Články & recenze

reklama
Většina verzí Fordu Fiesta zlevnila. Porovnali jsme ho s konkurenty
23. července 2015
Ford Fiesta modernizoval motory tak, aby splnily nové emisní normy Euro 6. Zároveň ve většině verzí zlevnil, našly se však i specifikace, které zdražily. Přinášime podrobný přehled změn a porovnání s konkurenty.
Hyundai i10 se stal nejlevnějším pětidveřovým autem s klimatizací
22. července 2015
Hyundai začátkem prázdnin zlevnil již dříve zvýhodněnou verzi pětidveřového minivozu i10 1.0 Family+ s klimatizací o dalších deset tisíc. Auto se tak prodává za méně než 200 tisíc korun.
Renault Mégane - konec benzinové šestnáctistovky, dále už jen s turbomotory
21. července 2015
Renault v souvislosti s přechodem na emisní normy Euro 6 vyřazuje z motorové palety svého nejprodávanějšího modelu Mégane základní benzinový motor 1.6. S tím souvisí zvýšení ceny, s turbomotorem za auto zaplatíte minimálně 299 900 korun.
Test modernizovaného Citroënu Berlingo
20. července 2015
Už druhou modernizaci prodělala druhá generace auta, po němž spousta Čechů nazývá celou kategorii osobních verzí dodávek - Citroënu Berlingo. Pádný důvod přivézt nejnovější recenzi a otestovat nový motor BlueHDI.
10 svižných rodinných aut s dobrou výbavou, nízkou cenou a spotřebou
19. července 2015
Vybrali jsme deset nejlevnějších aut se všemi přednostmi, které Čechy zajímají - nízkou cenou, příznivou spotřebou, rozumnou výbavou a dostatkem místa pro rodinu i náklad. Ne náhodou jsou v popředí bestsellery.
Seat Alhambra a VW Sharan přijíždějí v inovované verzi
18. července 2015
Úspornější a většinou i dynamičtější motory, facelift karoserie, nové prvky výbavy týkající se většinou bezpečnosti a propojení se světem nebo vyšší ceny - to jsou změny, které prodělaly rodinné koráby Seat Alhambra a VW Sharan (na snímku).
Test modernizované verze modelu Hyundai ix20
17. července 2015
Hyundai ix20 je nejprodávanějším vozem rodinné kategorie MPV na českém trhu, takže není divu, že jeho nedávnou modernizaci bereme jako příležitost k nové recenzi. Co všechno se na nošovickém bestselleru změnilo?
Zájem o nová auta se v červnu v Evropě opět rozhořel
16. července 2015
Parádní červen završil vydařený půlrok na evropském trhu s novými auty. V šestém měsíci si Evropané zaregistrovali téměř o patnáct procent nových aut více než loni, za pololetí překonal nárůst osm procent.
Test Hondy CR-V v modelovém roce 2015
15. července 2015
Honda CR-V vévodí na českém trhu prodejním hitparádám větších vozů kategorie SUV. O důvod víc, proč napsat recenzi varianty modernizované v letošním roce. Testovali jsme ji s novým naftovým motorem se dvěma turby.
Dacia Logan dostala úspornější motory. Zdražily jen lépe vybavené verze
14. července 2015
Dacia Logan i její kombi varianta MCV nově splňují emisní normy Euro 6. Zároveň se mírně snížila spotřeba jejích motorů. Zdražily pouze lépe vybavené verze Arctica a Celebration, maximálně o devět tisíc korun u kombíku.