Články & recenze

reklama
Mazda 6: Částečné zdražení až o 8500 korun, nejlevnější sedan stále stojí 577 900 Kč
24. srpna 2016
Tradiční zástupce japonské značky ve střední třídě podražil. S výjimkou základního modelu ve výbavě Emotion se zvedly ceny všech ostatních modelů o tři až 8,5 tisíc korun. Pojďme se na to podívat podrobněji.
Test Renaultu Mégane 1.5 dCi/81 kW
23. srpna 2016
Recenzi nové generace Renaultu Mégane jsme obohatili o testování naftového motoru 1.5 dCi s maximálním výkonem 81 kW. Ten se podle nás stane univerzální volbou pro zájemce o dieselovou verzi Méganu.
Škoda končí s řadou Greenline, vývoj směřuje k hybridům
22. srpna 2016
Škoda stáhla z nabídky všechny vznětové verze s označením Greenline. Zájemcům o ekologické verze budou do budoucna nabízení modely, které umí vedle benzínu spalovat CNG a ještě v delším časovém horizontu plug-in hybridy.
Deset nejlevnějších naftových aut
21. srpna 2016
Nejlevnější auta s naftovým motorem se dají sehnat za méně než tři sta tisíc korun. Nejde jen o malé vozy, na čele žebříčku jsou i rodinné typy aut. Většina z nich je vybavena motory Renault.
Test Jeepu Renegade s naftovým motorem, devítistupňovým automatem a pohonem všech kol
20. srpna 2016
Recenzi Jeepu Renegade jsme obohatili o spoustu nových zkušeností z týdenního testu verze 2.0 MultiJet s devítistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol. Zkoušeli jsme limitovanou edici 75th Anniversary.
Ford C-Max: Ceny jako na houpačce, aktuálně je nejlevnější za 379 990 Kč
19. srpna 2016
Ford před prázdninami zdražil a začátkem srpna zase zlevnil většinu modelů. Týká se to i MPV C-Max a Grand C-Max. Ceny aktuálně začínají na částce 379 990 Kč za motorizaci 1.0 Ecoboost/74 kW ve výbavě Trend.
Test modernizovaného Volva V40
18. srpna 2016
V recenzi modernizovaného provedení hatchbacku švédské automobilky jsme se zaměřili na to, jaké změny Volvo V40 zaznamenalo z hlediska vnějšího designu i funkčnosti. Ověřili jsme i spotřebu úsporné verze D2.
Citroën C4 Picasso prodělal decentní facelift a lehce podražil
17. srpna 2016
Populární francouzské MPV dostalo novou tvář, bohatší výbavu a nabídku posílí i zážehový motor 1.6 THP/121 kW. Ceny začínají na 499 900 Kč v případě krátké verze a na 554 900 Kč u modelu Grand C4 Picasso.
Test Mercedesu-Benz GLS 350 d 4Matic
16. srpna 2016
Jedno z největších a nejluxusnějších SUV na českém trhu. To je Mercedes GLS, který před nedávnem prošel faceliftem. Testovali jsme jeho jedinou naftovou verzi. Potěší komfortem i bohatou základní výbavou.
Toyota Corolla facelift: prestižnější vzhled a větší bezpečnost
15. srpna 2016
Toyota Corolla se na českém trhu začala prodávat ve své inovované podobě. Oproti svému předchůdci novinka mírně podražila. Základní verze s výbavou Live a motorem 1,33 Dual VVT-i/73 kW přijde na 369 900 Kč.