Bazarové testy Citroën

reklama
12. srpna 2010
Test Citroën Berlingo
Čím to, že osobák vytvořený z dodávky patří mezi nejlépe prodávaná auta v Česku? V týdenním testu jsme zkoušeli, co všechno Berlingo převeze, jak se manipuluje s jeho sedačkami nebo schopnosti auta v zatáčkách.
6. února 2013
Test Citroën Berlingo
Poprvé jsem testoval Citroën Berlingo v sedmimístném provedení, premiérou byla i zkouška nejsilnějšího naftového motoru, a také výbavy Tendance. Jak si vedl reprezentant nejpopulárnějšího MPV odvozeného od dodávky?
20. července 2015
Test Citroën Berlingo
Už druhou modernizaci prodělala druhá generace auta, po němž spousta Čechů nazývá celou kategorii osobních verzí dodávek - Citroënu Berlingo. Pádný důvod přivézt nejnovější recenzi a otestovat nový motor BlueHDI.
7. srpna 2010
Test Citroën C-Crosser
Citroën C-Crosser se liší od sourozenců Mitsubishi Outlander a Peugeot 4007 jen v detailech. Není ale od věci si spolu s doplněním bílého místa v databázi testů připomenout kvality i nedostatky tria větších SUV.
4. března 2013
Test Citroën C-Elysée
Citroën C-Elysée byl zkostruován, aby vydržel cesty necesty v rozvojových zemích. Zvládnul také sněhovou kalamitu v Česku? Jak se popral s neštovicemi, které po letošní zimě na českých silnicích naskákaly?
16. března 2012
Test Citroën C1 5dv.
Pětidveřový Citroën C1 jsme otestovali jen pár dní po zahájení prodeje. Jak se jedno z nejlevnějších aut na trhu změnilo proti předchozí verzi. Liší se od nedávno testované Toyoty Aygo, sestry z kolínské fabriky?
19. března 2011
Test Citroën C3
Uplynul více než rok od té doby, co jsme nový Citroën C3 před uvedením na český trh naposledy zkoušeli. Změnilo se něco? Na to odpoví minitest Citroënu C3 s nejoblíbenějším benzinovým motorem 1.4.
3. července 2013
Test Citroën C3
Test Citroënu C3 přivážíme jen pár týdnů poté, co se jeho modernizovaná verze začala prodávat na českém trhu. Co se na malém hatchbacku velikosti Škody Fabia změnilo? V čem vyniká a kde proti soupeřům ztrácí?
13. dubna 2016
Test Citroën C3 Picasso
Citroën C3 Picasso jsme otestovali znovu po třech letech. Za tu dobu se změnila hlavně nabídka pod kapotou. Recenzi malého víceúčelového rodinného auta doplňujeme například o zkušenosti se základním motorem 1.4 VTi.
21. ledna 2010
Test Citroën C4
Pětidveřový Citroën C4 patří mezi menší rodinná auta s nejlepším poměrem ceny a výbavy na trhu. Pochvalu zaslouží také skvělé motory. Nejvíc ho kritizuji za malý kufr, kvalitu řazení a dílenského zpracování.
15. srpna 2014
Test Citroën C4
Nejvýkonnější, ale zároveň jedna z nejméně sportovních variant Citroënu C4 - to je kombinace benzinového turbomotoru 1.6 THP s robotizovanou převodovkou BMP6. Jak se s ní jezdí a komu by mohla vyhovovat?
13. srpna 2015
Test Citroën C4
Modernizace Citroënu C4 v roce 2015 sice není téměř vidět, ale doprovázela ji například kompletní výměna palety motorů. V recenzi se dozvíte, jak nové pohonné jednotky fungují. Testovali jsme benzinovou i naftovou.
7. září 2012
Test Citroën C4 Aircross
Test Citroënu C4 Aircross čtete jen pár týdnů po uvedení modelu na český trh. Jde o auto oblíbené kategorie kompaktních SUV, která zvládají kromě jízdy po asfaltu i lehčí terén. A není to tak úplně citroën...
6. října 2014
Test Citroën C4 Cactus
Testoval jsem Citroën C4 Cactus s nejslabším motorem 1.2 PureTech/60 kW a prostřední výbavou Feel s několika příplatkovými prvky. Vyzkoušel jsem ho na všech typech silnic nejrůznějšími jízdními styly. Jak obstál?
21. ledna 2010
Test Citroën C4 Coupé
Třídveřový kompaktní hatchback se siluetou kupé dokáže přes premiéru už v roce 2004 stále zaujmout designem. K tomu přidává skvělý poměr ceny a výbavy i vynikající motory. Na druhé straně misky vah stojí hlavně mezery ve zpracování a nejistota podvozku na nerovném povrchu.
20. července 2012
Test Citroën C4 Picasso
Citroën C4 Picasso najdeme mezi nejprodávanějšími rodinnými auty v Česku. Otestovali jsme ho se základní benzinovou motorizací a silným naftovým dvoulitrem. Jak si multifunkční citroën vede v porovnání s konkurencí?
11. dubna 2016
Test Citroën C5
Citroën C5 je nejlevnějším autem na trhu se vzduchovým podvozkem. Ještě před odchodem do důchodu dostal také nový motor. Proto jsme ho podrobili testu. V recenzi najdete zkušenosti s jeho nejsilnější verzí.
26. května 2014
Test Citroën C5 Tourer
Móda takzvaných allroadů, tedy kombíků křížených s terénními auty zasáhla i Citroën a jeho manažerský model C5. Testovali jsme Citroën C5 CrossTourer a zjišťovali, čím se liší od běžné C5 Tourer i podobných soupeřů.
25. ledna 2010
Test Citroën Grand C4 Picasso
Sedmimístné auto v kompaktním balení, to je MPV Citroën Grand C4 Picasso. Co zákazník prodloužením C4 Picasso kromě dvou míst ve třetí řadě získá? A jak si auto stojí v porovnání s konkurenty?
18. listopadu 2013
Test Citroën Grand C4 Picasso
Nový Citroën Grand C4 Picasso se bude podle názoru představitelů francouzské značky prodávat výrazně lépe než kratší provedení. Má k tomu předpoklady? Neuškodila delší karoserie jízdním vlastnostem novinky na trhu?