Bazarové testy Volkswagen

reklama
26. dubna 2014
Test Volkswagen Beetle
Volkswagen udělal změny v ceníku kompaktního retro hatchbacku Beetle. Mimo jiné přestal nabízet nejsilnější verzi 2.0 TSI, s níž jsem auto poprvé zkoušel. Tím pádem jsem otestoval slabší varianty 1.2 TSI a 1.4 TSI.
3. září 2016
Test Volkswagen Beetle
Retro model Volkswagen Beetle prošel faceliftem, který přinesl nové speciální výbavy. Jednou z nich je plážová Dune, kterou jsem otestovali. Do terénu se sice nehodí, ale uděláte s ní na silnici dojem.
18. srpna 2014
Test Volkswagen Caddy
Volkswagen Caddy rozhodně nepatří mezi novinky, mezi osobními verzemi kompaktních dodávek už se pere jen s drobnými úpravami deset let. Vyzkoušeli jsme ale nové akční provedení Cup. Stačí ještě Caddy konkurenci?
2. srpna 2011
Test Volkswagen Caddy Maxi
Test Volkswagenu Caddy Maxi probíhal tak, jak si tenhle praktický jezevčík zaslouží. O půl metru protaženou osobní verzi kompaktního rodinného auta vytvořeného z dodávky jsme nakládali spoustou lidí i bagáže. Obstál?
14. března 2012
Test Volkswagen CC
Test nového Volkswagenu CC vydáváme přesně v den oficiálního zahájení prodeje luxusnější verze Passatu. Vyzkoušeli jsme hned dvě motorizace a porovnávali čtyřdveřové kupé CC s běžným passatem.
14. dubna 2014
Test Volkswagen Cross Up!
Test VW Cross Up! přivážíme jako jedno z prvních českých médií nedlouho po začátku prodeje "obrněné" verze miniauta na českém trhu. Jak se liší mrňous, který se zhlédl v obleku kategorie SUV, od civilního bratra?
20. října 2014
Test Volkswagen e-Golf
Otestoval jsem elektrický Volkswagen Golf jako jeden z prvních novinářů v Česku. A všímal si rozdílů mezi konkurenty z řad elektromobilů i klasickým golfem. Jak jezdí nový Volkswagen e-Golf?
13. května 2014
Test Volkswagen e-Up!
Test Volkswagenu e-up! přivážíme jen pár dní po záhájení jeho prodeje na českém trhu. S cenou necelých 600 tisíc korun je e-up! aktuálně nejlevnějším elektromobilem v Česku. Jak se s ním jezdí?
11. června 2015
Test Volkswagen Golf
Vyzkoušeli jsme jako první v Česku nový tříválcový turbomotor 1.0 TSI, s nímž má Volkswagen Golf konzumovat jen 4,3 l benzinu na 100 km. Podobný agregát se časem objeví i u Škody Fabia. Jsou jeho parametry reálné?
13. srpna 2014
Test Volkswagen Golf 5dv. GTI/GTD
Na test Golfu GTI jsem dostal tu nejostřejší možnou verzi Performance se zvýšeným výkonem, uzávěrou předního diferenciálu, devatenáctipalcovými koly a manuálním řazením. Asi by si s ní ale poradila i vaše babička...
30. prosince 2015
Test Volkswagen Golf Alltrack
Volkswagen Golf Alltrack jsem testoval jen pár měsíců po jeho uvedení na český trh. Zkoušel jsem ho dva týdny při dlouhých dálničních jízdách i na rozbitých polních cestách. Recenze ho porovnává s největšími soupeři.
9. prosince 2015
Test Volkswagen Golf R Variant
Chcete vědět, jak jezdí aktuálně nejrychlejší kombík nižší střední třídy v Česku s výkonem až 300 koní? Čtěte následující recenzi Volkswagenu Golf R Variant. Testovali jsme ho tak, že u toho nechyběli ani policisté.
19. května 2014
Test Volkswagen Golf Sportsvan
Test Volkswagenu Golf Sportsvan přivážíme z prezentace ve Francii ještě před červnovým oficiálním začátkem prodeje na českém trhu. Nástupce Golfu Plus změnou jména naznačuje, že mu půjde nejen o rodinu. Jak jezdí?
30. října 2010
Test Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf Variant jsem testoval s motorem 1.6 TDI v provedení BMT, tedy s úpravami pro co nejnižší spotřebu. Jak málo nafty může kombík od Golfa konzumovat v reálném provozu? A čím vším se liší od hatchbacku?
