Články & recenze

reklama
Dacia Doker Open: o 5000 korun dražší ale vybavenější
11. března 2016
Rumunská Dacia připravila zbrusu novou výbavu Open také pro osobní verzi lehkého užitkového modelu Dokker. Cena základní „holé“ verze se nemění, nová výbava startuje na 237 900 Kč.
Test čtvrté generace Renaultu Mégane
10. března 2016
Recenze nového Renaultu Mégane vznikla po téměř třech tisícovkách ujetách kilometrů na německých a švýcarských dálnicích i v pražských ulicích. Konkurenta VW Golf jsme otestovali opravdu důkladně.
Hyundai Tucson přijíždí v nové výbavě Tricolor
9. března 2016
Korejské SUV vloni nahradilo model ix35, a podle očekávání zaujalo jeho pozici mezi nejprodávanější trojkou v této kategorii. V březnu jsme se dočkali několika zajímavých novinek v nabídce tohoto modelu.
Test nejsilnější dieselové motorizace Kia Sportage
8. března 2016
V recenzi nejsilnějšího provedení nové generace SUV Kia Sportage jsme se zaměřili zejména na porovnání tabulkových hodnot spotřeby s realitou v tuzemském provozu.
Nová Dacia Sandero Open přijde na 189 900 korun
7. března 2016
Nejlevnější malý automobil na českém trhu Dacia Sandero přijíždí na konci letošní zimy s novou výbavou Open, která nahrazuje výbavu Ambiance. Je sice dražší, ale nabídne více.
Test Seatu Leon ST Cupra 290
6. března 2016
Recenzi křížence kombíku a závodního speciálu jsme obohatili o zkušenosti se silnější verzí o výkonu až 290 koní, která nahradila provedení s 280 koňmi. Testovali jsme ji ve Španělsku, mimo jiné i na zavřené silnici.
Základní Hyundai Santa Fe po modernizaci přijde na necelých 900 tisíc korun
5. března 2016
V rámci loňské modernizace celé nabídky automobilky Hyundai došlo i na SUV Santa Fe. Facelift byl představen loni ve Frankfurtu, nyní je tento novinka k dispozici i na českém trhu. Základní provedení vyjde na 899 990 Kč.
Test BMW 4 Gran Coupe
4. března 2016
I když to podle názvu nevypadá, je BMW 4 Gran Coupé podobným typem auta jako Škoda Octavia. V recenzi se dozvíte, jak se mu daří křížit sportovnost s praktičností. Testovali jsme nejsilnější naftovou verzi.
Také v únoru registrace nových automobilů znovu trhaly rekordy
3. března 2016
Meziroční nárůst o skoro 18 %, únor láme už druhý rok po sobě rekord v počtu registrací nových automobilů. Za první dva měsíce vzrostly v porovnání s rokem 2015 registrace ve všech kategoriích motorových vozidel s výjimkou autobusů.
Mazda 2 dostala novou výhodnou výbavu Takumi
2. března 2016
Mazda mírně změnila ceník malého modelu 2. Místo výbavy Hazumi uvedla na trh novou výbavu Takumi, která má lepší standard a je levnější.