Články & recenze

reklama
Hyundai opět zdražil zvýhodněné naftové verze
1. prosince 2015
Hyundai už poněkolikáté zvýšil ceny v září zvýhodněných naftových verzí rodinného modelu i30 a i30 kombi (na snímku). Tentokrát o deset tisíc. Dvacet tisíc navíc zaplatí zájemci o dieselové motory u malých vozů i20 a ix20.
Test Fiatu 500 po faceliftu
30. listopadu 2015
Roztomilý Fiat 500 dostal po osmi letech na trhu facelift. Kromě lehkých úprav vzhledu přináší i novou výbavu. Auto jsme otestovali s atmosférickým čtyřválcem, se kterým se tohle stylové retro hodí zejména do města.
Přehled aut s nejdelším dojezdem na jednu nádrž
29. listopadu 2015
Existuje spousta aut, s nimiž dojedete k moři do Chorvatska a zpět, aniž byste museli tankovat. Pokud tedy dokážete jezdit za výrobcem udávanou spotřebu. Připravili jsme žebříček největších automobilových dromedárů.
Test Smartu fortwo
28. listopadu 2015
Smart fortwo je suverénně nejkratším autem na českém trhu. Otestovali jsme jeho druhou generaci, abyste se dozvěděli, co to v praxi znamená. Recenze se věnuje i dalším zvláštnostem pidivozu s pohonem zadních kol.
Test nového Fordu Galaxy
27. listopadu 2015
Recenze nového Fordu Galaxy prozradí, jak se čtvrtá generace velkého MPV liší od předchůdce. Test zároveň prozradí výhody a nevýhody rodinného korábu proti konkurenci mezi osobními víceúčelovými auty.
Škoda Superb plošně zdražila o 15 tisíc. Prodává se od 614 900 korun
26. listopadu 2015
Škoda zdražila manažerský model Superb v karosářských variantách liftback i Combi (na snímku) o patnáct tisíc korun. Základní cena se tak zvýšila na 614 900 korun, kombík se prodává od 644 900 korun. Porovnali jsme je s konkurenty.
Test druhé generace Volva XC90
25. listopadu 2015
Nový model XC90 představuje pro Volvo přelom. Z recenze se dozvíte, zda a případně v čem jde o revoluční auto i v rámci kategorie velkých SUV. Testovali jsme ho s benzinovým a krátce i naftovým čtyřválcem.
Škoda Rapid - zdražení, ale také navýšení výbavy
24. listopadu 2015
Škoda Rapid zdražila v nejvýhodnější edici Fresh o tisícovku, ale její standard se navýšil o parkovací senzory a vyhřívaná přední sedadla. Cena limitované edice Monte Carlo vzrostla o čtyři tisíce. Změny platí pro liftback i hatchback Spaceback.
Většina Octavií zdražila o sedm tisíc. Ceny výhodné edice Fresh zůstaly
23. listopadu 2015
Škoda zdražila o sedm tisíc většinu octavií včetně kombíku, sportovní verze RS nebo terénního Scouta. Ceny letos představené výhodné edice Fresh ale zůstaly na stejné úrovni, takže je ještě výhodnější než dříve.
Deset nejlevnějších sedanů, liftbacků a kombi střední třídy
22. listopadu 2015
Cenová hladina nových vozů střední třídy využívaných v Česku nejčastěji jako manažerská auta se letos výrazně zvýšila. Zdražování způsobil přechod na emisní normy Euro 6 i příjezd nových a modernizovaných modelů.