Bazarové testy Suzuki

reklama
23. října 2010
Test Suzuki Alto
Suzuki Alto patří mezi letošní nováčky na českém automobilovém trhu. Podrobný test po týdenních jízdách prozradí, čím jeden z nejmenších a nejúspornějších vozů zaujme a jakému typu řidičů by mohl nejlépe vyhovovat.
20. října 2016
Test Suzuki Baleno
V recenzi nového modelu značky japonské automobilky jsme se zaměřili zejména na spotřebu vozu se základním motorem v různých režimech na tuzemských komunikacích. Soustředili jsme se také na chování podvozku.
24. října 2011
Test Suzuki Grand Vitara 5dv.
Test pětidveřového Suzuki Grand Vitara jsme absolvovali z prostého důvodu. Tenhle favorit řidičů, kteří se občas rádi pohybují v horším terénu než po asfaltu, dosud v naší sbírce odježděných SUV chyběl. Jak dopadl?
15. května 2017
Test Suzuki Ignis
Recenzi nového mini SUV Suzuki Ignis jsme obohatili o dojmy z testování varianty s pohonem všech kol na českých silnicích. Odhalili jsme spoustu výhod i nevýhod nejlevnějšího auta s pohonem všech kol v Česku.
12. ledna 2016
Test Suzuki Jimny
Suzuki Jimny prošlo v roce 2015 modernizací, po které jsme ho znovu vyzvali k redakčnímu testu. Recenze pojednává o změnách, které na malém offroadu nastaly. Také jsme ho vytáhli do opravdu náročného terénu v lomu.
28. června 2014
Test Suzuki Kizashi
Suzuki Kizashi jsem zatím testoval jen na sněhu. Jak se manažerský sedan ve verzi s pohonem všech kol chová na suchém asfaltu? Není povinná kombinace benzinového motoru s automatickou převodovkou CVT moc žravá?
14. července 2014
Test Suzuki S-Cross
Testovali jsme Suzuki S-Cross s naftovou šestnáctistovkou a pohonem všech kol. Kompaktní SUV se podle údajů výrobce chlubí až neuvěřitelně nízkou spotřebou 4,4 l. Opravdu je něco takového možné i v reálném provozu?
10. ledna 2010
Test Suzuki Splash
Autíčko na pomezí malých aut a minivozů, které však dokáže v některých parametrech sloužit stejně dobře jako mnohem větší vozy – to je Suzuki Splash, v překladu z angličtiny třeba Žbluňk.
11. září 2012
Test Suzuki Splash
Otestovali jsme Suzuki Splash po modernizaci. Vybrali jsme si nejlevnější variantu za 199 900 Kč, která kromě dodatečně namontovaného rádia neměla žádnou příplatkovou výbavu. Jak se jezdí se základním Splashem?
31. března 2014
Test Suzuki Swift 5dv.
Testovali jsme Suzuki Swift 4x4 na suchu, mokru i sněhové pokrývce. Testovali jsme ho i proto, že Suzuki přestěhovalo jeho výrobu z Japonska do Maďarska a díky tomu jej zlevnilo na velmi zajímavých 299 900 korun.
21. prosince 2012
Test Suzuki SX4
Suzuki SX4 jsme testovali už několikrát. Tentokrát jsme sáhli po kousku z nové limitované série SE s benzinovou šestnáctistovkou a pohonem všech kol. Čím to, že se malé SUV roky drží v popředí prodejních hitparád?
24. června 2017
Test Suzuki Vitara
Suzuki Vitara se začalo nabízet ve speciální edici SE. Ta kombinuje lehce sportovní designový styl s nejvyšší výbavou Elegance. Vitara má na sobě více chromu, měděných prvků a loketní opěrku v ceně.