Články & recenze

reklama
V červnu se v Česku prodalo nejvíc nových aut v historii
7. července 2016
Češi si letos v červnu poprvé v historii zaregistrovali v jednom měsíci více než 25 tisíc nových osobních aut. Proti loňsku jde o více než dvacetiprocentní nárůst. Profituje na něm většina značek všech možných velikostí a cenových relací.
Ford Focus ST-Line: Tvářit se jako dravec
6. července 2016
Ford Focus trochu podražil, novinkou je výbava ST-line, která se díky exteriérovému paketu tváří jako sportovní verze ST, ale pod kapotou nemá tak výkonné pohonné jednotky. Paket je k dispozici pro hatchback a kombi.
Seat Alhambra: Nově jako čtyřkolka se silným turbodieselem a automatem
5. července 2016
Alhambra je v nabídce Seatu v podstatě vlajkovou lodí. Největší a nejdražší model španělské značky, jehož nabídka končí nad hranicí jednoho milionu korun, nově obohatila atraktivní motorizace a výroční paket 20 let.
Test Subaru Forester modelového roku 2016
4. července 2016
Recenzi oblíbeného SUV s trvalým pohonem všech kol jsme obohatili o zkušenosti s exemplářem vyrobeným se změnami modelového roku 2016. Ty jsou ovšem především v oblasti designu.
Škoda Rapid Czech Team: bohatá olympijská výbava za zajímavou cenu
3. července 2016
Škoda, coby partner českých olympioniků, vypustila na trh modely s názvem Czech Team. Kromě Fabie a malého Citigo se to týká také modelové řady Rapid. Výbava Czech Team vychází z modelů Fresh a přijde minimálně na 366 900 Kč.
Test Hondy Civic Type R
2. července 2016
Recenzi Hondy Civic Type R jsme psali po týdenním testování na rozbitých okreskách i hladkých dálnicích. Jak jezdí nejvýkonnější hatchback nižší střední třídy s pohonem předních kol?
Automobilka Hyundai na začátku prázdnin mění ceníky
1. července 2016
Automobilka Hyundai se začátkem prázdnin opět mění ceníky. Z nabídky mizí výbavy Go Czech nebo jsou alespoň přejmenovány na Czech Edition. Novinkou je mimo jiné sedmimístná verze u krátkého Santa Fe.
Test modernizovaného Volkswagenu Up!
30. června 2016
Recenzi modernizovaného Volkswagenu Up! si můžete přečíst ještě dříve, než se auto objeví na českých prodejnách. Minivůz technicky shodný se Škodou Citigo jsme testovali v Itálii s novým motorem 1.0 TSI.
Volkswagen up! po faceliftu: s turbomotorem jede jako Golf GTI první generace
29. června 2016
Po pěti letech prodělal Volkswagen up! první větší modernizaci. Po premiéře na autosalonu v Ženevě nyní přijíždí na trh. Novinkou je výkonný přeplňovaný motor, úsporný „atmosférický“ třídveřový základ stojí 219 900 Kč.
Škoda Fabia: 99 kusů limitované edice Kofola za 364 900 Kč
28. června 2016
Škoda nabízí ve spolupráci s českým výrobcem nealkoholických nápojů exkluzivní verzi Fabie, do prodeje jde jen 99 kusů. Limonádový vůz lze již objednávat u prodejců Škody v České republice.