Články & recenze

reklama
Deset nejlevnějších hybridů a elektromobilů
27. prosince 2015
Nejlevnější hybridní auto, Toyota Yaris HSD, se prodává od 374 900 korun. Ujede i pár kilometrů pouze na elekřinu. Nejdostupnějším elektromobilem je Volkswagen e-Up!. Ten se prodává od 619 900 korun.
Test DS4 Crossback
26. prosince 2015
Recenzi modelu DS4 Crossback přivážíme nedlouho po jeho premiéře na českém trhu. Kompaktní pětidveřový hatchback se inspiroval módou vozů SUV. Testovali jsme ho na polních cestách i běžných silnicích.
Hyundai i20 - akční verze Limited Edition má dva stupně Base a Plus
25. prosince 2015
Hyundai i20 Limited Edition Base je nejlevnější verzí modelu. Stojí 239 990 korun a ve standardu nemá klimatizaci. Tu dostanete s vyšším stupněm Limited Edition Plus za 249 990 korun. Porovnali jsme je s konkurenty.
Test Toyoty Land Cruiser s novým naftovým čtyřválcem
23. prosince 2015
Velkou terénní toyotu zasáhl downsizing. Nově tudíž Land Cruiser pohání naftový čtyřválec o objemu 2,8 litru. Recenzi jsme obohatili nejen o zkušenosti s ním, ale i s novým automatem, který nahradil starý pětikvalt.
Citroën C3 Picasso - návrat k atmosférickému motoru 1.4 VTi a zlevnění
22. prosince 2015
Každých pár týdnů jiný základní motor, tak se mění nabídka malého vozu s velkým vnitřním prostorem, Citroënu C3 Picasso. Koncem léta střídal benzinovou čtrnáctistovkou turbomotor 1.2 PureTech, aby se motor 1.4 VTi po modernizaci na normu Euro 6 vrátil na podzim zpět.
Volkswagen Up! je díky Maraton Edition levnější a lépe vybavený
21. prosince 2015
Minivůz Volkswagen Up! dostal novou výhodnou limitovanou sérii Maraton Edition. Týká se pouze pětidveřové verze, třídveřová se přestala prodávat. Za 225 900 korun nabízí i vyhřívaná sedadla nebo tempomat.
Deset aut, která doporučíme jako dárek pod stromeček
20. prosince 2015
Lámete si hlavu, co dát pod stromeček svým dětem, manželce nebo milence? Nové auto se jim určitě bude líbit. Mělo by být bezpečné a co nejjednodušší na ovládání. Vybrali jsme deset takových vozů s co nejnižší cenou.
Test Lexusu IS
19. prosince 2015
Luxusní a na českých silnicích vzácný sedan Lexus IS dostal letos do vínku nový přeplňovaný čtyřválcový motor. V testu jsme si chválili jeho sametový chod i sílu. Recenze si ale všímá i spotřeby a dalších vlastností.
Test BMW X3 po faceliftu
18. prosince 2015
BMW X3 jsme otestovali poprvé po loňském faceliftu. Recenze se tak zaměřuje především na rozdíly mezi starší a modernizovanou variantou středně velkého SUV. Zkoušeli jsme ho s pohonem všech kol a naftovým čtyřválcem.
Nová Kia Optima - větší, úspornější, vybavenější a dražší
17. prosince 2015
Kia uvedla na český trh druhou generaci sedanu Optima. Proti předchůdci se novinka zvětšila ve všech směrech, její motory jsou živější a výrazně úspornější, standard se rozšířil o řadu prvků výbavy. Zároveň vzrostla cena, vůz se prodává od 684 980 korun.