Články & recenze

reklama
Test modernizované Mazdy CX-5
4. prosince 2015
Mazdu CX-5 jsme po letošní modernizaci testovali s novým benzinovým motorem o objemu 2,5 l. V recenzi se dozvíte, jaké další věci se po faceliftu u rodinného SUV změnily a v čem spočívají jeho výhody a nevýhody.
Nejčastěji registrovaná auta na českém trhu v listopadu
3. prosince 2015
Listopad 2015 se stal pro trh s novými auty nejúspěšnějším devátým měsícem v historii. Meziroční nárůst dosáhl téměř 25 procent. V plusu jsou všechny značky koncernu VW bojujícího s Dieselgate i Hyundai, který v minulých měsících ztrácel.
Test Opelu Mokka s nejsilnějším naftovým motorem a pohonem všech kol
2. prosince 2015
Recenzi Opelu Mokka jsme obohatili o test verze s motorem 1.6 CDTI/100 kW a pohonem všech kol. Zajímavé také je, kam se za tři roky prodeje na českém trhu kompaktní SUV posunulo vzhledem k soupeřům včetně Škody Yeti.
Hyundai opět zdražil zvýhodněné naftové verze
1. prosince 2015
Hyundai už poněkolikáté zvýšil ceny v září zvýhodněných naftových verzí rodinného modelu i30 a i30 kombi (na snímku). Tentokrát o deset tisíc. Dvacet tisíc navíc zaplatí zájemci o dieselové motory u malých vozů i20 a ix20.
Test Fiatu 500 po faceliftu
30. listopadu 2015
Roztomilý Fiat 500 dostal po osmi letech na trhu facelift. Kromě lehkých úprav vzhledu přináší i novou výbavu. Auto jsme otestovali s atmosférickým čtyřválcem, se kterým se tohle stylové retro hodí zejména do města.
Přehled aut s nejdelším dojezdem na jednu nádrž
29. listopadu 2015
Existuje spousta aut, s nimiž dojedete k moři do Chorvatska a zpět, aniž byste museli tankovat. Pokud tedy dokážete jezdit za výrobcem udávanou spotřebu. Připravili jsme žebříček největších automobilových dromedárů.
Test Smartu fortwo
28. listopadu 2015
Smart fortwo je suverénně nejkratším autem na českém trhu. Otestovali jsme jeho druhou generaci, abyste se dozvěděli, co to v praxi znamená. Recenze se věnuje i dalším zvláštnostem pidivozu s pohonem zadních kol.
Test nového Fordu Galaxy
27. listopadu 2015
Recenze nového Fordu Galaxy prozradí, jak se čtvrtá generace velkého MPV liší od předchůdce. Test zároveň prozradí výhody a nevýhody rodinného korábu proti konkurenci mezi osobními víceúčelovými auty.
Škoda Superb plošně zdražila o 15 tisíc. Prodává se od 614 900 korun
26. listopadu 2015
Škoda zdražila manažerský model Superb v karosářských variantách liftback i Combi (na snímku) o patnáct tisíc korun. Základní cena se tak zvýšila na 614 900 korun, kombík se prodává od 644 900 korun. Porovnali jsme je s konkurenty.
Test druhé generace Volva XC90
25. listopadu 2015
Nový model XC90 představuje pro Volvo přelom. Z recenze se dozvíte, zda a případně v čem jde o revoluční auto i v rámci kategorie velkých SUV. Testovali jsme ho s benzinovým a krátce i naftovým čtyřválcem.