Články & recenze

reklama
Test Mitsubishi Space Star
4. prosince 2018
Recenzi Mitsubishi Space Star přivážíme několik týdnů poté, co importér začal tento malý levný vůz prodávat na českém trhu. Test absolvoval Mitsubishi Space Star 1.2 MIVEC CVT, tedy verze s automatickou převodovkou.
V polovině českých firem kupují modely Volkswagen a Škoda, Toyota je třetí
3. prosince 2018
Fleetoví manažeři kupují do firem Škodovky, Volkswageny nebo Toyoty. Ostatní značky jsou pak zastoupeny jen v jednotkách procent.
Opel Mokka X mírně zdražil. Nově ale nabízí pětiletou záruku
2. prosince 2018
Ceník Opelu Mokka X prošel dalšími změnami. Po zářijovém odstranění některých motorů teď přišlo malé zdražení. Opel nyní pro Mokku ale nabízí navíc delší záruku.
Test Citroënu C3 Aircross 1.5 BlueHDI/72 kW
1. prosince 2018
Recenzi Citroënu C3 Aircross jsme obohatili o test nového naftového motoru 1.5 BlueHDI. Zkoušky proběhly na všech typech silnic. Do recenze jsme zahrnuli i změny, ke kterým u tohoto Baby SUV v poslední době došlo.
Hyundai i40 zjednodušil nabídku. Koupíte ho už jen s novým dieselem
30. listopadu 2018
Ceník sedanu a kombi Hyundai i40 prošel zásadními změnami. Nově se auta nabízí už jen s motorem 1.6 CRDi, který nahradil starší pohonnou jednotku 1.7 CRDi. Výkonově jsou ale téměř motory stejné. V prodeji je auto také už jen se dvěma výbavami.
Škoda Citigo se opět prodává s motorem na zemní plyn (CNG). Od 274 900 Kč
29. listopadu 2018
Nejmenší model automobilky Škoda se po pauze způsobené přechodem na nové emisní normy znovu nabízí s motorem 1.0 G-TEC na zemní plyn. Ceny se nezměnily. Rozšířila se nabídka akčních verzí. Zdražilo Citigo Monte Carlo a některé prvky příplatkové výbavy.
Další naftová rozlučka. Honda v Evropě s diesely skončí v roce 2021
29. listopadu 2018
Až v roce 2021 skončí aktuální provedení kompaktního hatchbacku Civic, skončí Honda v Evropě s diesely. Informují o tom Automotive News Europe.
Toyota Auris zahodila malý motor. Sází hlavně na hybrid
28. listopadu 2018
Aktuální ceník Toyoty Auris a její praktické kombi verze Auris Touring Sport už neobsahuje benzinový motor 1.2 Turbo. Místo toho se snaží propagovat hybridní pohon, na kterém teď značka bude stavět svůj marketing.
Renault Captur dostal novou výbavou. Měnily se i ceny.
27. listopadu 2018
Druhý nejprodávanější vůz francouzské automobilky se dočkal zlevnění. Renault Captur se nyní prodává od 309 900 korun a nabízí i novou výbavu.
Test nového Fordu Focus kombi
27. listopadu 2018
Recenze nového Fordu Focus kombi by měla vyvolat pozornost zejmnéna u českých rodin, pro které může být prostorný kombík ideální volbou. Focus kombi čtvrté generace jsme testovali s úsporným motorem 1.5 EcoBlue.