Články & recenze

reklama
Další konkurence Škody Yeti - Suzuki Vitara stojí od 386 700 Kč
14. dubna 2015
Nové Suzuki Vitara se prodává od 386 700 korun s pohonem přední nápravy a od 440 450 korun ve verzi 4x4. Základní výbava obsahuje klimatizaci a rádio. Porovnali jsme novinku mezi auty poloterénní kategorie SUV se soupeři.
Úspěšnou Octavii Scout vyzývá další kanibal - VW Golf Alltrack
13. dubna 2015
Volkswagen Golf Alltrack přijíždí mezi rodinné kombíky nižší střední třídy křížené s poloterénními vozy SUV. Pořídit se dá od 669 900 korun. Porovnali jsme novinku na českém trhu se Škodou Octavia Scout.
Deset nejlevnějších aut s klimatizací
12. dubna 2015
Aktuálně nejlevnějším novým automobilem s klimatizací je na českém trhu Dacia Logan, která se jako jediná dostala pod cenu 200 tisíc. Deset dalších modelů se vejde do 220 tisíc. Jsou mezi nimi miniauta a vozy velikosti Fabie.
Test luxusního sedanu Hyundai Genesis
11. dubna 2015
Recenze modelu Hyundai Genesis vznikla až po dvojím otestování sedanu vyšší střední třídy. Jednou jsem s ním absolvoval jízdu na pravém zadním sedadle v ředitelské pozici, pak ho týden zkoušel z pozice řidiče.
Mazda začala prodávat CX-3. Soupeřka Škody Yeti stojí od 379 900 Kč
10. dubna 2015
Mazda odhalila kompletní ceník nového kompaktního SUV CX-3. Konkurence Škody Yeti se bude prodávat od 379 900 korun s živým a úsporným dvoulitrovým motorem a pohonem přední nápravy. Nechybí ani verze s pohonem všech kol.
Test modernizovaného Peugeotu RXH
9. dubna 2015
Recenzi Peugeotu 508 RXH vydáváme po jeho loňském faceliftu. Ten přinesl velkému kombíku s rysy terénního auta kromě hybridního pohonu pod kapotu i běžný turbodiesel. A práve tuto variantu jsme testovali.
Dacia zdražila většinu verzí Dustera a přidala výbavu Celebration
8. dubna 2015
Dacia zdražila terénní model Duster ve výbavách Cool, Arctica a Blackstorm o pět tisíc. Základní verze Access se i nadále prodává od 249 900 korun. Nová výbava Celebration láká na dobře vybavené auto.
Nissan v dubnu měnil ceny oběma směry, ale více zdražoval
7. dubna 2015
Nissan zdražil začátkem dubna o patnáct tisíc malé MPV Note a malé SUV Juke. U rodinného SUV Qashqai a většího X-Trailu hýbal cenami v obou směrech. Přinášíme podrobnosti a porovnání s konkurenty.
Volkswagen modernizoval motory Golfu a mírně ho zdražil
6. dubna 2015
Volkswagen Golf absolvoval modernizaci některých motorů, které nyní splňují emisní normu Euro 6 a dostaly vyšší maximální výkon. Zároveň se zvýšily ceny všech verzí v rozmezí od dvou po 22 tisíc. Známe podrobnosti.
Březen 2015 byl z hlediska prodeje nových aut nejlepším měsícem všech dob
5. dubna 2015
Celkem 21 155 nově registrovaných aut v březnu představuje v Česku suverénně nejlepší měsíc všech dob a meziroční nárůst 28 procent. Škodě se daří prodávat novou Fabii. Všech deset nejúspěšnějších značek je v plusu.