzi.
Mazda MX-30 se už prodává v Česku, jak obstojí proti konkurenci?
18. června 2020
Do katalogu jsme zařadili nový elektromobil Mazda MX-30. Auto se prodává na českém trhu od 854 900 korun. Jak je na tom ve srovnání s dalšími konkurenty, kterými jsou třeba Kia e-Soul nebo Hyundai Kona Electric?
Test Dacie Duster na LPG: S levným SUV za nízké náklady
17. června 2020
Dacia přidala základní motor 1.0 TCe s možností jízdy na LPG. K tomu nádrž na 34 litrů místo rezervy. Díky originální zástavbě se náklady na ujetý kilometr mohou přiblížit jedné koruně. Tomu se říká úsporné SUV!
Renault Talisman přitvrzuje na ceně. Připlatíte si za sedan i kombi
16. června 2020
Francouzská automobilka zdražila na českém trhu svůj top model Renault Talisma. Připlácí se 30 tisíc korun a to nejen za sedan, ale i verzi Grandtour.
Změřili jsme novou Hondu Jazz. Nadchla nás spoustou místa
15. června 2020
Nová generace Hondy Jazz před nedávnem přijela na český trh. Hatchback, který aspiruje i na rodinný vůz, jsme pečlivě změřili a zjistili, že oproti minulé verzi pořádně narostl. Vyplatí se do něj investovat?
Hyundai Kona i Ford Puma. Toto jsou nejlevnější malá SUV na benzin
12. června 2020
Vybírali jsme nejlevnější malá SUV na českém trhu. Parametry byly jednoduché – cena do 450 tisíc korun a benzinový motor pod kapotou. Nejlépe turbo. Našli jsme celkem 11 aut, které splňují naše požadavky a tak je z čeho vybírat.
Test Fordu Kuga
11. června 2020
Nový Fordu Kuga je v Česku. Přichází s prostornou kabinou a velkým kufrem. Má bohatou výbavu a nabídku motorů, kromě benzinu a dieselu i plug-in hybrid. S ním dokáže jezdit za 5,5 litru na 100 km! Více v našem testu.
Dacia láká na slevy pro skladové vozy. Koupíte je i pod 200 tisíc korun
10. června 2020
Nejedna automobilka se po karanténě potřebuje zbavit skladových modelů. Chce to i Dacia a tak nabízí všechny své vozy pod cenou. Víme podrobnosti.
Test crossoveru Kia XCeed s motorem 1.4 T-GDI a automatem
9. června 2020
Recenzi kompaktního SUV Kia XCeed jsme rozšířili o druhý nejsilnější motor 1.4 T-GDI ve spojení s automatem. Jak si vedl na českých silnicích a v čem jsou jeho výhody? To se dočtete v našem testu.
Obří sleva u Nissanu. SUV Qashqai koupíte skoro o 140 tisíc levněji
8. června 2020
Japonské automobilce se dlouhodobě na českém trhu příliš nedaří. Pokles prodejů se snaží vykompenzovat nezvykle vysokými slevami. Ty se týkají i oblíbeného SUV Nissan Qashqai.