Bazarové testy Opel

reklama
24. dubna 2013
Test Opel Adam
Test Opelu Adam probíhal za neuvěřitelného zájmu ostatních řidičů i kolemjdoucích o nové stylové miniauto. Design novinky tedy uspěl. Jak ale jezdí mrňous, které nechce lovit zákazníky cenou, nýbrž kvalitou?
1. listopadu 2014
Test Opel Adam Rocks
Otestovali jsme Opel Adam Rocks ještě před jeho oficiálním uvedením na český trh. Jak jezdí originální miniauto zkřížené s offroadem a kabrioletem, které zatím nemá na českém trhu žádného přímého konkurenta?
16. června 2011
Test Opel Antara
Opel Antara jsme otestovali po nedávné modernizaci jako jedni z prvních. Jak jezdí aktuálně nejdostupnější reprezentant středně velkých SUV s cenou začínající na 489 900 Kč? To jsme zjišťovali na silnici i v terénu.
16. ledna 2010
Test Opel Astra
Jaký je a jak jezdí věčný konkurent Volkswagenu Golf? Otestoval jsem čtvrtou generaci pětidveřové Astry a podařilo se mi svézt hned pěti motory!
21. září 2012
Test Opel Astra
Modernizovaný Opel Astra jsme v okolí Frankfurtu testovali ještě dříve, než první kousky přijedou na český trh. V čem se novinka liší od původní verze? Jak jezdí nový turbodiesel se dvěma turbodmychadly?
22. září 2015
Test Opel Astra
Nový Opel Astra se označuje písmenem K a testovali jsme v Rakousku hned čtyři jeho verze. Podrobnou recenzi přivážíme ještě před tím, než se odvěký rival Volkswagenu Golf v říjnu objeví na českých prodejnách.
31. srpna 2012
Test Opel Astra Classic
Test nového Opelu Astra Sedan čtete ještě dříve, než se první auta objeví na českých showroomech. Novinku jsme testovali v okolí Frankfurtu a soutředili se na rozdíly proti hatchbacku i konkurentům.
24. listopadu 2011
Test Opel Astra Classic Caravan
Test Opelu Astra Classic III Caravan by se dal nazvat recenzí novinky, protože se rodinný kombík pod tímto označením prodává sotva rok. Zároveň ale oblíbený model kroutí osmý rok životního cyklu. Jak je to možné?
13. ledna 2011
Test Opel Astra Sports Tourer
Nový Opel Astra ST jsem testoval hned ve třech různých motorických variantách. Zaslouží si suverénně nejdelší z kombíků velikosti Octavie opravdu označení Sports Tourer? Jaké jsou jeho největší přednosti a nevýhody?
31. ledna 2017
Test Opel Astra Sports Tourer
Recenzi rodinného kombíku Opel Astra Sports Tourer jsme obohatili o zážitky ze tří měsíců a pěti tisíc testovacích kilometrů s naftovou verzí 1.6 CDTI s maximálním výkonem 100 kW.
25. května 2013
Test Opel Cascada
Test Opelu Cascada přivážíme krátce po jeho uvedení na český trh a to hned ve dvou provedeních - s novým benzinovým turbomotorem SIDI a naftovým dvoulitrem. Čím a koho může zaujmout nový velký kabriolet od Opelu?
27. června 2013
Test Opel Combo Tour
Testem Opelu Combo Tour zaplňujeme jedno z posledních bílých míst mezi kompaktními víceúčelovými auty kategorie MPV vzniklými z dodávek. Jaké výhody a nevýhody jsme objevili při porovnání s konkurenčními vozy?
28. dubna 2010
Test Opel Corsa 3dv.
Modernizace řady Corsa se stala příležitostí strávit několik desítek kilometrů také uvnitř třídveřové verze. Jak se liší od té pětidveřové a co mají naopak společného?
8. června 2011
Test Opel Corsa 5dv.
Opel modernizoval Corsu nadvakrát. Nejprve se loni zaměřil na techniku v rámci takzvaného technologického faceliftu. Letos proběhl designový facelift, který změnil tvář konkurenta Fabie. Co ještě jsme o něm zjistili?
24. října 2014
Test Opel Corsa 5dv.
