Články & recenze

reklama
Ford C-MAX pohánějí po modernizaci jen turbomotory
6. června 2015
Ford modernizoval rodinný model C-MAX i jeho prodlouženou verzi Grand. Kromě faceliftu karoserie došlo i na přezbrojení motorů, které nově splňují emisní normy Euro 6, jsou úspornější a všem pomáhá turbo. Ne všechny ceny se zvýšily.
Test modernizovaného Peugeotu Partner Tepee
5. června 2015
Test modernizovaného Peugeotu Partner Tepee přivážíme z Rakouska ve stejné době, kdy se inovované provedení osobní verze kompaktní dodávky začíná prodávat v Česku. Recenze prozradí, jak se rodinný pracant změnil.
Toyota Auris vypadá moderněji, dostala nové motory a zdražila
4. června 2015
Ostřejší design, nové motory v podobě benzinové dvanáctistovky s turbem a naftové šestnáctistovky, nové výbavy a zdražení až o sedmnáct tisíc - to jsou nejdůležitější body faceliftu Toyoty Auris a její kombi verze TS.
Zájem o novou Fabii tlačí nahoru Škodu i český trh
3. června 2015
Zájem o nová auta na českém trhu v květnu meziročně vzrostl podle statistiky registrací o necelých 18 procent. Dařilo se Škodě Auto, která si polepšila dokonce o 27 procent. Úspěch slaví nová Fabia.
Peugeot 208 omladil. Nejúspornější verze chce jen tři litry nafty
2. června 2015
Malý hatchback Peugeot 208 se dočkal po třech letech modernizace. Ta se podepsala nejen na designu. Snížila se spotřeba. Pětidveřová varianta většinou zdražila o 4500 Kč, zato sportovní verze GTI je o 16 800 Kč levnější.
Motory dacií splňují Euro 6. Duster zdražil maximálně o pět tisíc
1. června 2015
Dacia začala prodávat všechny své modely s motory splňujícími emisní normy Euro 6. Zvýšil se výkon a snížila spotřeba. Většinou zdražily pouze lépe vybavené verze. U nejprodávanějšího modelu Duster nejvýše o pět tisíc.
Nejúspornější kombíky s benzinovým motorem
31. května 2015
Díky masivní modernizaci motorů v posledních týdnech jsme našli devět kombíků, jejichž spotřeba nepřevyšuje pět litrů benzinu. Nejúspornější je kříženec kategorií kombi, MPV a SUV Peugeot 2008 se spotřebou 4,3 l/100 km.
První test nové Mazdy CX-3
30. května 2015
První test nové Mazdy CX-3 přivážíme z okolí Barcelony právě v období, kdy se kompaktní vůz kategorie SUV začne objevovat na prodejnách. Recenze prozradí, jak si nový model vede při porovnání se Škodou Yeti a spol.
DS funguje jako samostatná značka. Modernizovala model 5
29. května 2015
Značka DS se oddělila od Citroënu a funguje samostatně jako luxusní platforma francouzského koncernu PSA. Prvním vozem s novým logem se stal manažerský hatchback s číselným označením 5, který prodělal modernizaci.
Peugeot Partner prodělal facelift. Zdražil, zrychlil a méně žere
28. května 2015
Peugeot zmodernizoval kompaktní dodávku Partner včetně její osobní verze Tepee. Kromě drobných odlišností v designu karoserie i vnitřku a nových prvků výbavy představil nové motory splňující emisní normy Euro 6.