Články & recenze

reklama
Test úsporného kombi Seat Leon ST
14. října 2019
Recenzi Seatu Leon ST jsme doplnili o dojmy z verze poháněné stlačeným zemním plynem. Týdenní test probíhal na českých silnicích a v městském provozu, kde se nám podařilo najít výhody a nevýhody agregátu na CNG.
Honda CR-V zlevnila. Ušetříte až 35 tisíc korun, ale jen na některých motorech
13. října 2019
Japonská automobilka proměnila nabídku u svého SUV střední velikosti. Honda CR-V sice v několika motorizacích zdražil, ale našli jsem i celou řadu slev. Víme, kde lze ušetřit. Čtěte dál
Test Audi S6 Avant
7. října 2019
Nafta ještě nekončí. Dokazuje to Audi se svým kombíkem S6 Avant, který dostal šestiválec s mild-hybridním systémem, turbem a kompresorem zároveň. Je extrémně rychlý. O dojmy z něj jsme rozšířili test Audi A6 Avant.
Ford Puma je na českém trhu. Začíná na 449 900 korunách
4. října 2019
Auto je možné objednávat už teď, první vozy se ale lidem dostanou do ruky až v dubnu příštího roku. Chystají se i další motory.
Test Volkswagenu T-Cross
30. září 2019
Kategorie mini SUV má další přírůstek. VW T-Cross jsme zkoušeli s dobře známým benzinovým tříválcem. V testu se dočtete, že nás překvapil nízkou spotřebou i dobrými jízdními vlastnosti. Je ale lepší než Škoda Kamiq?
Test BMW 320d xDrive
26. září 2019
Nová generace manažerského sedanu narostla ve všech směrech. Kromě prostornosti nabízí i překvapivě úsporné motory. Neztratilo auto na své zábavnosti? To se dočtete v testu.
Škoda Superb už jezdí jako hybrid do zásuvky. Začíná na 876 900 korunách
25. září 2019
Verze PHEV je dostupná jak pro liftback, tak pro verzi Combi. Auto je k dispozici celkem ve čtyřech výbavách. Tady jsou podrobnosti.
Test Mazdy 6 Sedan
22. září 2019
Velký manažerský nebo rodinný sedan se skvělým podvozkem nabízejícím parádní komfort i jistotu v zatáčkách, atraktivní karoserií, kvalitně působícím interiérem za velmi zajímavé ceny - to je Mazda 6 Sedan.
Test Seatu Alhambra s nejsilnějím turbodieselem
19. září 2019
Recenzi vozu Seat Alhambra jsme doplnili o dojmy z motoru 2.0 TDI 130 kW s pohonem všech kol a automatem. Jde o nejvýkonnější a zároveň nejdražší verzi. Jaké bylo svezení po českých silnicích?
Peugeot odstartoval každoroční slevovou akci. Vyplatilo se čekat?
16. září 2019
Počínaje dnešním dnem začíná speciální nabídka 7 dní Peugeot, přinášející zvýhodněné ceny některých modelů. O jaké vozy se jedná a jak vysoké jsou slevy? To se dočtete v našem přehledu.

PRVNÍ PŘEDCHOZÍ 1 2 3 4 5 6 328 329 330    POSLEDNÍ