Články & recenze

reklama
Většina Octavií zdražila o sedm tisíc. Ceny výhodné edice Fresh zůstaly
23. listopadu 2015
Škoda zdražila o sedm tisíc většinu octavií včetně kombíku, sportovní verze RS nebo terénního Scouta. Ceny letos představené výhodné edice Fresh ale zůstaly na stejné úrovni, takže je ještě výhodnější než dříve.
Deset nejlevnějších sedanů, liftbacků a kombi střední třídy
22. listopadu 2015
Cenová hladina nových vozů střední třídy využívaných v Česku nejčastěji jako manažerská auta se letos výrazně zvýšila. Zdražování způsobil přechod na emisní normy Euro 6 i příjezd nových a modernizovaných modelů.
Test Mercedesu Citan Tourer XL
21. listopadu 2015
Mercedes Citan Tourer XL je převlečený Renault Kangoo Maxi. Testovali jsme tak vlastně dvě auta v jednom. V recenzi se tedy dozvíte největší klady a zápory prodloužené osobní verze kompaktní dodávky až pro sedm lidí.
Peugeot 2008 dostal nové motory. Prodává se od 316 500 korun
20. listopadu 2015
Malý vůz poloterénní kategorie SUV, který zároveň částečně konkuruje i kombíkům, letos vyměnil motorovou paletu. Ceny Peugeotu 2008 se sice měsíc od měsíce pohybují jako na houpačce, ale zlevňování převládá.
Škoda zdražila fabie, superby a většinu octavií
19. listopadu 2015
Škoda Fabia včetně prodloužené varianty Combi zdražila o pět tisíc. Nejpopulárnější nové auto v Česku se tak prodává od 239 900 korun v krátkém provedení a od 267 900 korun jako kombík. Porovnali jsme ho s konkurenty.
Test modernizované DS5
18. listopadu 2015
Extravagantní pětka se stala po osamostatnění značky DS prvním modelem, který prodělal modernizaci. Testovali jsme hybridní verzi. V recenzi inovované DS5 najdete rozdíly proti předchozí verzi velkého hatchbacku.
Škoda skončila přes meziroční pokles v říjnu v Evropě desátá
17. listopadu 2015
Evropský trh s novými auty meziročně rostl v říjnu 2015 už šestadvacátý měsíc v řadě, tentokrát ale pouze o necelá tři procenta. Škoda skončila v žebříčku značek v první desítce, přestože si meziročně pohoršila.
Deset nejlevnějších aut s naftovým motorem
15. listopadu 2015
Některá auta na naftu v poslední době výrazně zlevnila. Nejdostupnějším novým vozem s turbodieselem pod kapotou je aktuálně Hyundai i20 1.1 CRDi, který se prodává od 249 990 korun.
Nový minivůz Suzuki Celerio stojí od 238 400 Kč s bohatou výbavou
14. listopadu 2015
Jediný typ karoserie, jediný motor, jediná výbava, jediná cena. Nabídka nového pětidveřového minivozu Suzuki Celerio na českém trhu je velmi jednoduchá a zahrnuje pouze variantu 1.0 GL/AC za 238 400 korun. Porovnali jsme ji s konkurenty.
Test nejsilnější octavie - RS 230
13. listopadu 2015
Test Škody Octavia RS 3. generace jsme obohatili o dojmy z jízd s novou nejsilnější verzí RS 230. V recenzi jsme se snažili odhalit, zda posílení motoru a přidání uzávěrky diferenciálu skutečně vozu prospělo.