12. prosince 2013
Test Volkswagen Golf Variant
Nový kombík Volkswagen Golf Variant testuji už poněkolikáté, prvně se mi ale dostala do rukou varianta s pohonem všech kol 4Motion. Zkoušel jsem ji s dvoulitrovým naftovým motorem. Jak se liší její vlastnosti?
15. srpna 2012
Test Volkswagen Jetta
Volkswagen Jetta začátkem léta výrazně zlevnil. Navíc se blíží příjezd Škody Rapid, jejíž nejdražší verze by si mohly s nejvýhodnějšími variantami sedanu od VW konkurovat. To jsou dva pádné důvody pro test Jetty.
20. února 2011
Test Volkswagen Passat
Test nového Volkswagenu Passat jsme mezi prvními vydali už loni v prosinci. Šlo o karosářskou variantu kombi. Teď přidávám dojmy ze sedanu. Jak si vede mezi konkurenty a čím se liší od praktičtější verze Variant?
28. října 2012
Test Volkswagen Passat Alltrack
Test Volkswagenu Passat Alltrack zveřejňujeme na začátku období, ve kterém se budou auta s pohonem všech kol schopná zdolávat i horší cesty hodit čím dál víc. Jak se jezdí terénní variantou Passatu Variant?
2. ledna 2014
Test Volkswagen Passat Variant
Nabídka Volkswagenu Passat Variant se na českém trhu v posledních měsících měnila. Zásadní novinku představuje výbavový stupeň R-Line, který jsem u manažerského kombíku vyzkoušel s motorem 2.0 TDI/130 kW.
7. června 2012
Test Volkswagen Polo 5dv.
Volkswagen Polo jsme naposledy testovali před dvěma a půl lety, kdy se aktuální generace uváděla na trh. Nejvyšší čas si ho připomenout. Vzali jsme verzi s benzinovým turbomotorem 1.2 TSI a designovým paketem R-line.
2. května 2014
Test Volkswagen Polo 5dv.
Sotva se nová verze Volkswagenu Polo začala oficiálně prodávat na českém trhu, už tady máte její podrobný test. Podařilo se nám vyzkoušet pět různých verzí malého hatchbacku. Jak jezdí jeho nové motory?
14. listopadu 2014
Test Volkswagen Scirocco
Auto, které nedá nic zadarmo. Auto, které musíte zkrotit, abyste si ho opravdu užili. To je modernizovaná verze sportovního kupé-hatchbacku VW Scirocco. Zkoušeli jsme ji s benzinovým turbomotorem o výkonu 220 koní.
20. listopadu 2010
Test Volkswagen Sharan
Nový Volkswagen Sharan jsem testoval v pětimístném provedení, tedy bez třetí řady sedadel a s velkým kufrem. Test VW Sharan prozradí, jak si velký víceúčelový vůz MPV vede v porovnání se silnými soupeři od Fordu.
18. února 2010
Test Volkswagen Tiguan
Po dvou krátkých svezeních jsem kompaktní SUV od Volkswagenu pořádně vyzkoušel a získal spoustu nových poznatků. Konečně tak nabízím obsáhlý test.
11. listopadu 2011
Test Volkswagen Tiguan
Test VW Tiguan Track & Style s oblíbeným motorem 2.0 TDI 103 kW a pohonem všech kol 4Motion často probíhal mimo asfalt. Poprvé jsme se totiž dostali k nejterénnější specifikaci na celý týden. Co jsme o ní zjistili?
5. června 2011
Test Volkswagen Touareg
Nový Touareg jsme testovali v pěti různých exemplářích včetně hybridu. Zkoušeli jsme ho na dálnicích, klikatých a rozbitých okreskách i v těžkém terénu bývalého vojenského prostoru. Jak velké a luxusní SUV dopadlo?
15. srpna 2015
Test Volkswagen Touareg
Recenze Volkswagenu Touareg představuje nejen změny, které u velkého vozu kategorie SUV proběhly při posledním faceliftu koncem roku 2014. Zároveň nás při testu na silnici i v terénu zajímalo porovnání s konkurencí.
2. prosince 2011
Test Volkswagen Touran
Poprvé jsme testovali VW Touran s motorem 1.4 TSI EcoFuel, který jezdí hlavně na zemní plyn, a disponuje jen malou záložní nádrží na benzin. Co se nám na oblíbeném rodinném autě konzumujícím CNG líbilo, a co ne?
30. března 2012
Test Volkswagen Up! 5dv.
Test pětidveřového Volkswagenu Up! vydáváme hned poté, co VW zveřejnil jeho české ceny - začínají na 202 900 Kč. Zkoušeli jsme automatickou převodovku a motor na zemní plyn, tedy verze, které dostane i Škoda Citigo.