První test nového Opelu Corsa přivážíme ještě před začátkem prodeje nové generace oblíbeného malého hatchbacku na českém trhu. Jak se změnila Corsa E proti předchozí Corse D? A jak si vede v porovnání s novou fabií?
28. března 2012
Test Opel GTC
Test nového Opelu Astra GTC nabízíme krátce po uvedení na český trh. Zkoušeli jsme nejsilnější benzinovou i naftovou verzi. Je třídveřová verze aktuální generace Astry sporťákem, nebo se tak jen tváří?
21. března 2014
Test Opel Insignia Country Tourer
Test Opelu Insignia Country Tourer přivážíme nedlouho po jeho uvedení na český trh. Jde o novou verzi manažerského kombíku, která se po vzoru aktuální módy tváří jako auto do terénu. Jak si nejen s ním poradí?
18. března 2010
Test Opel Insignia liftback
Insignia patří mezi několik málo modelů střední třídy, které nabízejí kromě běžných karoserií sedan a kombi také liftback. Jaké výhody a nevýhody má velký opel s výklopnými pátými dveřmi?
8. října 2013
Test Opel Insignia liftback
Test modernizovaného Opelu Insignia v pětidveřovém provedení liftback přivážíme z okolí Frankfurtu dříve, než se auta objevila na českých prodejnách. Manažerský vůz prodělal výrazné změny. Kde jsou nejvíc vidět?
19. března 2010
Test Opel Insignia sedan
Porovnávat Opel Insignia sedan a liftback připomíná při pohledu na siluety karoserií hru "najdi 5 rozdílů". Asi i proto v Česku čtyřdveřovou variantu moc neuvidíte. Kdo by volil při stejném vzhledu méně praktičnosti?
14. března 2010
Test Opel Insignia Sports Tourer
Insignia Sports Tourer pořádně narostla. Delší kombi ve střední třídě nenajdete, překonává i řadu aut o kategorii výš. Vnitřní prostorností ale nezáří, protože víc než na užitné hodnotě opelu záleží na stylu.
24. března 2015
Test Opel Insignia Sports Tourer
Test modernizovaného Opelu Insignia Sports Tourer přivážíme i proto, že se brzy představí nová Škoda Superb Combi. A tyto dva obří manažerské kombíky budou velkými konkurenty. Jaké jsou klady a zápory velkého opelu?
27. prosince 2010
Test Opel Meriva
Nový Opel Meriva jsem poprvé testoval déle než několik hodin na mezinárodní prezentaci. Týdenní zkouškou prošla výborně vybavená verze Cosmo se spoustou příplatkových prvků a naftovým motorem 1.7 CDTi s automatem.
17. ledna 2014
Test Opel Meriva
Test modernizovaného Opelu Meriva přívážíme z okolí německého Frankfurtu jako jedno z prvních českých médií několik týdnů před tím, než malé víceúčelové auto dorazí do českých prodejen. Co se na Merivě změnilo?
2. prosince 2015
Test Opel Mokka
Recenzi Opelu Mokka jsme obohatili o test verze s motorem 1.6 CDTI/100 kW a pohonem všech kol. Zajímavé také je, kam se za tři roky prodeje na českém trhu kompaktní SUV posunulo vzhledem k soupeřům včetně Škody Yeti.
20. března 2017
Test Opel Mokka X
Recenze Opelu Mokka X se rozrostla o zkušenosti s naftovým motorem, automatickou převodovkou a pohonem pouze přední nápravy. Nedávno modernizované kompaktní SUV jsme testovali na různých typech povrchu.
10. listopadu 2016
Test Opel Zafira
Opel Zafira se po modernizaci v roce 2016 vrátil k původnímu označení, už se za jeho jméno nepřidává slovo Tourer. Došlo i k dalším změnám, které se dozvíte v podrobné recenzi. Nejnovější Zafiru jsme týden testovali.
30. května 2014
Test Opel Zafira Tourer
Netradiční test Opelu Zafira Tourer se nezaměřil tolik na auto samotné jako na jeho unikátní nosič kol FlexFix. Obtěžkali jsme ho čtyřmi bicykly a vyrazili na více než dva tisíce dlouhou cestu do Chorvatska a zpět.