Články & recenze

reklama
PR článek
Hrstka tipů, která vám pomůže cestovat s klidem a bezpečně
20. srpna 2019
Dálnice se začínají zaplňovat cestovateli za letní dobrodružstvím, ať už jedou s partnerem, celou rodinou, kamarády, nebo třeba sami. Dovolená často patří k velkým zdrojům stresu a není radno podcenit potenciální problémy, které při vaší jízdě tam a zpět mohou nastat. Pojďme se společně podívat na pár rad a tipů, které vám zajistí pohodu ještě před odjezdem.
Test Škody Scala 1.6 TDI s automatem
18. srpna 2019
Recenzi Škody Scala jsme rozšířili o dojmy z naftové motorizace 1.6 TDI 85kW. Na vyzkoušení jsme měli také dvouspojkovou automatickou převodovku DSG. Testovaní probíhalo na českých silnicích.
Rodinná Dacia Dokker dostala nový motor 1.3 TCe. Víme, kolik stojí
8. srpna 2019
Nejlevnější rodinné auto na českém trhu dostalo nový benzinový motor. Jde o jednotku 1.3 TCe, která je naladěna na dva výkony 75 a 96 kW. Máme podrobnosti.
Test vozu Kia Stonic s nejvýkonnějším motorem 1.0 T-GDI a automatem
16. srpna 2019
Kia Stonic patří mezi oblíbenou skupinu malých SUV. Zkoušenou verzi obohatil litrový tříválec o výkonu 88 kW. K dispozici jsme měli sedmistupňovou automatickou převodovku DCT. Nechyběla ani nejvyšší výbava Premium.
Výhodné výbavy Tour a Touring Sport dostala i Škoda Octavia liftback
6. srpna 2019
Mladoboleslavská automobilka rozšířila nabídku výbav pro svůj nejprodávanější model. Po Octavii Combi dostane varianty Tour a Touring Sport také liftback. Combi mění nabídku motorů.
Renault Kadjar výrazně zlevnil. V základní i v top verzi zaplatíte o 30 tisíc korun méně
31. července 2019
Francouzská automobilka si uprostřed léta připravila velké snížení ceny pro své středně velké SUV. Kadjar zlevnil ve všech výbavových variantách, včetně základní i top verze. Více lze ušetřit i při využití financování.
Test elektrického Audi e-tron s virtuálními zrcátky
29. července 2019
Luxusní elektromobil nabízí vysoký výkon 300 kW a solidní dojezd přes 400 km. Testovali jsme ho s futuristickým příplatkem v podobě kamer a displejů, které nahradí klasická zpětná zrcátka. Jak se s ním jezdí?
Nejlevnější auta v Česku: Do čtvrt milionu se jich vejde 18 včetně fabie
28. července 2019
Hledali jsme auta pro ty, kteří potřebují jen co nejlevnější vůz na cesty z bodu A do bodu B. Pod 200 tisíc korun jsou jen čtyři, do čtvrt milionu se jich ale vejde už 18. Včetně dvou škodovek.
Test modernizovaného kombi Kia Optima SW
27. července 2019
Kia Optima SW prodělala facelift. Ten přinesl kosmetické změny, ale hlavně nové motory. Testovali jsme benzinový čtyřválec 1.6 T-GDI. Potěšil nás tichým projevem i spotřebou. Více ve velké recenzi.
Hyundai i20 má zpátky výbavu Style. Najdete v ní i automatickou klimatizaci
25. července 2019
Korejská automobilka vrátila na český trh svůj model i20 s výbavou Style. Hlavní konkurent Škody Fabia se v této variantě prodává od 329 990 korun. Vylepšila se i výbavová verze Smart.
Test Opelu Insignia Grand Sport 1.6 Turbo
23. července 2019
Má výkon rovných 200 koní, dobrou dynamiku i spotřebu. To je motor 1.6 Turbo. O zkušenosti s ním jsme rozšířili test Opelu Insignia Grand Sport. Na palubě vozu jsme zkoušeli také nový zábavní systém. Více v recenzi.

PRVNÍ PŘEDCHOZÍ 1 2 3 4 5 6 326 327 328    POSLEDNÍ